План выставок
О нас
Новости компании
Конкурсы
Участникам
Посетителям
Сервис

Ссылки
Реклама

Ликеро-водочные изделия

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНИЙ
ДЕПАРТАМЕНТ ПРОДОВОЛЬСТВА

Шановне панство!

Від імені Оргкомітету 10-ї Міжнародної спеціалізованої виставки індустрії напоїв "ALCO+SOFT' 2005" запрошую Вас взяти участь у Професійному дегустаційному конкурсі лікеро-горілчаних виробів, який традиційно проводиться в рамках цього найбільшого і авторитетного виставкового заходу в Україні.

Мета дегустаційного конкурсу - сприяння розвитку лікеро-горілчаної промисловості, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, боротьбі з фальсифікацією та поширенню культури споживання напоїв серед населення.

До участі в конкурсі запрошуються товаровиробники, дистриб’ютори та офіційні представники лікеро-горілчаної продукції українського та іноземного виробництва.

Переможці конкурсу будуть нагороджені медалями та дипломами за якість представленої продукції. Результати конкурсу будуть оголошені під час роботи виставки "ALCO+SOFT' 2005" і доведені до фахівців мереж оптової та роздрібної торгівлі напоями, а також поширені серед споживачів через друковані засоби масової інформації.

Цього року традиційно відбудеться конкурс "Гран-Прі" серед горілок особливих, які отримали Перше місце у дегустаційному конкурсі лікеро-горілчаних напоїв у 2004 році.

Професійний дегустаційний конкурс відбудеться 24 травня 2005 року у Виставковому Центрі “АККО Інтернешнл” (м. Київ, проспект Перемоги, 40-Б, парк ім. О.С.Пушкіна).

Пропонуємо Вам своєчасно зробити заявку на участь у конкурсі.

Голова дегустаційної комісії,
Перший Заступник Голови
Концерну "Укрспирт"
В.В. Сосницький

 

Конкурсы

ЛУЧШАЯ ИГРУШКА

БЕЗАЛКОГОЛЬНЫЕ НАПИТКИ

ВИНА И КОНЬЯКИ

ЛИКЕРО-ВОДОЧНЫЕ ИЗДЕЛИЯ

НАЦИОНАЛЬНЫЙ РЕЙТИНГ

СЛАДКИЙ ТРИУМФ


Наши координаты

Украина, 03680, Киев
Пр-т Победы, 40-Б
ст. Метро "Шулявская"
парк. им. А.С. Пушкина
Тел./факс: +38 (044) 458 4621,
458 4622, 458 4623, 458 4624
E-mail: acco@acco.kiev.ua