This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/r05-17index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-11. The original page over time could change.
Газета "Подільська радниця" (м. Вінниця, Україна)

43 тисяч примірників через тиждень, 8 сторiнок А3
Головна сторінка | Архiв | Price-list |
"33 канал" | "МіГ" |
+380 432 53-17-18,
53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


ПРИЗ
читацьких симпатій


Олеся


Максим

since 1.08.2001


since 3.06.2004



Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25 Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com

Засновник i видавець: Т.О.В. «Регіна» ЛТД.
Виходить українською та російською мовами.
Редколегія: Анатолій Жучинський - головний редактор; Тетяна Редько - заступник гол. редактора.
Правове обслуговування - Світлана Чернюк.
При передруку посилання на «33 канал» обов’язкове.
Designed by Paul Lebedev, 2000-2003. = Best view in IE - 800x600 =
АРХЕОЛОГИ "КОПНУЛИ ВIННИЦЮ В ГЛИБИНУ". I ВИЯВИЛИ, ЩО ВОНА НАБАГАТО СТАРША, НIЖ ВВАЖАЛОСЬ РАНIШЕ

№17 вiд 17 серпня 2005 р.

Фотоконкурс
"А тепер, пацан, кукурікай!.."
  • ВІННИЧАНИН ГОДУВАВ ПІВНІЧНОГО ВЕДМЕДЯ ...З ЛОЖЕЧКИ
    Історія пухнастого мешканця півночі ведмедя Умки з острова Гремм-Белл гідна стати сюжетом для фільму.

  • ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДНЄ (19 серпня)
    В апостолів були ще земні помисли про славу Спасителя — вони сподівалися, що Ісус звільнить Іудею від ярма Римської імперії і відновить царство Ізраїльське. Щоб зміцнити їхню віру, коли вони побачать Його страждаючим, і відвернути від таких земних помислів, Спаситель показав їм Свою Божественну Славу.

  • БАТЬКОМ ДІТЕЙ ВИЯВИВСЯ… КОХАНЕЦЬ ДРУЖИНИ
    Лікарів у нас критикують часто. Але їм і дякують. Адже інколи своїм втручанням вони не лише повертають своїх пацієнтів до життя, але й кардинально його змінюють.

  • ШАМПІНЬЙОНИ З ЛОЗОВОЇ БЕЗ РИЗИКУ МОЖНА ЇСТИ... СИРИМИ. ПІКАНТНО!
    Купуючи у магазинi шампiньйони, я навiть уявити не могла, що їх можуть вирощувати у… сiльськiй глибинцi. Бо ж звикли, що їх нам везуть з Польщi, Росiї та Китаю, а вiтчизнянi вирощують у солiдних агрофiрмах. Проте, будучи у вiдрядженнi у с.Лозовiй на Шаргородщинi, випадково дiзналася, що вже 4-й рiк у селi працює грибна ферма. «Гiфа-агро» — так називається фiрма, яку очолює 34-рiчний Юрiй Поперечний. До речi, гриби з Лозової знають у Хмельницькому, Чернiвцях, Києвi, Вiнницi.

  • СУПЕРНИЦЕЮ СТАЛА... ПОТЕНЦІЙНА НЕВІСТКА
    - «Подільська радниця»? Чи можна поговорити з вашим кореспондентом? – схвильована жінка на іншому кінці дроту, здавалося, от-от заридає.

  • БАЖАЄТЕ РОЖЕВІ ОЧІ ІЗ ЗІРОЧКАМИ? Колір очей і форму зіниці можна міняти за допомогою лінз
    Пам’ятаю, коли були маленькими, моя подруга закопувала свої окуляри в пісочницю. Ну, не хотіла вона їх носити – і все! Подруга виросла, зір у неї кращим не став. Але окулярів Олена не носить.

  • "НЕ ДАЙТЕ НАМ ДЕГРАДУВАТИ ПОВНІСТЮ!"
    «Здрастуй, «Подільська раднице»! Я – Андрій Юхимчук, вінничанин, навчався у 23-й школі, потім вступив до ВДТУ. Але через 2 роки студентського життя опинився на лаві підсудних, звинувачуваний у вбивстві. Отримав 7 років позбавлення волі. Зараз перебуваю у Літинській виправній колонії, позаду майже 3 роки строку.

  • "НЕ ОПУСКАЙ РУКИ, ДОНЮ!" Олі, лікування якої оплачувала коханка її чоловіка
    «Здрастуй, «ПР»! Прочитала у номері за 22 червня ц.р. листа пенсіонерки Віри Степанівни про її сусідку «Поки Оля лежала хвора в лікарні, її лікування оплачувала коханка її чоловіка». Вирішила звернутися до Олі. Не опускай руки, доню! Напиши мені листа, і, може, ми знайдемо одна одну для подальшого життя.

  • ЖIНКА ПОМЕРЛА ВIД IНФАРКТУ ПIД ЧАС СВАРКИ ЗI СВОЄЮ СУСIДКОЮ
    Тепер селяни звинувачують правоохоронцiв, адже вони не затримали «вбивцю»...

  • "ЯКБИ БУЛА МОЯ ВОЛЯ, ТО Я Б УБИЛА СВОГО ВІТЧИМА, який ще дитиною хотів мене згвалтувати"
    Я з мамою переїхала до Вінницької області після нещасного випадку, який забрав життя мого батька. Мені тоді було 8 місяців. Коли мати одружилась вдруге — на її руках помер мій братик. Втім, на неї чекав ще один удар — вона дізналась, що її другий чоловік, за якого 19-річною вийшла заміж, відсидів 5 років за згвалтування.

  • "ЮЛЕЧКО, НЕ ПОМИРАЙ!" - КРИЧАВ НАД БЕЗДИХАННОЮ ДИТИНОЮ ХЛОПЧИК
    Рятівник, який 13 років тому надавав невідкладну допомогу дівчинці, розшукує її.

  • МОЛОДА ЖІНКА ДОВІРИЛАСЬ ПОДРУЗІ, а та мало не відправила її на той світ
    Одного липневого дня ця новина стала шоком для села Рубіжне Немирівського району. Всі односельчани знали про чергову вагітність Жанни, яка вже виховувала трьох донечок. Знали й про те, як їм живеться. З чоловіком вона проживала в громадянському шлюбі. Обоє безробітні. Жили з того, що мали город, якесь хазяйство та отримували соціальну допомогу.

  • "ЗНАХАРКА ДАША ЧИТАЄ ДУМКИ І РАДИТЬ НЕ ДУМАТИ ПРО КОГОСЬ ПОГАНО"
    «У нашому селі живуть матір та донька. I всі у нас знають, що вони знахарки. Ставились до них по-різному, хто зневажав, хто боявся, хто був вдячний їм за допомогу і лікування. В селі все на виду, тому одразу було помітно, як багато людей з міста, важкохворих, лікувалися у них.

  • "МАЛЕНЬКІ ДІТИ БЛИЖЧЕ ДО БОГА!"
    «Дитинство — найчистіша пора життя, напевно, тому, що дитина ще не встигла набратися гріхів. Її прирівнюють до ангела. А ангели ближче до Бога. У дітях є частина Царства Небесного. В ранньому дитинстві дуже часто діти мають дар ясновидіння. Коли я була маленька, то бачила янгола.

  • "МАМА НАКОЛОЛАСЬ НА ВИЛА, бо не хотіла віддавати мене заміж"
    «Якби мені хто-небудь таке раніше розповів, я б, напевне, не повірила. І раніше чула багато історій про чаклунів, але ніколи не могла подумати про те, що таке станеться зі мною.

  • ПІСЛЯ ТРАГІЧНОЇ ЗАГИБЕЛІ ЧОЛОВІКА НАДІ ЗАПРОПОНУВАВ РУКУ… ЙОГО БРАТ
    Птоломею ХІV у спадок від померлого старшого брата колись дісталася Клеопатра.

  • АРХЕОЛОГИ "КОПНУЛИ ВIННИЦЮ В ГЛИБИНУ". I ВИЯВИЛИ, ЩО ВОНА НАБАГАТО СТАРША, НIЖ ВВАЖАЛОСЬ РАНIШЕ
    Багато хто пам’ятає, як у 1985 роцi урочисто вiдзначалось 1500-рiччя Києва. А тепер, через 20 рокiв, київський мер Омельченко повним ходом готується до святкування 2000-лiття стародавньої «матерi городiв руських». Як це може бути, спитаєте? А так — пiсля глибоких археологiчних дослiджень у столицi України з’явились новi iсторичнi данi про заселення цих мiсць.

  • "ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ ЗНАХАРЯ"
    «Доброго дня! Я – інвалід 2-ї групи – звертаюся до читачів «Подільської радниці» по допомогу. Я постійно хворію, лікарі вилікувати не можуть. Дуже прошу, може, хто знає, допоможіть розшукати мені людину, яка лікує спину, головний біль, шлунок, очищає шкіру з допомогою продуктів бджільництва. Колись мені дуже допомагав один чоловік, який власноруч робив ліки з прополісу, воску та бджолиної отрути. На жаль, того чоловіка вже не стало.

  • "ДРУЗІ" ВИНЕСЛИ "ВЕЛИК" ПОКАТАТИСЯ. Бабуся добровільно віддала його злодіям
    I до чого тiльки не вдаються крадiї, аби досягнути своєї мети. Ця iсторiя є прикладом того, що фантазiя злочинцiв безмежна, а совiсть прозора.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть