This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/m06-06index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-11. The original page over time could change.
"Молодіжна газета Вінниччини" (м. Вінниця, Україна)

43 тисяч примірників через  тиждень, 8 сторiнок А3
Головна сторінка | Архiв | Прайс-лист | "33 канал" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18,
53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


since 1.08.2001


since 3.06.2004



Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25 Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com

Засновник i видавець: Т.О.В. «Регіна» ЛТД.
Виходить українською та російською мовами.
Редколегія: Анатолій Жучинський - головний редактор; Тетяна Редько - заступник гол. редактора.
Правове обслуговування - Світлана Чернюк.
При передруку посилання на «33 канал» обов’язкове.
Designed by Paul Lebedev, 2000-2003. = Best view in IE - 800x600 =
300 М'ЯКИХ ІГРАШОК ПОШИЛА 12-РІЧНА ГАЛИНКА. Дівчинка-інвалід дарує їх дитячим будинкам

№6 вiд 8 березня 2006 р.

  • "СПАСИБІ, МАМО, ЩО НОСИЛА МЕНЕ ПІД СЕРЦЕМ..."
    «Привіт, мамочко! Я вирішила написати тобі листа... вперше за стільки років. Просто раніше я не усвідомлювала, наскільки ти мені дорога. А тепер розумію — ти найдорожча людина у світі.

  • 8-го БЕРЕЗНЯ

  • АМЕРИКАНСЬКІ ДЕСЯТИКЛАСНИКИ РОЗВ'ЯЗУЮТЬ ЗАДАЧІ ЗА 7 КЛАС, але при цьому у США мають стільки грошей, що можуть скупити мізки за кордоном
    Про глибоку кризу в освіті України сьогодні засвідчують в усьому світі. Кажуть, зумовлена вона обмеженістю людської пам'яті і страхітливим об'ємом інформації, яка настирно наступає на наші мізки із телевізорів, глянцевих журналів, мережі Інтернет. Додайте до цього ще перевантажені навчальні програми. Ка-та-стро-фа! Людина, а особливо дитина — в розпачі і перестає будь-що сприймати. Що не кажіть, а вчитися нині непросто. Однак, незважаючи на це, більшість випускників загальноосвітніх шкіл обирають вузи. Відтак у державі не вистачає фахівців середньої ланки, кваліфікованих робітників.

  • 14-РІЧНИЙ ХЛОПЕЦЬ ІЗ БРАТОМ ВБИЛИ ПЕНСІОНЕРКУ, бо не вистачало грошей на цигарки
    У с. Носівці Гайсинського району міліція затримала двох неповнолітніх за підозрою у вбивстві 87-річної односельчанки...

  • "ЯКИЙ СЕНС В ОЛІМПІАДАХ, якщо перемогу можна переграти?"
    «Зовсім нещодавно у Вашій газеті підіймалась тема проведення олімпіад з англійської мови.

  • У "СВІТАНКУ" ВЕЧЕРЯЛИ ЗАКОХАНІ ПЕРЕМОЖЦІ
    У минулому номері газети «МіГ» ми підбили підсумки конкурсу освідчень та визначили переможців. Ними стали вінничанин Максим Дубина та дівчина з с. Северинівка Таміла Настич. На переможців конкурсу чекав подарунок — романтична вечеря у кафе «Світанок» із своїми половинками.

  • ЧОМУ ДІВЧАТА БЕРУТЬ УЧАСТЬ У КОНКУРСАХ КРАСИ?
    Комусь, звичайно, приємно дивитися на високих струнких красунь, які дефілюють подіумом. Хтось краще подивиться «Що? Де? Коли?» чи «КВН». А дівчатам, які беруть участь у різних «Міс» та «Королевах», це подобається. Вони ж це роблять за власним бажанням.

  • "ТИ НЕ МОЖЕШ ПОДРУЖИТИСЬ НІ З КИМ... І Я НЕ МОЖУ. пропоную тобі мою дружбу!"
    «Привіт, шановна редакціє «МіГ»! Прочитала статтю «Не можу ні з ким подружитись…» — і з'явилось бажання написати, бо дуже хочу познайомитись і подружитись з тобою, Іринко.

  • У "ЗЕЛЕНОМУ КОНТРАБАСІ" збирається альтернативна молодь Вінниччини
    Нарешті вінницька молодь має змогу стовідсотково відпочивати. Адже недавно у Вінниці відкрився арт-клуб «Зелений контрабас». У ньому грають музику на будь-який смак: рок-н-рол, джаз, блюз і навіть фолк. Але це ще не все, періодично у арт-кафе проводяться поетичні вечори, де кожна творча особистість може представити своє творіння на суд глядачів.

  • "Я ВП'ЯТЕ СТАЛА ЧЕМПІОНКОЮ УКРАЇНИ ПО САМБО. АЛЕ ГРОШІ НА ЗМАГАННЯ ДОВОДИТЬСЯ ШУКАТИ САМІЙ"
    Тамара Карапетян молода, але досить іменита вінницька спортсменка. Ще у шкільні роки вона захопилась вільною боротьбою, стала майстром спорту, чемпіоном України по самбо і дзю-до.

  • "ЯКЩО Б'Є, ЗНАЧИТЬ ЛЮБИТЬ? А, можливо, просто поганий самоконтроль?"
    Іронічна розмова з певним підтекстом. А причиною її став візит моєї подруги. Декілька днів тому вона прийшла до мене в темних окулярах, за якими, як згодом виявилось, ховались синці. На моє питання: «Звідки ЦЕ?», – вона почала плести історію про те, як її випадково вдарили у басейні м’ячем. «І хто ж це такий меткий, що за один раз наніс 2 синці по різні боки голови? – почала я проводити допит. – Ну, один раз у скроню чи око – це ще зрозуміло. А в тебе ж вони і там, і там». Уважно поспостерігавши за поведінкою подруги, я майже силою вибила з неї признання. Виявилось, що синці поставив їй її ж хлопець. І ті, що красуються на обличчі – одні із багатьох, які є по всьому тілу.

  • БЛИЗЬКО 400 ПАМ'ЯТНИКІВ ШЕВЧЕНКУ ВСТАНОВЛЕНО ЗА МЕЖАМИ УКРАЇНИ. Чому у Вінниці - жодного?
    Німа та нація, яка не має свого пророка. Для українців таким став Тарас Шевченко.

  • "МОЖЕТ, ТВОЙ ИДЕАЛ ПОСТУПИЛ С ТОБОЙ ЖЕСТОКО?"
    «Добрый день, уважаемая редакция «Молодежки»! Прочитала статью Алика «Влюбленные – это убогие чучела», и очень захотелось ответить.

  • "Я ЖИВУ ПІД "КОВПАКОМ" БОЮСЯ ВИСЛОВИТИ СВОЮ ДУМКУ, ЗРОБИТИ ЩОСЬ ПО-СВОЄМУ"
    «Можливо, після публікації статті мої батьки змінять до мене своє ставлення. Це єдиний мій шанс відверто сказати їм, що вони неправі. У вічі я їм сказати це боюся», – промовила моя подруга.

  • "МОЮ ДИТИНУ ДІЙСНО ПОБИЛИ". Суд поставив крапку у конфлікті сімей
    Ми вже писали про конфлікт між двома сім’ями, коли непорозуміння між двома однокласниками – Богданом та Вадимом – переросло у справжній конфлікт між сім’ями.

  • ВІННИЦЬКИЙ ФОТОГРАФ ЗНІМАВ ПЕРШУ ШЛЮБНУ НІЧ МОЛОДЯТ. Саме з таким проханням звернулись молодята до нього
    – Мені зателефонували на мобільний та попросили зафіксувати кохання у ніч, коли пара одружиться, – розповідає фотограф. – Я подумав, що жартують, але коли пара під’їхала, щоб подивитись, які фотографії я роблю, зрозумів, що це не жарти. Звісно, така робота коштувала значно дорожче, аніж звичайні весільні знімки. Але молодята були згодні на все, тільки б я погодився.

  • "МІГ" ДОПОМІГ ОЛЕКСАНДРУ ЗНАЙТИ ДІВЧИНУ З ТРОЛЕЙБУСА...
    У минулому номері ми друкували звернення Олександра, який хотів знайти дівчину з тролейбуса.

  • "КАТЯ ВТРАТИЛА ПАЛЕЦЬ ЧЕРЕЗ КИШЕНЬКОВІ ГРОШІ"
    «Моїй знайомій 16 років. Вона розумна симпатична дівчина, але з фізичною вадою. Через нещасний випадок вона втратила вказівний палець на правій руці.

  • УКРАЇНА ПЕРЕЖИЛА ПОНАД 300 РОКІВ ОКУПАЦІЇ "ЯЗИКОМ". Сьогодні ця окупація продовжується: нам нав'язують російську як другу державну
    Одразу зазначу: я не проти російської, сама схиляюся перед її красою та виразністю, читаючи твори російських класиків. Як сказав свого часу Ленін, «язык Тургенева, Толстого, Добролюбова, Чернышевского – велик и могуч». Однак сьогодні мене, українку з діда-прадіда, дуже непокоїть доля української мови. Чи виживе вона в умовах державної двомовності, про яку заявляють з високих трибун?

  • ОФІЦІЙНА МОВА МАЄ БУТИ ОДНА - УКРАЇНСЬКА. Ми ж не захоплена росіянами територія, до приходу яких тут не було ні людей, ні мови
    Знову у нас розгорнулась дискусія – якою мовою розмовляти. Так вже вийшло, що мовна проблема у нас дуже гостро стоїть. І як зазначив заступник голови ОДА, голова комісії з питань мовної політики при ОДА Іван Степанович Гамрецький, «мову різні політичні сили використовують у своїх передвиборних програмах, щоб розділити Україну». І дійсно, зараз одним з найважливіших пунктів деяких партій є пункт про введення російської як другої державної мови. Чи доцільний такий крок?

  • ЧИ ЗАКРИЄ МІНІСТР ОСВІТИ УКРАЇНИ ФІЛІЇ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ? У Вінниці їх всього дві
    В Україні протягом минулого року близько сотні навчальних закладів та філій було закрито. Міністр освіти і науки Станіслав Ніколаєнко зазначає, що робота філій вищих навчальних закладів України – це «національна небезпека», бо більшість учителів не мають права викладати (у них немає викладацьких ліцензій).

  • "Я НЕ ХОЧУ, ЩОБ ДЯДЬКО ЧЕРЕЗ НАШЕ ЛІЖКО ЇЗДИВ"
    Люда йшла зі своїм 5-річним сином із дитячого садка. В голові думки роїлися: молода сім’я переїжджає з однієї найманої квартири на іншу. І тут жінка зустріла давнього знайомого, який має «бусика».

  • 300 М'ЯКИХ ІГРАШОК ПОШИЛА 12-РІЧНА ГАЛИНКА. Дівчинка-інвалід дарує їх дитячим будинкам
    Свій дванадцятий день народження Галинка Крюк святкувала оригінально, адже саме у цей день відкрилась виставка її м’яких іграшок «Мужність і талант». Привітати Галинку прийшли її однокласники, друзі, губернатор з дружиною, місцеві депутати, вчителі та наставники. А як же все починалося?

  • ЧОМУ ПІДЛІТКИ "ЗВИХНУТІ" НА "КОМПАХ?" ЧОГО ВЧАТЬ СУЧАСНИХ ПІДЛІТКІВ "ЕКШНИ" ТА "КВЕСТИ"?
    У редакцію телефонувала схвильована мати підлітка: – Заради Бога, допоможіть! Мого 12-річного сина не витягти із комп’ютерних салонів. Минулих вихідних я взагалі чекала його до другої години ночі. Знайшла у клубі. Це ж якась напасть! Діма каже, що вночі грати дешевше, мовляв, якщо засідаєш до ранку – великі знижки. Заспокоює, що там охоронці, ніхто їх, малих, не чіпає. Але ж я не можу собі місця знайти, доки він там. По-перше, не можу проконтролювати, у які саме ігри він грає, раптом якась порнографія. А по-друге, закрадається підозра, що щось таки неладне там діється. Ну, чого його так тягне туди? Може, у тих клубах дітей на наркотики підсаджують?

  • СКІНХЕДИ: МОЛОДІЖНИЙ "БЗИК" ЧИ ЗАРОДЖЕННЯ ФАШИЗМУ?
    Ставлення до іноземців в Україні досить неоднозначне. Одні вважають, що всі ми рівні перед Богом, а от інші гадають, що різні, і кожен з нас має жити там, де народився. Восени у «МіГу» писалось про листівки расистського характеру, які наприкінці серпня заполонили вінницькі вулиці. Вони мали агресивний характер, на наліпках були зображені негри, араби, індуси поряд з білими жінками, а ще вони тримали у руках наркотики. А внизу, під картинкою, лозунги: «Слов’янин, ти готовий поділити свою країну з іноземцями?» Молодих вінничан, які розвішували ці листівки, затримала міліція. Але суд, зважаючи на неповноліття хлопців, вирішив їх просто попередити.

  • У ВІННИЦІ З'ЯВИТЬСЯ ЦЕНТР ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ
    «Європейське місто Вінниця – прямує до Європи». У рамках цієї програми в обласній бібліотеці ім. Тімірязєва відбулась презентація центру євроінформації.

  • ОЛЕКСАНДР ПАНАЙОТОВ ЗАПИСУВАВ ПІСНІ У ВІННИЦІ
    Зараз Олександр Панайотов популярний співак, від якого російські та українські шанувальниці просто божеволіють. Він живе у Москві, знімається у російських концертах та «вогниках», співає дуетом з Ларисою Доліною і навіть Аллою Пугачовою. А ще кілька років тому Олександр жив у Запоріжжі та не один раз приїздив до нашої рідної Вінниці.

  • НОВІ ПЕРЕМОГИ НЕ ЗА ГОРИЗОНТОМ. Молодий танцювальний колектив завойовує нагороди
    Ми вже не раз знайомили наших читачів з талановитими вінничанами: поетами і поетесами, виконавцями, акторами, розумниками і розумницями. Сьогодні ми хочемо вам представити прихильників сучасних танців. Клуб сучасного танцю «Горизонт» – один із небагатьох, який є у Вінниці.

  • ЧОМУ МАРІЯ БУРМАКА ПРИЇХАЛА ДО ВІННИЦІ У ШТУЧНІЙ ШУБІ? Як політики зірок ділили
    Знову перед виборами зірки когортами попрямували у турне по містах України, агітуючи за ту чи іншу партію – синю, зелену, помаранчеву, червону. Під час минулої виборчої кампанії молодь могла відірватися на «повну котушку», хто тільки до нас не приїжджав! Микола Басков, Віталій Козловський, Лоліта Мілявська, Ян Табачник – музика на будь-який смак! І це при умові, що кандидатів на посаду Президента було лише два. А як поділять між собою зірок 45 партій?

  • ЯК ГАЛИНА ГЕОРГІЇВНА СТАЛА ГАННОЮ ЖОРЖОВНОЮ
    Все своє життя я знала бабусю як Галину Георгіївну. Але нещодавно заглянула у її паспорт і зробила величезне відкриття! Там чорним по білому було написано: Ганна Жоржовна.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English


    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16


    Украинская баннерная сеть