This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/m06-02index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-11. The original page over time could change.
"Молодіжна газета Вінниччини" (м. Вінниця, Україна)

43 тисяч примірників через  тиждень, 8 сторiнок А3
Головна сторінка | Архiв | Прайс-лист | "33 канал" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18,
53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


since 1.08.2001


since 3.06.2004



Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25 Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com

Засновник i видавець: Т.О.В. «Регіна» ЛТД.
Виходить українською та російською мовами.
Редколегія: Анатолій Жучинський - головний редактор; Тетяна Редько - заступник гол. редактора.
Правове обслуговування - Світлана Чернюк.
При передруку посилання на «33 канал» обов’язкове.
Designed by Paul Lebedev, 2000-2003. = Best view in IE - 800x600 =
"ЯКЩО БОГ ДАВ ДИТИНУ У 14 РОКІВ, то треба народжувати"

№2 вiд 11 січня 2006 р.

  • НАЙРОЗУМНІШІ БЛИЗНЮКИ ВІННИЧЧИНИ - ВІТАЛИК ТА ВЛАД ВЛАСЮКИ
    Міська влада нещодавно вручила стипендії кращим учням. Були школи з одним та двома стипендіатами. З ФМГ №17 на сцену вийшли 10 стипендіатів, і… всі хлопці. Але близнюки були тільки зі школи-ліцею №7. Брати Віталій та Владислав Власюки — одинадцятикласники. Вони — круглі відмінники і просто красені. Тож, дівчата, зверніть увагу та знайомтеся з найрозумнішими близнюками Вінниці.

  • БАГАТО ДОЛЬ ПРИРЕЧЕНО НА БІЛЬ

  • У 2005 РОЦІ ОДРУЖИЛОСЬ 3310 ВІННИЦЬКИХ ПАР, 11 З НИХ - У ПЕРЕДОСТАННІЙ ДЕНЬ РОКУ. Остання наречена року одружилась з найкращим другом свого брата. І як він на це відреагував?
    Найоригінальніші подарунки напередодні Нового року зробили собі одинадцять пар, які одружились 30 грудня. А взагалі у 2005 році шлюб уклали 3310 пар, у 2004 році — 2720. Ми вирішили поспілкуватись з останніми урочистими парами 2005 року та дізнатись про їхні історії кохання.

  • МАЛО НЕ ВІДСВЯТКУВАЛИ НОВИЙ РІК У ПІД'ЇЗДІ через песика, який вирішив у свято стерегти чужу квартиру
    Святкування цього Нового року мало стати незвичайним для Оксани та її друзів, адже батьки залишили квартиру у її розпорядження. 31 грудня Оксана з подругами практично цілий день наводили порядок: прикрашали ялинку, готували смачні страви — одним словом, робили усе, аби гарно зустріти Новий рік. Залишилось зробити лише деякі дрібні покупки.

  • МАМА ПОМЕРЛА У ЛІКАРНІ ВІД НОЖОВОЇ ТРАВМИ. Чому Могилу їй копали однокласники її синів?
    Жителька Ладижина Олена мала добру вдачу, але їй доля готувала більше неприємних подій, ніж радощів. Перший шлюб не склався, після розлучення вона залишилася із сином, вирішила почати нове життя.

  • У ПОЛЬСЬКИХ ШКОЛАХ Є ДЕНЬ СМАЖЕНОЇ КАРТОПЛІ. А ще там батьки та учителі не сваряться, як у нас, а об'єднуються у спілки
    «Не для життя, а для школи навчаємося», — сказав свого часу римський філософ Сенека. Можливо, у його словах і є доля правди, якщо взяти резонанс, викликаний опублікованою у «МіГ» статтею «Школа вже стала платною?..»

  • РЯТУВАЛЬНИК ЗНАЙШОВ ЗНИКЛУ ДИТИНУ У СІНІ. Хлопчик пішов з дому через сварки батьків
    Щороку в області губиться понад десяток дітей. І кожного разу доля зниклих залежить від оперативності пошуково-рятувальних робіт, від правильності та злагодженості дій. Ще не стерся із пам’яті випадок, коли у Могилів-Подільському районі пропала 2-річна дівчинка. Тоді її так і не змогли вчасно знайти – дитина загинула від переохолодження. Лише за кілька місяців знайшли її тільце під кущем за декілька кілометрів від села Яришів. А днями у с. Конищів Мурованокуриловецького району сталася схожа надзвичайна подія. Загубився 9-річний хлопчик.

  • 9 ЗАПИТАНЬ СТУДЕНТІВ АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ДО ВЛАДИ
    «Шановна редакціє «33-го каналу»! Ми, студенти Вінницького державного аграрного університету, через вашу газету хочемо поставити кілька запитань нашим керманичам.

  • "ІНТЕРНЕТ ПОДАРУВАВ МЕНІ НАЙКРАЩОГО ХЛОПЦЯ. Він за 700 кілометрів від мене. Я - на сьомому небі від щастя"
    «Часто пишуть в газетах про чати, Інтернет-знайомства, про багато плюсів і мінусів. Я також «сиділа в Інтернеті». У мене було там безліч знайомств. Але зустрілася я лише з одним віртуальним знайомим. Ця зустріч змінила моє життя.

  • "ПОЧЕМУ ВЫ РАЗГОВАРИВАЕТЕ НА НАШЕМ (РУССКОМ) ЯЗЫКЕ, ЕСЛИ У ВАС ЕСТЬ СВОЙ?"
    «Ось і знову розпочався новий передвиборний марафон. Але ми вже звикли до того, що в нас усе, не як у людей. Для прикладу візьмемо держави Європи. Там вибори асоціюються із надіями громадян на краще життя, розвитком економіки і процвітанням країни. У нас чомусь навпаки. Адже саме зараз, у відносно мирний час (я не маю на увазі події в Іраку, Чечні та Ізраїлі) постає питання бути чи не бути українській нації як такій. І парадоксально, що саме нові парламентарії мають вирішувати це питання.

  • "НАШІ ЗУСТРІЧІ СХОЖІ НА СНИ. Такі ж кольорові, жадані і... недовгі"
    Ти знову наснився мені. Ми сиділи в парку, лунала музика.

  • "ЯКЩО БОГ ДАВ ДИТИНУ У 14 РОКІВ, то треба народжувати"
    «Прочитала статтю «Майбутній мамі – 14. А батькові її дитини – 17. Але хлопець не хоче ним бути». Дуже захотілось підтримати дівчину та висловити свою думку. Багато хто каже тобі, Олю, що краще зробити аборт, вбити дитину на початку свого життя. Нехай ти ще сама дитина, але ж ти вирішила народжувати. Невже ти думаєш, якщо Бог дав тобі малюка, то ти не зможеш його народити, виховати та поставити на ноги?! Я гадаю, що на небесах Бог усе зважив. Він послав тобі випробування, яке ти маєш достойно пройти та прийняти правильне рішення. Олю, ти обов’язково маєш народити, адже можливо, якщо зробиш аборт, то можеш стати безплідною та вже ніколи не матимеш дітей. Ти маєш народити, бо твоя мама тебе підтримує. І навіть коли тобі буде важко, вона не покине, допоможе.

  • "СТРАХ ПЕРЕД ВИКЛАДАЧЕМ - це почуття невпевненості в собі. Ви маєте право на власну думку, якою б вона не була"
    «Терпне тіло від нервового напруження... холонуть кінцівки... тремтіння взяло тебе у свій полон... адреналін пульсує в кожній жилці і прагне вирватись на волю... Так ось звідки цей нестримний потяг відвідати кімнату для дівчаток чи хлопчиків.

  • ДО КОГО ДІД МОРОЗ ПРИХОДИВ ДВІЧІ?
    Ось і пройшли довгоочікувані свята — Новий рік та Різдво, яких ми так довго чекали з нетерпінням. Як відзначали вінничани зимові свята та що дарували близьким — ми вирішили дізнатись у них.

  • ЯК МИ ПОЖАРТУВАЛИ НАД НОВЕНЬКИМ...
    Нещодавно у супермаркеті зустріла однокласника. Поговоривши про буденне життя, навчання та роботу, ми згадали шкільні роки. «Юлю, а пам'ятаєш, як ви мене у школі підставили»? — запитав він.

  • "ЧИ ВАРТО НАРОДЖУВАТИ ШОСТУ ДИТИНУ ЗАРАДИ ГРОШЕЙ?"
    «Добрий день, «Молодіжна газето». Прочитала статтю «Вони чекають на дитину чи на 8,5 тисячі?» і вирішила написати. Справа в тому, що моя сусідка, як мені здається, народжує дітей заради грошей. Зараз вона вагітна шостою дитиною.

  • "ДІДУСЮ МОРОЗЕ, ПОДАРУЙ МЕНІ МАМУ Й ТАТА". Близько двох тисяч вінницьких дітей загадує у Новорічну ніч таке бажання
    Весь час ставила собі запитання: а як діти зустрічають Новий рік в інтернатах? Одна велика ялиночка на всіх – зрозуміло. Новорічні ранки у карнавальних костюмах, солодощі – все це традиційно. А що відбувається опівночі? Як Дід Мороз вітає кожного та виконує найзаповітніші дитячі бажання?

  • ЄВГЕНІЯ СТУДІЛКО: "...Я МРІЮ ПРОСТО СПІВАТИ!" Ця дванадцятирічна дівчинка з Тульчина полонила серця багатьох слухачів
    Сьогодні чимало дітей співає, модно виводити їх на сцену у гарненьких костюмах, глядачі із вдячністю аплодують. Але насправді знайти, побачити, розкрити паростки таланту вдається тільки у одиниць.

  • ВІННИЧАНКА ЗНЯЛАСЬ У НОВОРІЧНОМУ МЮЗИКЛІ З ФІЛІПОМ КІРКОРОВИМ
    Ще два роки тому вінничанка Альона Чірва розпочинала свою творчу кар’єру у телепроекті «Шанс», а минулого року встигла взяти участь у зйомках новорічного «вогника» «Пригоди Вєрки Сердючки», який ви мали нагоду спостерігати 31 грудня на телеканалі «Інтер».

  • ШУКАЮ ДРУЗІВ

  • "ЧЕРВОНИМ ВІТРИЛАМ" - 55. Літературна студія Вінницького педуніверситету на 80% поповнює Спілку письменників
    «О слово! Що без тебе я...» Поети та письменники, яких підштовхнула на літературну стезю студія Вінницького педагогічного університету «Червоні вітрила», сьогодні і справді не мислять свого життя без рим, яскравих метафор, білих віршів та глибокої прози.

  • "НАШУ ОНУЧКУ "ЗАРІЗАЛИ" НА ОЛІМПІАДІ!
    Для кого проводять предметні олімпіади, якщо місця, принаймні, у випускних класах розписані наперед?» – обурюються учасники олімпіади з англійської мови та їх рідні.

  • "РІЗДВЯНІ ДИВА" ЗРОБЛЕНІ ВЛАСНОРУЧ. Найменшому учаснику виставки 8 років
    Нещодавно у обласному центрі наукової творчості відкрилась виставка-експозиція «Різдвяні дива».

  • ТАТО СПУСТИВСЯ ДО МАМИ НА ПРОСТИРАДЛІ У НОВОРІЧНУ НІЧ
    Продовжуючи рубрику «Як познайомились ваші батьки», хочу розповісти історію знайомства моїх мами та тата. Кажуть, що Новий рік приносить чудеса, радість та казку. Для моїх батьків сталося саме так.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English


    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16


    Украинская баннерная сеть