This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/m05-24index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-11. The original page over time could change.
"Молодіжна газета Вінниччини" (м. Вінниця, Україна)

43 тисяч примірників через  тиждень, 8 сторiнок А3
Головна сторінка | Архiв | Прайс-лист | "33 канал" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18,
53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


since 1.08.2001


since 3.06.2004



Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25 Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com

Засновник i видавець: Т.О.В. «Регіна» ЛТД.
Виходить українською та російською мовами.
Редколегія: Анатолій Жучинський - головний редактор; Тетяна Редько - заступник гол. редактора.
Правове обслуговування - Світлана Чернюк.
При передруку посилання на «33 канал» обов’язкове.
Designed by Paul Lebedev, 2000-2003. = Best view in IE - 800x600 =
ІНВАЛІД ЗУМІВ ЗАРОБИТИ 9 МІЛЬЙОНІВ... ЛИШЕ НА ПОЖЕРТВУ ІНШИМ

№24 вiд 16 листопада 2005 р.

  • НА "ЧЕРВОНИЙ ДИПЛОМ" МІНЯЄ СВОЮ ДИТИНУ ПАРА ВІДМІННИКІВ ОДНОГО З ВІННИЦЬКИХ ВУЗІВ
    Ціна золотої медалі чи «червоного диплома» може бути різною. Інколи вони здобуваються сумлінною працею, інколи варті потрібних знайомств чи певної суми... Але в цій історії ціна дорівнює... долі людини.

  • СКАЗАТИ "ЛЮБЛЮ"

  • ЗАГАДКОВЕ ЗНИКНЕННЯ 18-РІЧНОЇ ДІВЧИНИ У БАРУ. Місяць тому Аня пішла на дискотеку. З того часу її безрезультатно розшукують
    Карний розшук РВВС міста Бар піднято на ноги, але поки що усі намагання знайти Аню не дали жодних результатів. Востаннє дівчину бачили на місцевій дискотеці «Старий замок» 14 жовтня у Бару. Очевидці говорять, що дівчина сідала у якусь машину, були там ще дівчата та чоловіки.

  • ПОКИ МАМА ЖИЛА ЗА КОРДОНОМ, ДОЧКУ ВІДДАЛИ У СИРІТСЬКИЙ ПРИТУЛОК. Знайти її жінці судилося лише через десять років
    Десять років тому 18-річна Тетяна (всі імена в статті змінено з етичних міркувань) розлучилася з чоловіком та залишилась одна з донькою на руках. Молода мати була сиротою, отже, допомогти їй було нікому.

  • ЯК ПОЗНАЙОМИЛИСЯ ВАШІ БАТЬКИ?
    В часи молодості наших батьків хлопці були більш сором’язливими. І дехто не наважувався підходити навіть з банальним «Можна познайомитися?», не кажучи вже про «Які в тебе ноги і груди!» Як же тоді знайомилися, спитаєте ви? А настільки оригінально, що зараз такий спосіб навряд чи був би дієвим. Коли брали книжку в бібліотеці, писали на останній сторінці свій відгук і залишали ім’я та номер телефону. Якщо наступному читачу книжки відгук подобався, то він телефонував, знайомився. Кажуть, так зійшлася не одна пара.

  • ВІДЕО-"ПОРНО"ПІРАТ ВИЯВИВСЯ ЗВИЧАЙНИМ ЕСТЕТОМ. Проте заробляв він додаткові гроші незаконно, на своєму робочому місці, прямо перед носом свого начальства
    До правоохоронних органів надійшла оперативна інформація, що працівник однієї з приватних фірм займається збутом порнографічної продукції. Щоб захистити мораль серед мешканців Вінниці, міліціонери прикинулися звичайними покупцями та провели контрольну закупку.

  • РОСОША СТАНЕ ВЕЛОСИПЕДНОЮ СТОЛИЦЕЮ УКРАЇНИ? У с. Росоша, що у Липовецькому районі, незабаром з'явиться велосипедний майданчик для парковки
    Адже протяжність села досить велика, і переважна більшість селян їздить на велосипедах. Але проблема у тому, що немає спеціальних місць, де можна залишати такий транспорт, і більшість велосипедів просто грабують.

  • "А, МОЖЕ, ЗАВТРА ТИ САМА БІГАТИМЕШ ЗА "БИКОМ", бо "мажори" "поматросят - и бросят..."
    «Прочитала листа дівчини, яка чи тому, що сам така, чи тому, що їй імпонує життя «мажорів», так самовіддано стала на їх захист. При цьому дуже пройшлася по так званих «биках», особливо по тому, як вони проводять вечори за пляшкою дешевої горілки.

  • "ЛЮДЯНІСТЬ ЗАВЖДИ БУЛА І БУДЕ В ЦІНІ. Якщо в тебе більше грошей, то це не означає, що ти кращий за інших"
    «У газеті розгорнулася чимала дискусія щодо «мажорів», «золотої молоді» та «биків». Я ж нікого не хочу засуджувати чи виправдовувати. Просто хочу висловити свою точку зору.

  • "ЧЕГО ЖДАТЬ ОТ ПОТОМКОВ... ПОДОНКОВ, РАЗВОРОВАВШИХ СТРАНУ?"
    «Цікаво було б дізнатись, чому саме так вони («мажорні» дівчата і хлопці) поводяться, чому їх не хвилює, що робиться за вікном?» Почему, по-вашему, их должно интересовать, что происходит за окном? При общем падении нравственности вряд ли можно ожидать, что разбогатевшие, чаще всего, не совсем законными способами (мягко говоря), люди будут интересоваться теми, кто этого сделать не смог? Чего же ожидать от их потомков? Да и что там, за окном? Нищие учителя, инженеры, врачи. Разве это люди для тех, кто может за вечер просадить их годовую зарплату? «Чому не наслідують прикладу Європи та Америки, де серед багатих модно бути аскетом і меценатом?»

  • "МАЖОРИ" І "БИКИ", ПО СУТІ, ОДНАКОВІ, БО І ТІ, І ТІ "ДУРЬЮ МАЮТСЯ"
    «Приїхав на вихідні до батьків і прочитав у «МіГу» цікаву дискусію стосовно «мажорів» і «биків». Як не парадоксально, але вони дуже схожі по суті. Ті і інші «дурью маются». І, може, навіть «биків», які, як пише одна читачка, «бездумно розпивають» пляшку, можна зрозуміти більше — вони так заливають свою приреченість, бо куди не поткнуться у теперішньому житті — а без грошей і ні туди і ні сюди.

  • "ВИХОДЬ ЗАМІЖ ЗА ТОГО, ХТО ЛЮБИТЬ ТЕБЕ БІЛЬШЕ, НІЖ ТИ ЙОГО"
    «Ці слова сказала літня жінка, з великим досвідом прожитих років за плечима. «Повір мені, якщо ти так зробиш, тобі в житті буде набагато легше жити», — навчала вона.

  • БЕЗ ЛЮБОВІ ЖИТИ МОЖНА. БЕЗ ВІТАМІНІВ - НІ! Спробуйте переконати у протилежному...
    - Страшне! Знову зайві кілограми! — викрикнула я, вертячись перед дзеркалом. — Ну, скажи хоч ти щось приємне, — звернулась до свого друга. — Зайві «кеге» мене прикрашають чи «пристрашають»?

  • БУДЬ ЖОРСТОКОЮ ДО СЕБЕ або Казка про бридке каченя...
    Я сиділа на лавочці і підгодовувала зернятами голубів, які, немов бджоли до вулика, злітались на безкоштовну їжу. Поруч гуляли молоді мами з дітьми. Я задивилася на малюка, який, поклавши пальчик до рота, щось дуже важливе обмірковував.

  • "МНЕ 19, А ЕМУ 34. Почему мы не можем быть вместе?"
    «Люди! Почему вы такие жестокие? Почему вы вмешиваетесь в личную жизнь других, если не можете разобраться в своей? Кто вам дал такое право? Ну и что, что мне 19, а ему 34, ведь любви все возрасты покорны.

  • "РОМАШКА" СКОРО СТАНЕ РОДИННИМ ДОМОМ
    Незабаром дошкільний заклад «Ромашка», що у Вороновиці, отримає статус родинного дому. Від звичайних садочків він відрізняється тим, що там виховуються діти-сироти з усього Вінницького району. За дев’ять років існування у «Ромашці» було 90 дітей-сиріт.

  • "ВДЕНЬ - ВІН РЕСПЕКТАБЕЛЬНИЙ КЕРІВНИК. Ввечері - сімейний деспот"
    81 тисяча українців перебуває на обліку за вчинення насильства у сім’ї

  • "ПРОФЕСІЙНИЙ ЛЕДАР ШУКАЄ РОБОТУ ЗА ФАХОМ"
    «Привіт, старий!» — вигукнула я з порога. «Старий», який спокійно лежав на дивані, тільки кивнув головою на знак вітання. Вовчик уже давно звик до моїх «набігів» на його тиху оселю. А «старий» він не за паспортом, а від часу, який триває наша дружба. У нас є багато спільного, але «найспільніше» — це те, що ми обоє ледарі. Тільки він, на відміну від мене, професійний.

  • ЮНІ ГІТАРИСТИ З ТУЛЬЧИНА ГРАЮТЬ ВСЕ. - НАВІТЬ РЕКЛАМУ ПИВА "СЛАВУТИЧ"
    Щедрим на поїздки видався цей рік для учасників ансамблю гітаристів «Новий день» Тульчинської музичної школи. У Києві юні гітаристи стали лауреатами дитячого благодійного фестивалю «Сім, сім». Інтенсивно, насичено проходив Всеукраїнський фестиваль «Кришталеві джерела» у селі Штормове Сакського району, де тульчинці не тільки багато виступали, але й отримали масу вражень від екскурсій...

  • ВІННИЦЬКИЙ ОПТОВИК У КИЄВІ ВІДЗНАЧИВСЯ НА ПОГРАБУВАННЯХ, ЗҐВАЛТУВАННЯХ І КРАДІЖКАХ
    Висловлювання про виправлення горбатого цілком підходить до 43-річного вінничанина. Свого часу він притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування, у тому числі, у збоченій формі. Недавно ж його знову затримали за аналогічні злочини у Києві, куди періодично возив оптові партії м’яса.

  • УСІХ СТУДЕНТІВ - ЗІ СВЯТОМ!!!
    До Міжнародного дня студента 17 листопада о 18 годині у МПМ «Зоря» пройде фінал студентської ліги КВН. Усі бажаючі можуть прийти та насолодитися грою вінницьких КВН-команд.

  • НАША ОСВІЧЕНА МОЛОДЬ НЕ МАЄ ДЕ ПРАЦЮВАТИ
    За останні десятиліття кількість учнів, які навчаються в середніх школах, зросла з 56 до 78%. А кількість студентів зросла з 69 мільйонів (1990 рік) до 88 мільйонів (1997 рік). Найбільші показники — в країнах, що розвиваються.

  • ІНВАЛІД ЗУМІВ ЗАРОБИТИ 9 МІЛЬЙОНІВ... ЛИШЕ НА ПОЖЕРТВУ ІНШИМ
    Багато років тому сидів маленький хлопчик у траві, проводжаючи поглядом своїх блакитних оченят перелітних птахів. Він так хотів побігти за лелеками, помахати їм на прощання руками, але...

  • ЯК СВЯТКУЮТЬ ДЕНЬ СТУДЕНТА ЗАРАЗ І 15 РОКІВ ТОМУ
    Чи не найвеселіше свято року – День студента. І Вінниця по-праву вважається студентським містом, тому 17 листопада обіцяє бути «гарячим днем календаря». То як же святкують студенти своє «професійне» свято?

  • "ВСЕ ПОЧАЛОСЬ ІЗ "КОСЯКА"... А ЗАКІНЧИЛОСЬ..."
    «У житті немає стабільності, то чорна смуга, то біла, але ми маємо втримуватись та прагнути кращого життя. Найстрашніше те, що як би не було розвинуте людство, ніхто не навчився б контролювати цей процес.

  • ШУКАЮ ДРУЗІВ

  • ВІННИЦЬКИЙ БОКСЕРСЬКИЙ КЛУБ "СХОДЖЕННЯ" (ВУЛ.1-ГО ТРАВНЯ, 80 - ВХІД З ДВОРУ, ТЕЛЕФОН ТРЕНЕРА 32-18-89) ПРОВОДИТЬ НАБІР ХЛОПЦІВ І ДІВЧАТ В СЕКЦІЇ БОКСУ
    Тренування проводяться за методами, що зміцнюють духовне і фізичне здоров’я дітей і молоді, надають їм впевненості у власних силах, забезпечують стрімке зростання боксерської майстерності.

  • ЮНІ ЛІЦЕЇСТИ ПРИВЕЗЛИ 3-тє МІСЦЕ З ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПРАВОЗНАВСТВА
    Учні та випускники ліцею №7 не дають змоги забути про цю школу. Щороку тут проявляють себе нові таланти. Це підтверджує абсолютний перший рейтинг з правознавства Вінницької області вже другий рік поспіль, а також — результати 3-го Всеукраїнського турніру юних правознавців, що відбувся на канікулах у м. Харків.

  • 400 ГРИВЕНЬ ЗІБРАЛИ НА БЛАГОДІЙНОМУ РОКФЕСТІ "МУЗЕНТРОПІЯ". На ці кошти куплять тренажер для молоді на візках
    «Всі ми — різні, всі ми — рівні» — під таким гаслом пройшов перший вінницький молодіжний фестиваль «Музентропія-2005». На проведення фесту організаторів надихнула звістка про створення Центру соціально-психологічної та фізичної реабілітації молоді з обмеженими фізичними можливостями на візках.

  • "КРАЩЕ Б ТИ БУЛА ЗДОХЛА У ТІЙ РЕАНІМАЦІЇ, НІЖ Я МАЮ СЛУХАТИ ТАКУ ВІДПОВІДЬ!" - ці слова Аліна почула від своєї улюбленої вчительки
    «Кажуть, що професія вчителя — від Бога, а усі інші професії — від учителя. Ще з сивої давнини слово «педагог» вимовлялось з невимовною шаною і гордістю, а людина, яка мала це звання, користувалась неабияким авторитетом. Пройшов час, але і сьогодні в нашому уявленні вчитель асоціюється, перш за все, з наставником, котрий допомагає зробити правильний життєвий вибір, вчить законам, совісті і моралі. Та чи завжди звання відповідає дійсності?

  • "А ЧОМУ МИ НЕ МОЖЕМО ЗАБОРГОВАНИМИ ЗАОЩАДЖЕННЯМИ РОЗРАХУВАТИСЬ ЗА НАВЧАННЯ ДІТЕЙ?"
    Колись, як і всі інші, ми збирали гроші на своє майбутнє. Звичайно ж, клали їх на ощадкнижку. Мовляв, хай там лежать, колись пригодиться, адже маємо двох діточок. А ось тепер, коли наше майбутнє підросло, то нам вкрай потрібні ті гроші.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English


    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16


    Украинская баннерная сеть