НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


"Молодіжна газета Вінниччини"
Газета "Подільська радниця"

ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!


since 1.08.2001

since 3.06.2004




Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25
Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com


Засновник i видавець: ТОВ «Регіна» ЛТД

Виходить українською та російською мовами


Редколегія:
Анатолій Жучинський - головний редактор
Тетяна Редько - 1-й заступник гол. редактора
Роман Ковальський - заступник гол. редактора Наталя Болховська - зав. відділом
Правове обслуговування - Світлана Чернюк

При передруку посилання на
«33 канал» обов’язкове.

Designed by
Paul Lebedev, 2000-2003.
= Best view in IE -
800x600 =
КАСЕТНИЙ СКАНДАЛ "ЗАБОЛОТНИЙ - ФІЛІПЧУК". Піар із "жлобами", "мародерами" та "хрещеними батьками" відкрив передвиборчий сезон по-вінницьки
№29 вiд 11 липня 2007 р.

  • ВИКРАДЕНУ НАРЕЧЕНУ ШУКАЛИ МІЛІЦІЯ, РІДНІ ТА РОДИНА ЖЕНИХА. Через 3 дні вона написала заяву, що з Владом втекла добровільно. Родичі переконані, що він "накачав" її наркотиками, бо вже так було...
    Коли верстався номер, до редакції звернувся в черговий раз брат Олени із... письмовою заявою такого змісту:

  • МАНІЯК ЗАЛИШИВ "Z". Хто написав на тілі вбитого хлопчика загадкову літеру - вже знайшли
    Своєрідною сенсацією для Вінниці стало затримання 5 липня головного підозрюваного в нерозкритому вбивстві 8-річної давності, що фігурує у списку вимог «Батьків убитих дітей».

  • "ГОЛОВА ДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ САБОТУВАВ СЕСІЮ ЛІТИНСЬКОЇ РАЙРАДИ", - заявили голови сільрад і вимагають його звільнення. "Це клуб лобіювання окремими політсилами і бізнес-структурами своїх власних інтересів, а не райрада", - відповів В. Мельник
    «Звертаються до вас сільські та селищний голови Літинського району. Змусила нас до цього кричуща подія, яка сталася 4 липня 2007 року на засіданні позачергової сесії Літинської районної ради.

  • ЧОМУ ЗАГИНУВ ВИКЛАДАЧ ВІННИЦЬКОГО МЕДУНІВЕРСИТЕТУ. Втратили провідного хіміка Миколу Ковальчука
    Олена Григорівна та Микола Миколайович Ковальчуки готувалися до 20-річчя подружнього життя, яке припадає на 18 липня. Знайомі з дитячих років. Виросли на одній сільській вулиці Житомирщини. Миколина мама – Катерина Дмитрівна – працюючи фельдшером, приймала екстремальні пологи в Олениної мами і казала: «Певно, невістка народилася». Її синові Миколі тоді вже виповнилося шість років.

  • НЕМОВЛЯ В УБИРАЛЬНІ
    Зранку Василь Іванович, житель села Лемківка Тульчинського району, побачив у туалеті тільце немовляти, навіть із пуповиною та дитячим місцем...

  • КАСЕТНИЙ СКАНДАЛ "ЗАБОЛОТНИЙ - ФІЛІПЧУК". Піар із "жлобами", "мародерами" та "хрещеними батьками" відкрив передвиборчий сезон по-вінницьки
    Вінницький БЮТ знову в центрі уваги, бо після виключення із парламентської фракції нардепа Олени Вітенко та знайденого в офісі братів Ткачуків підслуховуючого «жучка» прямо на сходах партофісу вибухнула чергова «бомба» – інформаційна! Адже днями сюди анонімно підкинули у формі звернення загадкових вінничан до Юлії Тимошенко роздруківку буцімто розмови двох відомих в області людей.

  • ЗАМАХ НА ЗАСТУПНИКА АКСЕЛЬРОДА. Чому Роман Аксельрод не погоджується з версією правоохоронців?
    47-річний Борис Гефтер, заступник начальника Головного управління ЖКГ енергетики та зв’язку Вінницької ОДА, зараз знаходиться у реанімаційному відділенні Вінницької міської лікарні №2. Його стан лікарі кваліфікують як стабільно важкий. Посадовець досі не прийшов до тями. І тому досі невідомо, хто того дня підступно вдарив його ззаду молотком по голові.

  • У ДОЛЮ "БУДИНКУ ПОБУТУ" ВТРУТИЛИСЬ СУДИ ТА "ПАНІ ФЕМІДА"
    Практично погоджений за ціною та процедурою викуп ТОВ «Торговий Дім ТД» ЛТД 4-поверхового аварійного приміщення Будинку побуту по Соборній, 64 знову зірвано та перенесено на невизначений термін. Так можна назвати несподіване зняття з розгляду червневої сесії Вінницької міськради питання про приватизацію цього 2500-метрового комунального приміщення, що викликало в обласному центрі цілу серію версій щодо подальшої долі цієї престижної будівлі у самому серці центру Вінниці.

  • 21 ПАРА ОДРУЖИЛАСЬ У ВІННИЦІ 07.07.07
    Серед них – наречений-індієць, який переконаний, що це найкраще число буддизму.

  • ЩАСЛИВЧИКИ, НАРОДЖЕНІ 7 ЛИПНЯ
    За словами астрологів, 7 липня 2007 року з’явилися на світ розумні, талановиті та незалежні особистості, які завдяки своєму сильному характеру здатні змінити світ. Життя їхнє буде довгим, а в усіх справах вони матимуть підтримку небесної канцелярії.

  • ВЖЕ ВДРУГЕ ОБІКРАЛИ АВТОКЕФАЛЬНУ ЦЕРКВУ
    Вдруге за останніх два роки обікрали Українську автокефальну православну церкву у Вінниці.

  • "ВАРЯГА"-"ЛІСНИКА" НЕ ПУСТИЛИ НА ВІННИЧЧИНУ рішенням Адмінсуду. Але великі кадрові та "дров'яні" "розборки" ще попереду
    Справжній «облом» вийшов минулого тижня із представленням у Вінницькому держлісгоспі привезеного із Києва виконуючого обов’язки керівника обласних лісів та угідь. Бо заблокували це несподіване призначення «варяга» лише ухвалою Адміністративного суду, який визнав неправомочною не узгоджену із губернатором кадрову ротацію.

  • "МЕНІ ПРИСНИЛАСЯ СЕСТРА-БЛИЗНЮЧКА, І МАМА ЗІЗНАЛАСЬ, ЩО НАС БУЛО ДВОЄ". Вдивіться у фото цієї жінки, є багато людей, які бачили на Вінниччині схожу на неї жінку. Можливо, це сестра, з якою їх розлучили 56 років тому
    «Це було якраз після Нового року, — розповідає Людмила Гранчак з Томашполя. — Сниться мені сон, що підходить до мене незнайома жінка і каже: «Люсю, у тебе є сестра-близнючка». Більше нічого не пам'ятаю, а тільки прокинулась, одразу до матері — чи правда це? Спочатку вона мовчала. Тоді я пішла до однієї ворожки. Та тільки кинула на карти, одразу сказала: «Так, є сестра у тебе, росла вона у заможних людей, шукай і знайдеш». Я приїхала, все розказала мамі і тоді вона зізналася.

  • ЗНАЙДЕНА НА ПОЖЕЖІ ТУРКОВИЦЬКА ІКОНА ВІДЗНАЧАТИМЕ ПЕРШЕ СВЯТО. "Як вона з'явилась - ніхто не пам'ятає, ніби з неба впала"
    Ця чудотворна ікона невідома широкому загалу православним віруючим українцям, бо її є всього кілька списків. Один з них знаходився на території Польщі, і його перед війною таємно вивезли до Росії дві монахині. На жаль, цей образ поки що не знайдений. Друга ікона з 1998 року знаходиться у Спасо-Преображенському соборі у Кривому Розі. І ось милістю Божою третій список Турковицької ікони минулого року знайшовся на Вінниччині, у селі Шевченково. У тому самому селі, де вже є одна чудотворна Зиновинська ікона Богородиці.

  • ЗА ЩО ВІТІ-ОЛЕНЮ ДАЛИ 10 "СУТОК"
    Ви не повірите, але вінницька рок-зірка у ці дні стоїть перед непростим вибором — баян чи 13-й ранг чиновника! І чутки про балансування на межі звільнення з посади головного спеціаліста міськуправління культури ця місцева знаменитість повністю підтвердила. Бо чиновник Віктор Бронюк чи в естрадній тусовці просто Вітя-Олень сам написав заяву «на вихід» з приміщення владного акваріума і за це отримав 10 «суток»… на роздуми.

  • У ГАЙСИНІ ПІДЛІТКИ РОЗГРОМИЛИ 33 МОГИЛИ, щоб заробити на комп'ютерні ігри
    Таблички, зірвані з хрестів та надгробків на кладовищі, троє підлітків замащували фарбою і затоптували землею, щоб затерти написані на них імена померлих. Для них вони нічого не коштували, а були лише шматком металу, за який на пункті прийому платили гроші. Дядько-приймальник теж не особливо переймався тим, звідкіля принесені ці таблички, бо для нього це не більше, ніж заробіток.

  • ВІННИЧАН ХОРОНИТИМУТЬ У КОЛУМБАРІЯХ. Чи приживеться у місті над Бугом закордонна мода робити із праху рідних діаманти?
    Якщо деякі багаті люди, як-от Алла Пугачова та Йосип Кобзон, заздалегідь подбали про місце свого поховання, придбавши для цього у Йософатовій долині в Ізраїлі шмат землі (кажуть, звідтіля душа покійника одразу потрапляє в рай), то пересічні громадяни часто-густо неспроможні «забронювати» місце для могили у себе на батьківщині.

  • 3-РІЧНОГО САШКА ШУКАЛО БІЛЬШЕ 300 ПРАВООХОРОНЦІВ. Про зникнення заявила мама, а сина "викрав" чоловік
    Минулого тижня мікрорайон «Варшава» обласного центру з обіду до пізнього вечора нагадував «вулик», наповнений міліцією та внутрішніми військами. Кожен мешканець вже знав, що загубився 3-річний Сашко.

  • У ВІННИЦІ З'ЯВИТЬСЯ АКВАПАРК ЗА 25 МІЛЬЙОНІВ ЄВРО
    Вінниця – одне із найдинамічніших міст України за темпами свого розвитку. Окрім льодового палацу, який коштуватиме 13 мільйонів доларів, незабаром у Вінниці з’явиться і свій аквапарк. Ведуться переговори з міжнародними інвесторами. Попередня вартість аквапарку – 25 мільйонів євро.

  • "ПРИПИНIТЬ ГРАБIЖ СЕЛА!" - ВИМАГАЮТЬ КОЗИНЕЦЬКІ СЕЛЯНИ
    Всі звернення селян Козинецької сільради — а вона об'єднує села Козинці, Коханівку, Свердлівку та Кобильню Липовецького району, — до керівника району Василя Балдинюка під час робочої зустрічі 4 липня зводились до одного: «Допоможіть припинити грабіж села!».

  • НАРОДНИЙ ЗАХИСНИК МИХАЙЛО РОМАНЕНКО НАГОРОДЖЕНИЙ ОРДЕНОМ "ЗА ЗАСЛУГИ"
    Двадцять років життя вінничанин Михайло Іванович Романенко віддав захисту прав людини і боротьбі з корупцією у вищих ешелонах влади.

  • 50 ІНФЕКЦІЙНИХ ЛІКАРЕНЬ ОБЛАСТІ ПОТРЕБУЮТЬ БУДІВНИЦТВА ОЧИСНИХ СПОРУД, і більше двадцяти - їх реконструкції
    Такими є дані перевірки Державної екологічної інспекції у Вінницькій області по дотриманню інфекційними лікарнями вимог природоохоронного законодавства.

  • ЛЕНІНСЬКИЙ СУД ПІКЕТУВАЛИ ПЕНСІОНЕРИ. - Мало того, що у нас вкрали - назвемо речі своїми іменами! - наші заощадження в Ощадбанку і на старості років зробили з нас жебраків, так ще й держава живиться за наш рахунок і общипує, де тільки може! - заявляли пікетуючі
    3 липня кілька десятків пенсіонерів – з числа тих 86-ти, кому було відмовлено у позові до органів соціального захисту щодо виплати допомоги до Дня Перемоги, – не галасували, не розмахували плакатами, а тихо сиділи на лавочці біля приміщення суду. Старенькі, хворі, беззахисні... Несправедливість і навіть цинізм ситуації вони вбачали у тому, що буквально півмісяця тому Вінницький окружний адміністративний суд задовольнив 700 таких же позовів на суму по 2-3 тис. грн. кожному позивачеві. То чому ж у відповідь на законні вимоги суд одним ветеранам сказав «так», а другим – «ні»?

  • 725 ВІННИЧАН ВЖЕ ОТРИМАЛИ ЗАКОРДОННІ ПАСПОРТИ НОВОГО ЗРАЗКА
    6 липня у Вінницю завезли першу партію закордонних паспортів нового зразка.

  • "ЗАКОН ЧИ "ПОНЯТІЯ" КЕРУЮТЬ НАМИ?"
    «Шановна редакціє «33-го каналу»! Незабаром вся Україна буде святкувати своє свято День незалежності, стільки ж виповниться і народній газеті «33-й канал», з якою за ці роки багато здружилося подолян і не тільки.

  • "ВЖЕ ТРЕБА ПОЧИНАТИ ОБ'ЄДНУВАТИ УКРАЇНСЬКЕ ПРАВОСЛАВ'Я"
    «Прочитав у «33-му каналі» про смерть і похорон Митрополита Вінницького і Могилів-Подільського Макарія. Вічна йому пам'ять і блаженство в Оселях Божих…

  • "ЧОМУ "ДІТЕЙ ВІЙНИ" ЗА ПЕТЕЛЬКИ ШОФЕРИ ВИКИДАЮТЬ З АВТОБУСІВ?"
    «Дорога редакціє, допоможіть! Це звертаються до вас «діти війни». Чому для нас не дійсний закон безкоштовного проїзду в приміському транспорті? А такий закон є, що «діти війни» чи ветерани праці, мають право на безкоштовний проїзд у електричках, міському та приміському транспорті, у «маршрутках», крім таксі.

  • "ОБІКРАСТИ ПОЛОВИНУ СЕЛА... ХІБА ЦЕ НЕ ЗЛОЧИН?"
    «Шановні товариші! Звертаємось до вас по допомогу. Ми, жителі с. Джурина, одержали свої ваучери і здали їх у державне комунальне підприємство «Темп».

  • "ПРЕДЛАГАЮ ОБЪЕДИНИТЬ СВАЛКУ С ГРАНИТНЫМ КАРЬЕРОМ В ЗАРВАНЦАХ". Обращение к мэру и губернатору
    «Уважаемая газета «33-й канал»! Я, Скибин Анатолий Кузьмич, хочу через вашу газету обратиться к губернатору Винницкой области Александру Домбровскому и мэру города Винницы Гройсману В.Б. с экономическим предложением.

  • "В ЯРИШІВЦІ ТИСНУТЬ НА ЛЮДЕЙ, ЩОБ ПРОДАТИ ПАСОВИЩА"
    «Добрий день, 33-й канал»! До вас звертаються жителі села Яришівка (Вінницька область, Вінницький район), які проживають по вул. Садовій та вул. Врожайній, з проханням допомогти розв'язати нашу проблему, яка полягає в тому, що наш сільський голова Ніна Веніамінівна Пугач хоче забрати незаконно землі, які призначені для пасовиська корів.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть