This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/2006/m06-18index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-11. The original page over time could change.
"Молодіжна газета Вінниччини" (м. Вінниця, Україна)

43 тисяч примірників через  тиждень, 8 сторiнок А3
Головна сторінка | Архiв | Прайс-лист | "33 канал" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18,
53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


since 1.08.2001


since 3.06.2004



Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25 Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com

Засновник i видавець: Т.О.В. «Регіна» ЛТД.
Виходить українською та російською мовами.
Редколегія: Анатолій Жучинський - головний редактор; Тетяна Редько - заступник гол. редактора.
Правове обслуговування - Світлана Чернюк.
При передруку посилання на «33 канал» обов’язкове.
Designed by Paul Lebedev, 2000-2003. = Best view in IE - 800x600 =
4-РІЧНИЙ АНДРІЙ МРІЄ БУТИ БАНДИТОМ, БО ЛИШЕ ТОДІ ВІН СТАНЕ ДЕПУТАТОМ...

№18 вiд 23 серпня 2006 р.

  • 20-РІЧНА ОЛЯ НЕ ВМІЄ НІ ЧИТАТИ, НІ ПИСАТИ...
    Оля невпевнено, тремтячою рукою каліграфічно вимальовує літери на папері. Після кожної написаної радіє, як дитина. Її великі карі очі випромінюють дитячу допитливість та безпосередність. Коли щось розповідає, ніяково опускає їх додолу і посміхається.

  • ВІРЮ У ТВОЄ МАЙБУТНЄ, УКРАЇНО

  • ВІННИЦЬКИЙ РЕПЕР STANISLAVSKY ОДРУЖИВСЯ ЗІ СВОЄЮ МУЗОЮ...
    Про них кажуть – «неординарна пара»... Ми в цьому переконались, коли потрапили на їхнє весілля. Наречена у білій сукні, з великим синім бантом ззаду, наречений – у чорному класичному костюмі, синій жилетці та з синьою краваткою.

  • ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТЕ, ЧОМУ НАШІ ДІТИ БЕЗДОМНІ?
    Цю статтю змусила написати програма «Чистосердечное признание», яка транслювалась по «ТРК-Україна» 6 серпня 2006 року. Програма розповідала про життя дітей з неблагополучних сімей.

  • 40000 ГРН. НА ВЛАСНИЙ АВТОТРАНСПОРТ ОТРИМАЮТЬ МОЛОДІ ВІННИЧАНИ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ
    «Місто має бути зручним для усіх»! Перші кроки до досягнення цього лозунгу уже зроблені. У вересні почне діяти «Служба перевезення людей на візках». Служб такого типу в Україні лише дві: у Києві та Вінниці.

  • УКРАЇНСЬКІ ДІТИ МАЮТЬ ПРАВО НА СІМ'Ю
    «Дитина має право на сім'ю» — саме такою є назва проекту, який незабаром потужно запрацює на теренах України. Усі ми знаємо, що багато українських дітей не відчувають батьківського піклування та любові, перебуваючи у сім'ях. А ті діти, які позбавлені батьківської опіки та сироти, мабуть, вже давно забули, що таке сім'я.

  • 13 ТИСЯЧ ПЕРШАЧКІВ СЯДУТЬ ЗА ПАРТИ ЦЬОГО РОКУ. Які нововведення на них чекають?
    З кожним роком менше і менше дітей іде до школи. Минулого року у Вінницькій області вперше за парти сіли майже чотирнадцять тисяч першачків, а цього року їх буде на тисячу менше.

  • ВІННИЦЬКОМУ МЕДКОЛЕДЖУ ВИПОВНЮЄТЬСЯ 85 РОКІВ. 17 серпня 40 років тому закладу присвоїли ім'я академіка Данила Заболотного
    Що б там не говорили, але головними ліками у медицині є самі медики. Вінниці у цьому плані пощастило, адже у нас є одразу два навчальних заклади, які готують фахівців цієї галузі — Національний медичний університет ім. М. Пирогова та медичний коледж ім. акад. Д. Заболотного. Останньому цього року виповнюється 85.

  • "ЧОМУ ВІН НЕ ХОЧЕ ЗІ МНОЮ ОДРУЖИТИСЬ?"
    «Доброго дня, «Молодіжко!» Мене звати Маша, мені 21 рік. Я зустрічаюсь з хлопцем, якого жалію і безмежно кохаю! У щирості його почуттів я також ніколи не сумнівалася. Але нещодавно замислилась, чи дійсно він так сильно мене любить, чи просто каже гарні слова?

  • ДІВЧИНУ "КИНУЛИ" В КРИМУ, КУДИ ВОНА ПОЇХАЛА, ЩОБ ЗАРОБИТИ НА НАВЧАННЯ, - ВВАЖАЄ ЇЇ МАТИ. Керівник групи дівчат каже, що вона там лише розважається
    – Мамо, я не знаю, де сьогодні буду ночувати, вже темніє, а ми ще їдемо в горах якимось мікроавтобусом, добираємось у село, аби знайти ночівлю, – таке почула мати 5 дітей Галина Іллівна.

  • НАТАША ЗМІНИЛА НАРЕЧЕНОГО ЗА ДВА ДНІ ДО ВЕСІЛЛЯ...
    Трапляється так не часто. Люди кажуть, що це доля, а вони, щаслива пара, у цьому впевнені...

  • ЩО ТАКЕ ДОБРІ СПРАВИ, І ЯК ЧАСТО МИ ЇХ РОБИМО?
    Нещодавно з друзями почали обговорювати тему добрих справ. Що ж таке ті добрі справи, і як часто ми їх робимо? Саме це питання зацікавило нас найбільше.

  • "ЦІЛУВАТИСЬ НА ЛЮДЯХ - ПРИНИЗЛИВО"
    «Вітаю, «Молодіжко»! Прочитала статтю «Чому не соромляться сучасні Джульєтти?» і захотіла висловити думку з цього приводу. Публічні поцілунки – це не є свідченням палкого почуття. На мою думку, це все робиться для того, щоб привернути до себе побільше уваги оточуючих.

  • ПРО МОГО СИНА ПИСАЛИ ЯК ПРО МАЙБУТНЬОГО ФУТБОЛІСТА "РЕАЛУ". Але у вирішальний момент він не потрапив у відому вінницьку команду через неправдивий діагноз лікарки
    – Захоплення сина футболом почалось з дитячого садочка, – поділилась історією свого сина Тетяна Вікторівна. – Пізніше він вступив та закінчив дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву «Нива». У школі про нього була стаття: «Український хлопчина – майбутній футболіст «Реалу»?» Тепер син один з кращих гравців команди при сільськогосподарській академії, де навчається. Але на його прикладі я переконалась, як важко прокласти свій шлях початкуючому футболісту.

  • ПЕРЕПЛУТАВШИ ХЛОПЦЯ ЗІ СВОЇМ ЗНАЙОМИМ, ЛЮДА З НИМ ОДРУЖУЄТЬСЯ...
    Доля підносить сюрпризи, не питаючи, чи хочемо ми їх. Але, на щастя, у більшості випадків ці сюрпризи приємні. Одну із таких приємних несподіванок доля принесла Людмилі.

  • ЧИ ЗГВАЛТУВАЛИ ЖІНКУ П'ЯТЕРО НЕПОВНОЛІТНІХ?
    Цю жінку знає все село. Її недолюблюють, кажуть, що таких безсоромних ще ніколи не бачили. А вона собі живе і не звертає ні на кого уваги, хоча...

  • ЧИ ВАРТО СЬОГОДНІ СЛУЖИТИ В АРМІЇ?
    Щоправда, кажуть, що зараз бажаючих служити не так багато, тому 18-річних юнаків будуть забирати в армію добровільно-примусово. У новинах одного з центральних телеканалів пройшла інформація, що на службу будуть забирати навіть студентів, тобто юнаків, які навчаються у вищих навчальних закладах.

  • 4-РІЧНИЙ АНДРІЙ МРІЄ БУТИ БАНДИТОМ, БО ЛИШЕ ТОДІ ВІН СТАНЕ ДЕПУТАТОМ...
    Нещодавно, їдучи у трамваї, я стала свідком цікавої ситуації. На одній із зупинок до салону увійшла молода мама з маленьким хлопчиком. Оскільки вільних місць не було, одна жінка люб'язно погодилася взяти малого на руки.

  • ВІТЧИМ ВИГНАВ 15-ЛІТНЮ ДІВЧИНУ З ДОМУ РОБИТИ АБОРТ, а інша майбутня мама з 13-ти років живе із співмешканцем окремо від батьків
    Останнім часом лікарів все менше дивує факт «зелених» вагітних, втім, бити тривогу з цього приводу вони не перестають.

  • ІГОР МАЛО НЕ ЗДАВ СВОЇХ ДІДУСЯ ТА БАБУСЮ У БУДИНОК ПРЕСТАРІЛИХ - хотів отримати їхню квартиру
    Мій знайомий Ігор завжди справляв враження хорошого хлопця. Щотижня він їздив у гості до своїх дідуся та бабусі, привозив їм продукти, допомагав у хатніх справах. Але нещодавно його ніби підмінили...

  • ДІТИ ТА ПІДЛІТКИ ХВОРІЮТЬ НА ПСИХІЧНІ РОЗЛАДИ ЧЕРЕЗ... КІНОСТРІЧКИ? А ще через токсико- та наркоманію, проблеми у сім'ї, насилля
    Знервовані батьки – знервовані діти. Знервовані вчителі – знервовані діти. Знервоване суспільство – знервовані діти. Але якщо дорослі мають певний імунітет проти стресових ситуацій, то підростаюче покоління, по суті, безпорадне. Тому, як свідчить статистика, сьогодні значно зросла кількість психічних захворювань серед дітей та підлітків.

  • "ХОЧУ ДАРУВАТИ ЖІНКАМ ПОДАРУНКИ, а не віддавати їм зарплатню"
    Саме так мені відповів знайомий на запитання: «А ти ще не одружуєшся?». На його думку, одружуватись – це взагалі дуже невдячна справа. За словами Андрія, жінки завжди вимагали від нього занадто багато: то хотіли, щоб він звітував їм, де він та коли повернеться додому, то розподіляли його бюджет за власними потребами, то намагались його обмежити у свободі.

  • Я ТВОЯ МУЗА...
    Я МУЗА... я твоя натхненниця... Та, завдяки якій ти твориш свої шедеври, робиш світ милішим та добрішим, а ще своїми творіннями намагаєшся змінити людей та їхнє бачення світу, суспільства, свідомості. Тільки ось знаєш, я так іноді втомлююсь... втомлююсь бути МУЗОЮ. Спочатку здавалось, що все так просто. А зараз розумію, що ні, це складно... складно завжди бути у гарному настрої, цілувати тебе щоранку та проводжати до творчої майстерні, прибігати за кожним твоїм покликом і допомагати у всьому, ходити на гламурні вечірки і готувати твої найулюбленіші страви, а ще треба бути особливою, бо ж я твоя натхненниця.

  • ХЛОПЕЦЬ СТАВ НАРКОМАНОМ ЧЕРЕЗ СРІБНУ МЕДАЛЬ...
    Ця історія викликає страх та неприємні відчуття... Особливо у тих, хто знав Сашка. Він був хорошою дитиною: слухняний, завжди допомагав мамі, добре навчався у школі, закінчив її із срібною медаллю. А на вступних іспитах провалився... Невідомо, чому, може, розгубився, а, може, грошей не вистачило. Вони з мамою жили удвох, батько покинув їх, коли Сашкові було 5 років. Відтоді вони стали один для одного найріднішими людьми, підтримували один одного, допомагали.

  • У ВІННИЦІ ВІДКРИЄТЬСЯ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ ЦЕНТР "ВІКТОР І ВІКТОРІЯ"
    Танці... вони заворожують наші тіла та змушують рухатись їх у ритмі музики... Танці розкривають особистість, підкреслюють пристрасність та красу людського тіла... Хіба ви не відчуваєте неймовірного задоволення, танцюючи?..

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English


    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16


    Украинская баннерная сеть