НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  


"Молодіжна газета Вінниччини"
Газета "Подільська радниця"

ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!


since 1.08.2001

since 3.06.2004




Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25
Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com


Засновник i видавець: ТОВ «Регіна» ЛТД

Виходить українською та російською мовами


Редколегія:
Анатолій Жучинський - головний редактор
Тетяна Редько - 1-й заступник гол. редактора
Роман Ковальський - заступник гол. редактора Наталя Болховська - зав. відділом
Правове обслуговування - Світлана Чернюк

При передруку посилання на
«33 канал» обов’язкове.

Designed by
Paul Lebedev, 2000-2003.
= Best view in IE -
800x600 =
АЛЄКСЄНЦЕВА ПІДБИЛА БАЗАРНИКІВ ПЛАТИТИ НАПРЯМУ. Тепер "отці базарів" втрачають щоденно штуки "баксів"?
№46 вiд 1 листопада 2006 р.

  • ПІДПАЛИЛИ ЦЕРКВУ, В ЯКІЙ ІКОНА БОЖОЇ МАТЕРІ ВІДКРИЛА ОЧІ. Це було третє попередження настоятелю храму. У церкву підпалювачі підкинули 2 листи
    Коли я, почувши цю шокуючу новину, поспішила на місце небувалих до цього на Вінниччині подій, побачила таку картину: зі згорілої церкви селяни виносять чорні ікони.

  • НАРЕЧЕНИЙ ВИКУПИВ АЛЛУ В СУТЕНЕРІВ ЗА 5000 ЄВРО. І вона народила батькові шести дочок сина
    30-річна вінничанка Алла Вознюк уже давно прислухалася до розмов своїх колег про роботу за кордоном. Сама вона вже кілька років працювала в редакції одного вінницького видання оператором комп’ютерного набору. Щодня одне й те саме: той же монітор, та ж клавіатура й ті ж нудні оголошення «куплю-продам». Невже вона все життя буде безвилазно сидіти за комп'ютером, влаштовуючи чиєсь життя і вирішуючи чужі проблеми?

  • МАНЮНЮ В РОСІЮ НА ПРОДАЖ ПОВІЗ ВІННИЦЬКИЙ ГУБЕРНАТОР?
    У тривалій торговельній війні між Росією та Україною, від якої постраждали, перш за все, вінницькі м'ясо-молочні, цукрові та горілчані виробники, схоже, настало відносне перемир'я.

  • В "ОБЛЕНЕРГО" ЧЕКАЮТЬ "ЛЮДИНУ АХМЕТОВА" ТА ПРОДАЖУ 15% ДЕРЖАВНИХ АКЦІЙ
    Недавнє рішення суду про заборону виплати акціонерам «Вінницяобленерго» 1,5 мільйона гривень дивідендів від минулорічного прибутку послало тривожний сигнал про хронічні проблеми цього гіганта державної економіки із тягарем у 450 мільйонів!

  • СЬОГОДНІ ВІННИЦЯ МАЛА ЗАЛИШИТИСЯ БЕЗ ТЕПЛА ТА ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ. МІСЬКА ВЛАДА ОТРИМАЛА УЛЬТИМАТУМ ВІД КАБМІНу ЯНУКОВИЧА ТА ЕНЕРГЕТИКІВ
    Свою погрозу енергетики вже виконали. Минулого тижня серед 22 боржників за електроенергію відключили перших. Це військові частини.

  • ВАСИЛЬ ДРЕМЛЮГА: "Я ЗНАЮ, ХТО НА МЕНЕ "КАПАВ" У СЕКРЕТАРІАТІ ПРЕЗИДЕНТА. Але нікуди йти я не збираюсь..."
    Зазвичай анонімки газета не розглядає, але лист, котрий надійшов до редакції із зашифрованим почерком та звинуваченнями на адресу начальника УМВС у Вінницькій області генерала Василя Дремлюги, раптом нагадав усій редакції часи підривів «маршруток» та звернень «групи чесних офіцерів» під час останніх виборів Президента…

  • НА ВИСТАВЦІ ВКРАЛИ ШУБУ ЗА 10 ТИСЯЧ
    Це сталось днями на виставці «Осінній вернісаж», яка проходить у Вінниці у приміщенні кінотеатру ім. М. Коцюбинського в «Експоцентрі».

  • АЛЄКСЄНЦЕВА ПІДБИЛА БАЗАРНИКІВ ПЛАТИТИ НАПРЯМУ. Тепер "отці базарів" втрачають щоденно штуки "баксів"?
    В епіцентрі уваги – знову Центральний ринок м. Вінниці. Там з одного боку «барикад» 800 торговців, котрі вирішили платити ринковий збір напряму до бюджету та самі прибирати асфальт під ногами... З іншого – без роботи та прибутків персонал та керівництво кількох комерційних фірм, які роками брали тут плату за послуги та були в ролі посередника й «обілечувача» базарників. І поки перші на зекономлені гроші широким жестом купували для міста на свої кровні «швидку допомогу» і гриміли своєю щедрістю на всю Україну, інші – писали в прокуратуру заяву «про погрози фізичної розправи» з боку торгуючих.

  • СНАРЯДИ ПОТРАПИЛИ НА ЦУКРОЗАВОД РАЗОМ ІЗ БУРЯКАМИ. Уявіть, що було б, якби ця небезпечна зброя потрапила на переробку...
    Наша газета у травні цього року вже повідомляла про випадок біля с. Богданівка Тульчинського району. Під час посіву буряків тракторист місцевого приватного сільськогосподарського підприємства посеред зораного поля, за 200 метрів від автошляху Тульчин-Ладижин, знайшов дві авіабомби часів Другої світової війни. Але зібраний урожай таїть у собі ще більшу небезпеку.

  • ВІННИЦЮ ПОВТОРНО МІНУВАЛИ. Невже знову терористи?
    Минулої суботи обласний центр вдруге за тиждень облетіла тривожна новина – у поліклініці по проспекту Космонавтів на Вишеньці шукають бомбу. Такі повторні «пустощі» телефонного терориста дали підставу говорити про появу серійного бомбера. Адже перед цим СБУ та міліцію невідомий 24 числа повідомив про вибухівку в одній із квартир та на ринку «Урожай»...

  • ОЛЯ В 15 ЗАХОТІЛА ЗАМІЖ. Мама переконана, що доньку краще посадити в колонію, позбавивши небажаної вагітності
    Мала мати двох гарних дочок. І мріяла вона про їх щасливу жіночу долю. Про весілля, як у всіх, про серйозних заможних зятів. Та не судилося…

  • ПЕРША ЖЕРТВА ПРИВАТИЗАЦІЇ ГУРТОЖИТКУ
    У м. Вінниці по вул. Стеценка, 58 знаходиться гуртожиток, побудований у 1977 році державним Вінницьким автобусним підприємством для проживання працівників та їх сімей.

  • ВІННИЦЯ ПОБАЧИТЬ, КОМУ ПЕРЕЙДЕ ДОРОГУ "ЧОРНА КІШКА". Брат Луценка у Вінниці розповідав про "Антикримінальний вибір". Чому автомобіль із "Чорною кішкою" належить Катерині Лук'яновій?
    Незвична біла «дев'ятка» із перекресленою «чорною кішкою» та написом «Антикримінальний вибір» з'явилася на вулицях Вінниці. Як з'ясувалося, вона належить лідеру Вінницького обласного осередку громадської організації «Антикримінальний вибір» Катерині Лук'яновій.

  • ЗАБРАЛИ ГОРОДИ РАЗОМ З УРОЖАЄМ
    У четвер, 19 жовтня, на городи чотирьох садових товариств, що знаходяться за електромережами в обласному центрі, виїхали трактори. Вони пройшли чотири кола і залишили вивернуті капусту, моркву, кущі полуниці, смородини, невеликі яблуні. 300 власників городів не попередили, і ті не встигли зібрати вирощене.

  • ФЕРМЕР СТАВ НАРКОТОРГОВЦЕМ
    В одному з сіл Тиврівського району на Вінниччині місцевий фермер, що займався сільгоспвиробництвом, спробував заробити на виготовленні наркотиків.

  • У ВІННИЦІ З'ЯВИВСЯ ВЛАСНИЙ СПРУТ. За допомогою нового приладу "Водоканал" припинятиме водопостачання у квартирах боржників
    Перший український СПРУТ з'явився у Полтаві і одразу почав користуватися попитом у сусідніх областях. Його розробили місцеві працівники водоканалу. Єдина проблема — послуги полтавчан у боротьбі із неплатниками для вінницьких колег коштували б понад 9 тисяч гривень на добу. Тому вінницькі «водокулібіни» винайшли свій пристрій, за допомогою якого можна відключити окремо взяту квартиру, не завдаючи проблем всьому будинку.

  • ЗА ПРАВО НА КАТАКОМБИ ТА ЧЕРЕЗ МОДНИЙ ДІМ У ЦЕНТРІ ВІННИЦІ СКАНДАЛ У СТИЛІ "КАЙДАШЕВА СІМ'Я"
    Цей гарний цегляний будинок у самому серці Вінниці, через стіну від облдержадміністрації, більше відомий міським старожилам з далекого 1928 року як будинок відомого єврейського лікаря Олександра (Зися) Ароновича Когана і згадується у книзі вінницьких маловідомих документів та нових інтерпретацій…

  • ХРАМ ПОКАЯННЯ у Вінниці за проектом Артинова, який зруйнували, відбудовується. Всіх небайдужих просимо взяти участь у його будівництві
    У 1911 році у м. Вінниця за проектом талановитого вінницького архітектора Григорія Григоровича Артинова була збудована церква на честь святого Вознесіння Господнього. Цей величний храм, який було збудовано для духовного виховання студентів тодішньої учительської семінарії, став не тільки духовною скарбницею для усіх мешканців Вінниці, а й окрасою нашого міста.

  • ЯК ШАХРАЙКИ КВАРТИРАНТІВ "РОЗВОДИЛИ"
    Протягом останнього часу до Ленінського районного відділу міліції м. Вінниці звернулось п'ятеро потерпілих, які потрапили на гачок до невідомих шахрайок.

  • "Я ПОВЕРНУ ТОБІ ОБРУЧКУ. ПОВТОРИ ТАКЕ ЩЕ РАЗ ВДОМА..." - попросила Лена коханого, який влаштував їй у політесі "Все для тебе". "Це ж треба, щоб на моїй парі в людини доля вирішувалася!" - не приховував здивування викладач
    Здається, зовсім недавно ми писали про те, як романтик з Байраківки Немирівського району Віталій Чернега влаштував під час пари для своєї коханої, студентки медуніверситету Олени Дякової, імпровізоване шоу «Все для тебе». Розчулена таким несподіваним поворотом подій дівчина відповіла згодою, і все закінчилося весіллям.

  • У НАС БУЛА ЩЕ СТАВКА ГЕРІНГА. Яку таємницю зберігають залізобетонні руїни у "Черепашинецькій дачі"? Фашисти планували від Радівки до П'ятничан побудувати німецький район, а 56 тисяч вінничан - виселити
    Про «Вервольф» (перекладається як «перевертень», «озброєний вовк», «вовк-захисник») неподалік Стрижавки, де у 1942-43 р.р. знаходилась штаб-квартира Адольфа Гітлера, написано чимало. Та мало кому відомо, що у нас, на Вінниччині, розташовувався і штаб правонаступника фюрера Германа Герінга – «Штайнбрух». Декілька років тому ми започаткували в газеті розслідування цієї теми. Тепер знову повертаємось до «Штайнбруха». За цей час вдалось розшукати жінку, яка не лише була у «Штайнбрусі», але й бачила у 42-му самого... Герінга.

  • ЧИ ЛІКВІДУЮТЬ НА ВІННИЧЧИНІ ВУЛИЦІ ЛЕНІНА?
    Якщо проїхатися Вінниччиною, то практично у кожному селі центральна вулиця - Леніна, а в центрі стоять пам’ятники вождю пролетаріату, щоправда, від старості від деяких монументів вже по відвалювалися руки та... «попи». Змінити цю дійсність хоче народний депутат Левко Лук’яненко. Він запропонував колегам затвердити постанову про повну ліквідацію символів та назв колишнього СРСР в Україні. У підготовленому документі йдеться зокрема про те, що протягом трьох місяців з моменту затвердження даної постанови органи місцевого самоврядування повинні перейменувати населені пункти, вулиці, площі, парки, підприємства комунальної власності, які включають у себе назви та символи колишнього СРСР.

  • СПРАВЕДЛИВЕ РІШЕННЯ. Кабінет Міністрів України знизив з 1 листопада 2006 року ціну на газ для населення на 18%. Тобто до 339 гривень за тисячу кубометрів
    Про це йдеться у прийнятій 11 жовтня 2006 року урядом постанові «Про ціни на природний газ, що використовується підприємствами комунальної теплоенергетики для надання послуг з опалення й гарячого водопостачання населенню, і введення соціально орієнтованих диференційованих цін на природний газ для населення».

  • "У ВІННИЦІ ЗНИЩУЮТЬ РАЙРАДИ... руками наших однопартійців - так званої більшості БЮТ"
    «Шановна Юліє Володимирівно! До Вас звертаються депутати фракції БЮТ районних рад м. Вінниці.

  • "Я БЫЛА В ИЗРАИЛЕ У ДЕТЕЙ и видела этот ужас своими глазами"
    «Дорогая редакция и читатели газеты «33-й канал», я прочитала письмо-ответ винничанина жительнице Израиля, которая написала в газету письмо, в котором описала свою боль. В ответе читателя «А чия зброя по Лівану стріляє» я вижу разжигание антисемистской пропаганды. Как можно выхвалять «Хезболлу», если это террористическая организация? Весь мир страдает от терроризма, и никто не застрахован от террористических действий.

  • "ВЛАДО, ДОПОМОЖИ У НАШІЙ БІДІ. Бо для нас, пайовиків, - дуля з маком"
    «Шановна редакціє газети «33-й канал», дуже просимо опублікувати у вашій газеті прохання-звернення до обласної ради, міліції, прокуратури.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть