Про Twitter я вперше прочитав на блозі Девіда Кінґа ще місяць тому, але уваги на нього особливої не звернув - мабуть тому, що сенсу в тому було мало, адже там сиділи лише англомовні юзвєрі. Але бачу вже й мої дружбани Ribel, Masterpiecer і Mekal туди підсіли, тому і явтрішив ще раз приглянутися до цього сервісу.

Для тих, хто не знає, що то за звір той Twitter, пояснюю: це така прикольна система, щось на зразок блоґу, але там ти описуєш. що ти робиш ібо про що тидумаєш в даний момент, ну там по інету лазиш, москалів на форумах лайном обливаєш (і таке буває, як доведуть), або азагалі займаєшся зовсім не інетівськими речами: машину миєш, картоплю садиш, чи взагалі тільки прокинувся… Як, спитаєте ви, воно працює? А так: користуватись можна не тільки комп’ютером, але й мобільним телефоном - як есемесками, так і мобільним месенджером. Я б особисто радив GoTalkMobile (wap.gotalkmobile.com) - GTalk-месенджер, ніяких проблем з кодуванням і настройками, аби аккаунт мати.

От ідете ви, наприклад, вулицею, ідейка якась в голові промайнула, ви телефон дістали, кілька слів написали і відіслали. І цей коротенький пост не тільки опублікується на сторінці типу http://twitter.com/ім’я_користувача, але й відправиться усім вашим друзям з френд-ліста - вбо через SMS, або месенджер, до якого вони підключені.

Ще можна на блоґ ставити симпатичні беджі, які відображатимуть останні ваші записи.

Так що цю звірюку спробувати варто. До речі, ось моя сторіночка: http://twitter.com/FireON

Збережіть прочитане на... Save...