This version of the page http://www.uapravo.org/catalog.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-09. The original page over time could change.
UaPravo.org:Каталог
 росiйська | english останнє поновлення 03.08.2007  
пошук      архiв  
05.07.2007//
Комплексна навчальна програма для викладачів права: запрошення до співпраці
Американська асоціація юристів /Ініціатива з верховенства права - Україна (ABA-Україна) запрошує юридичні факультети та спеціалізовані ВНЗ взяти участь у комплексній навчальній програмі для викладачів права.

22.06.2007//
ТЕНДЕР ЩОДО НАДАННЯ ЮРИДИЧНОЇ ДОПОМОГИ З ПИТАНЬ ВИБОРЧОГО ПРАВА
Ініціатива з верховенства права Американської асоціації юристів (ABA-Ukraine) за фінансування Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) оголошує тендер на надання юридичної допомоги громадянам України з питань виборчого права.

22.06.2007//
ОГОЛОШЕННЯ ДРУГОГО КОНКУРСУ МІКРО-ГРАНТІВ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЙ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА
Конкурс проводиться в рамках проекту «Розвиток громадянського суспільства в Україні», який втілюється Координатором проектів ОБСЄ в Україні та українськими виконавчими організаціями Комітетом виборців України, Творчим центром “Каунтерпарт” та Ініціативним центром сприяння активності та розвитку громадського почину “Єднання” (ІСАР “Єднання”) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

// всi новини...

 

 





 


 

Каталог інтернет-ресурсів