головна про компанію наші послуги портфоліо наші ціни про рекламу завітати зв'язатись наш форум вакансії
пошук на сайті
Реклама



Друзі









Партнери






Новини, інформаційні агентства
Львівський каталог сайтів
Каталог лучших сайтов
добавить свой сайт.

Domivka.NET

Дякуємо що завітали до нас!
Ми робимо все для того щоб цей ресурс був корисним для Вас.


Рекламна агенція «Леосвіт» заснована в березні 2005 року у Львові. І хоча наше підприємство існує зовсім небагато, повірте, досвід наших працівників дозволяє виконувати завдання будь-якої складності. «Леосвіт» пропонує Вам сучасний дизайн, якісне та своєчасне виконання замовлень, будь-які види поліграфічної продукції, розміщення реклами в усіх загальноукраїнських та регіональних ЗМІ.

Професійність – як основа обслуговування! Ми постійно підвищуємо рівень кваліфікації працівників, рівень технологій та матеріалів. Для повнішого забезпечення комплексності зараз ми пропонуємо різні напрямки — від надання різноманітних дизайнерських послуг до проведення комплексних PR- і рекламних кампаній.

Якісно – не значить дорого! Ми намагаємося запропонувати якісні та недорогі послуги дизайну та друку поліграфічної продукції, виготовлення зовнішньої реклами та реклами на транспорті. Ви завжди зможете порівняти якість нашої продукції та розцінки на друк ваших листівок, буклетів, візиток та іншої рекламної продукції та послуг.

Маркетинг, а не реклама! Використання глибокого аналізу діяльності підприємства та комплексний підхід допомагають досягнути максимальної ефективності від маркетингових ходів та зекономити кошти на непотрібній рекламі. Ми не на словах знаємося на найрізноманітніших видах реклами, сильних та слабких сторонах того чи іншого типу маркетингу тому завжди зможемо забезпечити Вас саме тими послугами, яких потребує Ваш бізнес.

На вістрі передових рекламних технологій! Бізнес в Україні стає все динамічнішим, а це потребує від учасників ринку відповідних кроків у рекламі, щоб відповідно реагувати на дії Ваших конкурентів у рекламних стратегіях. Ми постійно слідкуємо за основними тенденціями рекламного бізнесу щоб мати змогу пропонувати нашим клієнтам найбільш дієві способи маркетингу та найбільш оптимальні відносно грошових бюджетів.

Нижче представлено основні напрямки діяльності нашої компанії. Зважте що це далеко не усі можливості які ми можемо вам запропонувати, тому для більш точного уявлення про нас Вам варто було б зв'язатись з нами безпосередньо!

Отже, не зволікайте! Зателефонуйте до нас за номерами
+38 032 242-32-58, 242-32-59 (роб.)
та +38 093 800-00-24, +38 067 251-33-92 (моб.)

зайдіть або зв'яжіться з нами через сайт та переконайтесь у цьому самі!

 2007/07/23



Наші послуги

Наші послуги


Поліграфія. Різні типи друку.

Якісна поліграфічна продукція - це візитна картка фірми. Поліграфічна продукція може носити як інформаційний, так і рекламний характер. Одним з основних достоїнств рекламної поліграфії є її відносна дешевизна і досить велика інформативність, також це відмінне доповнення до рекламних кампаній в основних ЗМІ. Основні види рекламної поліграфічної продукції і пропоновані послуги на нашому сайті - друк афіш, рекламних пакетів та брошур, друк упакувань буклетів і листівок, реклама на плакатах і листівках, дизайн календарів і каталогів, тиснення і конгрев і багато чого іншого.

» далі »

Графічний дизайн та створення фірмового стилю.

Якщо Вам потрібні послуги високопрофесійних дизайнерів, Ви сміло можете звертатися до нас. Частину виконаних робіт можна подивитися в розділі портфоліо, також на нашому сайті Ви знайдете багато цікавого матеріалу по темах: креатив та креативність, фотографія, поліграфія, розробка дизайну упакування, дизайн для зовнішньої реклами, фірмовий стиль і розробка логотипів.

» далі »

Виготовлення зовнішньої реклами та розміщення на зовнішніх рекламоносіях.

Щити - один із найпопулярніших видів зовнішньої реклами. Своєю масштабністю вона дозволяє домогтися ефекту впізнаваності рекламованого продукту у великої кількості потенційних покупців. Ми пропонуємо оформлення фасадів будинків, рекламне оформлення, дахові установки, престижні й елітарні види зовнішньої реклами - світлові дахові установки, реклама на АЗС, щити на площинах м. Львова, реклама на зупинках, вивіски, покажчики.

» далі »

Широкоформатний друк.

Наша фірма пропонує повноколірний широкоформатний друк рекламних плакатів, постерів, банерів, репродукцій картин на різних матеріалах. До ваших послуг - як високоякісний друк фотографічної якості так і недорогий та довговічний друк на стандартних машинах за цінами, що приємно здивують Вас. Наша ціль - залучення нових постійних клієнтів.

» далі »

Реклама на транспорті

Реклама на транспорті - один із найпопулярніших видів масової реклами. Як правило, цей вид реклами ставлять поряд з рекламою на щитах, bіllboard, рекламою на зупинках суспільного транспорту, рекламою на дахах і стінах будинків, світлових табло до зовнішньої реклами. Наша рекламна агенція пропонує розміщення реклами на транспорті у м. Львові, реклама на трамваях і тролейбусах, реклама на автобусах, розміщення реклами на маршрутних таксі, розміщення реклами в салонах та на бортах автотранспорту.

» далі »

Реклама у ЗМІ: телебачення, радіо, газети та журнали

Загалом преса та реклама в пресі, поряд з рекламою на телебаченні, продовжують користуватися величезною популярністю серед рекламодавців . Регіональна преса - місцеві газети і журнали є другим після національних каналів джерелом одержання новин, значно випереджаючи місцеві телеканали і радіостанції . «Леосвіт» пропонує розміщення реклами у таких виданнях як «Високий Замок», «Експрес», «Львівська газета», «Газета по-українськи», «Газета 24», «Поступ» та ін.

Реклама на телебаченні та радіо - це і масштаб аудиторії, недосяжний для інших каналів і засобів поширення реклами, і максимальні можливості емоційного впливу на цільові групи. Переваги телевізійної реклами - сполучення у відео-роликах зображення, звуку і динаміки; звертання безпосередньо до почуттів; високий рівень уваги; висока ступінь охоплення. Телеканали ІНТЕР, 1+1, УТН, 12 канал, НОВИЙ та інші. По охопленню української аудиторії радіо займає почесне друге місце після телебачення, як наслідок орієнтованості рекламодавців на локальні ринки. У кожної радіостанції своя аудиторія, свої програми і свої особливості розміщення реклами . Рекламна агенція повного циклу «Леосвіт» пропонує розміщення реклами на радіостанціях Авторадіо, Наше радіо, Радіо Люкс, Радіоман, М FM та ін.!

» далі »

Виготовлення аудіо- відеопродукції

Для реклами на радіо та телебаченні потрібні готові аудіо- відоролики. РА «Леосвіт» якісно та креативно створить рекламні тексти та слогани рекламних кампаній та оригінальні сценарії і виготовить радіо- та телеролики, джингли, а також будь-яке звукове оформлення продукту.

» далі »

Друк на сувенірній продукції
Сувенірна продукція - це певна річ, на яку нанесено логотип і/або фірмовий знак Вашої фірми. Предмети сувенірів - рекламоносіїв - будуть тривалий час знаходитися в полі зору співробітників нагадуючи про Ваше існування або існування рекламованого товару. Більш того, сам факт дарування сувенірів буде створювати Ваш сприятливий імідж і позитивну позицію товарів та послуг. Сувенірна продукція: бізнес-сувеніри, парасолі, запальнички, кулькові ручки та ін. Представлено такі технології виробництва сувенірної продукції, як Шовкографія, Тамподрук, Фотодрук, а так само Прайс-листи на сувенірну продукцію.
» далі »

Вебдизайн, реклама в Інтернеті
До Ваших послуг наші можливості з розробки впровадження розкрутки та підтримки сайтів в Інтернеті, та обслуговування пов'язане з Інтернетом.
» далі »

Direct Mail та розповсюдження поліграфічної продукції

Розповсюдження полігафічної продукції. Розповсюдження полігафічної продукції. Розповсюдження полігафічної продукції. Розповсюдження полігафічної продукції

» далі »

Комплексні рекламні кампанії

Головною метою рекламної кампанії є, в остаточному підсумку, збільшення продажів рекламованого товару або послуги. У загальному випадку прийнято вважати, що удача рекламної кампанії прямо зв’язана зі збільшенням продажів рекламованого товару, або з підтримкою продажів на визначеному, уже сталому високому рівні.

» далі »


головна| версія для друку| вгору| назад| обговорити на форумі


 

Головна

Ласкаво просимо на наш сайт...

Реклама в ЗМІ

Реклама в пресі, поряд з рекламою на телебаченні, продовжує користуватися величезною популярністю серед рекламодавців.
Графічний дизайн
Під цим великим поняттям ми маємо на увазі синтез маркетингу, психології, креативу і дизайну ...
Поліграфія
Якісна поліграфічна продукція - це візитна картка фірми. Вона може носити як інформаційний, так і рекламний характер.
Про компанію
Рекламна агенція «Леосвіт» заснована в березні 2005 року у Львові. І хоча наше підприємство існує зовсім небагато, повірте, досвід наших працівників дозволяє виконувати завдання будь-якої складності.
Реклама
Контакти
Наша адреса:
Україна, 79058 Львів,
пр. В.Чорновола, 59, оф. 306
Тел./факс +38 032 242-32-58
Тел. +38 032 242-32-59
Тел./моб. +38 067 251-33-92
+38 093 800-00-24

[ гість | 62.149.0.83 | Mozilla/2.0 (compatible; SEARCH.COM.UA crawler) | http://www.leosvit.com/ | головна ]

Copyright © 2005-2007 ПП «Леосвіт». Всі права захищено. Розробка та підтримка леосвіт.веб

Конфіденційність   |   Умови користування сайтом   |   Веб-майстру   |   Зв'язатись з нами

© 2005-2007 ПП «Леосвіт».
Всі права захищено.
Розробка та підтримка леосвіт.веб

Україна, 79008 Львів, пр. В.Чорновола, 59, оф. 306
Тел./факс +38 032 242-32-58
E-mail: info[вухо]leosvit.com