This version of the page http://leaders-21.com/3.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-09. The original page over time could change.
Конкурси, рейтинги, нагороди





Цю групу представляють Всеукраїнські проекти „Інтелект нації”, „Свята Софія”. Їх мета - відкриття і підтримка нових імен, що могли б реально зміцнити й збагатити інтелектуальне та духовне надбання нації; популяризація кращого досвіду; просування перспективних інноваційних проектів і мистецьких напрацювань; створення необхідних умов та інвестиційно привабливого клімату для їх реалізації в сферах економіки, науки, культури; сприяння втіленню в українському суспільстві просвітницьких і гуманістичних ідей; відродження християнської моралі, духовності, історичних і культурних цінностей нації. Створення в європейському просторі унікального іміджу України як держави з високим освітнім та науковим потенціалом, самобутньою культурою, талановитим народом.


Конкурси, рейтинги

З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ТА ДУХОВНО- ПРОСВІТНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Основні заходи проектів:
• Просування особливо важливих відкриттів та досліджень у всіх сферах професійної діяльності, висвітлення їх ролі та значення через вітчизняні ЗМІ, представлення економічно та соціально значущих проектів на заходах Асамблеї.
• Заснування щорічних заохочувальних премій «Інтелект нації» та «Свята Софія» за кращі винаходи, розробки, професійні досягнення в галузях науки, освіти, культури, виробничій сфері, громадське вшанування видатних діячів держави, учених, митців.
Лауреатам конкурсів, рейтингів з інтелектуальної та духовно-просвітницької діяльності присуджуються відзнаки трьох ступенів
І ступінь
- почесна нагорода „Інтелект нації” – за високі професійні досягнення та вагомий внесок в інтелектуальний розвиток українського суспільства (нагрудний знак, диплом, статуетка);
- почесна нагорода „Свята Софія” - за особистий внесок у відродження духовності, національної науки та культури (нагрудний знак, диплом, статуетка);
ІІ ступінь
-міжнародна нагорода „Нагорода Тисячоліття” - за освоєння та ефективне використання в професійній сфері передових сучасних технологій, розробку і впровадження неординарних прогресивних рішень (нагрудний знак, диплом, статуетка)
- міжнародна нагорода „Орден королеви Анни” – за особистий внесок у розвиток міжнародного партнерства, зміцнення інтеграційних зв'язків.
-почесна нагорода „Лицар Вітчизни” - за проявлення високої національної гідності та патріотизму, активну участь у соціально-політичному житті держави, відродженні її економіки та духовних цінностей (нагрудний знак, диплом)
- почесне звання „Особистість року” – за особливо значні успіхи протягом року в професійній, соціально-політичній та громадській діяльності (почесний пам’ятний знак „Особистість 2006”, фрачний знак-мініатюра й іменний дипломом).
ІІІ ступінь
- почесне звання „Лідер України” – за безперечне лідерство у виробничій, бізнесовій, науковій і творчій сферах (нагрудний знак, диплом);
Copyright © BusinessCompany, 2006
Privacy Policy
Home     |    Forum     |     Gallery   |   News   |     Partners     |     Contacts