This version of the page http://eu.prostir.ua/competitions/2378.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-09. The original page over time could change.
Четвертий всеукраїнський конкурс “Аліанте 2007 – Україна” :: Європейський простір

Європейський простір - портал проєвропейського громадянського суспільства України

05-03-2007

Освіта | Україна-НАТО | Україна

Четвертий всеукраїнський конкурс “Аліанте 2007 – Україна”

Молодіжний центр Атлантичної Ради України | Аліанте 2007 – Україна

Проект “Аліанте 2007 – Україна” - це четвертий всеукраїнський конкурс на тему: “Чи обізнані ви з питань міжнародної безпеки та діяльності НАТО?” для учнів загальноосвітніх шкіл та студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, який включено до Державної програми інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2004-2007 роки.

Що передбачає проект?
Перший етап конкурсу – це надання відповідей на 40 запитаннь, які стануть перевіркою Ваших знань про НАТО та міжнародну безпеку.
Другий етап – фінал, який включає військово-спортивні змагання переможців першого етапу конкурсу, організований за участю представників сектору безпеки. Цьогорічний фінал проходитиме на українській військовій базі в Криму (буде уточнено де саме, слідкуйте за сайтом).

Переможців змагань очікують призи та можливість здійснити захоплюючу подорож на військові бази НАТО, що розташовані в Польщі, Німеччині, Нідерландах та в інших країнах.

Враховуючи всеукраїнський характер конкурсу до участі запрошуються представники всіх регіонів України. Підтримуємо ініціативність, допитливість, енергійність, комунікабельність, прагнення до нових ідей та наполегливість на шляху до досягнення успіху!

Детальна інформація - у додатку.

Інформація про конкурс



Постійний URL: http://eu.prostir.ua/competitions/2378.html

© 2007 Портал "Європейський простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://eu.prostir.ua