This version of the page http://eu.prostir.ua/calendar/4375.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-09. The original page over time could change.
Круглий стіл “Україна-ЄС: від Плану дій до посиленої угоди” :: Європейський простір

Європейський простір - портал проєвропейського громадянського суспільства України

14-06-2007

Інструменти НУО | Політичний діалог Україна-ЄС | Київ

Круглий стіл “Україна-ЄС: від Плану дій до посиленої угоди”

Центр Разумкова

15 червня ц.р. Центр Разумкова за підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва (SDC), та Міжнародного фонду “Відродження” проводить в рамках проекту “Громадський моніторинг виконання Плану дій Україна-ЄС” Круглий стіл “Україна-ЄС: від Плану дій до посиленої угоди”.

На Круглому столі буде презентована книга, яка присвячена аналізу виконання Плану дій Україна-ЄС та перспективам підписання нової посиленої угоди між Україною та ЄС. Книга містить попередні оцінки виконання Плану дій, результати експертних опитувань та досліджень громадської думки з проблем європейської інтеграції України, позиції представників Уряду та народних депутатів України, а також інформаційно-документальні матеріали з питань імплементації Плану дій та започаткування переговорів щодо нової посиленої угоди.

До участі в роботі Круглого столу запрошені народні депутати України, представники Кабінету Міністрів, міністерств і відомств, Секретаріату Президента України, Апарату Ради національної безпеки і оборони, іноземних посольств і представництв, державних і неурядових дослідницьких установ, ЗМІ.

Під час засідання планується розгляд наступних питань:

- Оцінка перебігу виконання Плану дій Україна-ЄС

- Нова посилена угода: очікування та реалії

- Україна-ЄС: пошук оптимальної моделі інтеграції

Круглий стіл відбудеться 15 червня 2007р. з 10.00 до 13.00 у конференц-залі “Кришталевий” готелю “Київ” за адресою: вул. Грушевського 26/1 (початок реєстрації о 9.00).

Акредитація за тел.: 201-11-98, 201-11-91, факсом 201-11-99 або e-mail: info@uceps.com.ua.



Постійний URL: http://eu.prostir.ua/calendar/4375.html

© 2007 Портал "Європейський простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://eu.prostir.ua