This version of the page http://eu.prostir.ua/calendar/2928.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-09. The original page over time could change.
Членство в НАТО і економічна безпека держави: перспективи для України з огляду на досвід членів Альянсу :: Європейський простір

Європейський простір - портал проєвропейського громадянського суспільства України

04-04-2007

Україна-НАТО | Вінниця

Членство в НАТО і економічна безпека держави: перспективи для України з огляду на досвід членів Альянсу

Центр розвитку молодіжного підприємництва

19-20 квітня у м. Вінниця відбудуться заходи в рамках реалізації проекту «Членство в НАТО і економічна безпека держави: перспективи для України з огляду на досвід членів Альянсу».

Організатор: ВОГО «Центр розвитку молодіжного підприємництва». Співорганізатори: Інститут трансформації суспільства (м. Київ) і Вінницький торговельно-економічний інститут КНЕУ за фінансової підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні, а також за сприяння Вінницької міської і обласної рад та облдержадміністрації.

Цілі проекту:
- проаналізувати досвід та досягнення пострадянських та постсоціалістичних країн, членів НАТО, в сфері економічної безпеки;
- запросити представників місцевої влади, громади, експертів, науковців, молодь і мас-медіа до обговорення майбутньої стратегії відносин України і НАТО.

Заходи в рамках проекту:
- проведення 19 квітня інтерактивного семінару;
- зустрічі 20 квітня зі студентами Вінницьких ВУЗів;
- прес-конференція по результатам семінару;
- підготовка та розповсюдження матеріалів по завершенню проекту.

Запрошені: Надзвичайні і Повноважні Посли Грузії, Польщі та Литви, народні депутати України, представники Адміністрації Президента, Міністерства закордонних справ, Міністерства оборони, Генштабу Військово-повітряних сил України, а також представники громадських організацій, вищих навчальних закладів, ЗМІ, науковці.

Контакти:
Ігор Шевченко
Центр розвитку молодіжного підприємництва
(0432) 52-46-38, (050) 519 08 70
E-mail: shevchenko@tviybiznes.com
www.tviybiznes.com



Постійний URL: http://eu.prostir.ua/calendar/2928.html

© 2007 Портал "Європейський простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://eu.prostir.ua