This version of the page http://eu.prostir.ua/calendar/2868.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-09. The original page over time could change.
Українсько-німецька партнерська конференція з молодіжного обміну :: Європейський простір

Європейський простір - портал проєвропейського громадянського суспільства України

02-04-2007

Гуманітарні та соціальні питання | Освіта | Німеччина

Українсько-німецька партнерська конференція з молодіжного обміну

Tri.net

З 21 по 26 квітня 2007 р. в м. Берлін відбудеться Українсько-німецька партнерська конференція з молодіжного обміну. Конференція проходитиме в рамках виконання українсько-німецького протоколу про молодіжні обміни між Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту та Федеральним міністерством у справах сім'ї, осіб похилого віку, жінок та молоді.

Метою конференції є поширення інформації про молодіжні організації та структури, що допомагають молоді в Україні та Німеччині, обмін досвідом, створення нових спільних проектів між громадськими організаціями обох країн.

В заході братимуть участь 35 німецьких та 35 українських учасників з усіх регіонів Німеччини та України. Для участі в конференції можна подати заявки, яку можна віднайти в додатку, на адресу tkuzyshyn@mail.ru, що будуть розглянуті Мінсім'ямолодьспортом. Останній термін подачі 29 березня 2007 року.

Детальну інформацію можна отримати за телефоном 8 (044) 2705515 (Тарас).



Постійний URL: http://eu.prostir.ua/calendar/2868.html

© 2007 Портал "Європейський простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://eu.prostir.ua