This version of the page http://eu.prostir.ua/calendar/2806.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-09. The original page over time could change.
Зустріч учасників Українсько-Польсько-Німецького Форуму :: Європейський простір

Європейський простір - портал проєвропейського громадянського суспільства України

29-03-2007

Третій сектор | Польща

Зустріч учасників Українсько-Польсько-Німецького Форуму

Tri.net

Польський Фонд ім. Роберта Шумана, Фонд Польсько-Української Співпраці PAUCI, а також Europäischer Austausch запрошують неурядові організації з Польщі, Німеччини та України взяти участь в Українсько-Польсько-Німецькому Форумі, що проходитиме з 10 по 12 травня 2007 року у Варшаві.

Метою форуму є обмін досвідом, а також обговорення планів, що стосуються спільних ініціатив. В рамках зустрічі учасники матимуть можливість взяти участь у відкритих дебатах та подискутувати у невеликих робочих групах під час практичних занять. Цей Форум повинен допомогти знайти нових партнерів та ознайомитися зі специфікою тристоронньої українсько-польсько-німецької співпраці. Реалізація проектів з партнерами з двох останніх двох країн не є умовою для прийняття участі у заході, оскільки ця зустріч має на меті зробити можливою таку співпрацю також для тих організацій, котрі ще не мають досвіду у цій сфері. Однак потребується досвід у координуванні міжнародних проектів.

Форум у Варшаві є частиною Українсько-Польсько-Німецького Інтернет-Форуму Tri.net (www.tri.net.pl). Tri.net було створено з метою полегшення налагодження контактів та комунікації для організацій, котрі реалізують або планують реалізацію тристоронніх проектів.

Форум проходитиме протягом XIV Європейських зустрічей у Польщі, котрі щороку приваблюють декілька тисяч учасників з усієї Європі.



Постійний URL: http://eu.prostir.ua/calendar/2806.html

© 2007 Портал "Європейський простір". Використання матеріалів вітається за умови гіперпосилання: http://eu.prostir.ua