This version of the page http://white-blue.kiev.ua/news/105print.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-08. The original page over time could change.
Донецькі журналісти – персони нон-грата в Києві | Новини | УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ"
УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Донецькі журналісти – персони нон-грата в Києві
Ми вимагаємо від керівництва «Динамо» розірвати будь-які стосунки з антифутбольним каналом ТРК «Україна» з його програмою «Футбольний уікенд».

Ми категорично заперечуємо проти трансляції матчів за участю нашого улюбленого клубу телевізійним каналом, працівники якого дозволяють собі некоректні і відверто брутальні висловлювання на адресу нашої команди, її історії та вболівальників. Своїми заангажованими коментарями ці майстри чорного піару розпалюють ворожнечу та позаспортивні пристрасті у стосунках між вболівальниками «Динамо» та «Шахтаря», котрі без підбурювання ззовні ніколи не проявляли взаємної агресії.

Ми також солідарні з намірами вболівальників «Шахтаря», щодо блокування ТРК «Україна» та відсторонення від роботи її горе-коментаторів. Маємо на увазі В.Шарафутдінова, який, одночасно з некваліфікованим коментарем матчу донецької команди, опускався до нетактовних та глузливих натяків на адресу київського «Динамо».

Ми попереджаємо, що у разі відмови публічно вибачитись перед командою та вболівальниками ФК «Динамо» (Київ), донецькі журналісти Олександр Денисов і В’ячеслав Шарафутдінов не будуть допущені на гарматний постріл не лише на територію столичних стадіонів, а й матимуть проблеми з вільним пересуванням вулицями нашого міста.

Як патріоти свого клубу та українського футболу загалом, ми залишаємо за собою право відстоювати принципи честі та моралі всіма доступними нам засобами.


17.03.2007

Адреса матеріалу в інтернеті: http://white-blue.kiev.ua/news/105.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2007