This version of the page http://white-blue.kiev.ua/news/24print.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-08. The original page over time could change.
Фубол. Побоїще на грі "Динамо-2" – ЦСКА закінчилося для Рибки лікарнею | Новини | УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ"
УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Фубол. Побоїще на грі "Динамо-2" – ЦСКА закінчилося для Рибки лікарнею
У матчі 18-го туру першої ліги "Динамо-2" - ЦСКА відбувся неприємний інцидент в результаті якого голкіпер динамівців Олександр Рибка був доставлений до лікарні. На 58-й хвилині під час атаки армійців голкіпер динамівців Рибка вибіг на перехоплення м'яча за межі штрафної. Армієць Матюк бив по м'ячі ногою, а Рибка намагався вибити його головою. У результаті Матюк потрапив і по м'ячу, і по обличчю воротаря, причому шипами розсік його.

Після цього Рибка, напевно, у стані аффекта почав бити лежачого суперника ногами.

Коли ж медперсонал "Динамо" побачив Рибку, обличчя якого було в крові, у справу втрутився головний тренер ЦСКА Юрій Масимов, який вдарив ще одного разу Рибку рукою по обличчю.

У результаті Рибку відвезли до лікарні з черепно-мозковою травмою, а його суперника по "спарингу" Матюка - на рентген. 

Після гри один із учасників інциденту Юрій Максимов відмовився коментувати те, що сталося на полі.

"Динамівці не можуть пояснити, що з ним відбулося, - сказав делегат ФФУ на грі Олег Первушкін. - Зі слів лікаря, Рибка був у несамовитому стані, близькому до білої гарячки". Що стосується поведінки тренера армійців Максимова, то його намагався затримати Трошкін, коли "коуч" ЦСКА проривався на поле, але не втримав і в результаті ще один удар Рибка отримав від тренера. Більш у конфлікт ніхто не вмішувався.

"Рибка не повинен був себе так вести, - визнав президент "Динамо" Ігор Суркіс. - Але, на мій погляд, його агресивність була зв'язана з повторно отриманим струсом мозку".

За словами, лікаря "Динамо" Володимира Малюти, вилучення Рибки та можлива дискваліфікація гравця на великий термін практично виключені, після того як лікарі видадуть воротарю довідку, що побиття гравця ЦСКА Рибка робив "у стані, в якому не міг контролювати свої" дії.

Навіть після виписки з клініки Рибка буде знаходитися під спостереженням фахівців і з ним буде працювати психолог.

Нагадаємо, що зовсім недавно Рибка відновився від струсу мозку, що він одержав 26 вересня в матчі Ліги чемпіонів проти "Реала" у зіткненні з Рамосом.

За інформацією "Сєгодня" & "Спорт-Експрес в Україні".
Фото www.dynamomania.com


10.11.2006

Адреса матеріалу в інтернеті: http://white-blue.kiev.ua/news/24.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2007