This version of the page http://white-blue.kiev.ua/news/185print.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-08. The original page over time could change.
Час спротиву | Новини | УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ"
УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Час спротиву
Київ, Республіка, 27 травня. Фінал Кубку Динамо - Шахтар. Вся країна остаточно переконалася - на території стадіону для співробітників МВС норми чинного законодавства не діють. Атмосфера стадіону під час матчів нагадує голлівудські фільми про Освенцим: обшуки, службові пси, нецензурна лайка, погрози смертовбивством. Футбольні матчі є елементом залякування трудящих з метою не допустити масового народного спротиву корумпованому апарату чиновників.

Футбол – це більше ніж гра. Під час футболу порушення чинного законодавства проти громадян України возведені в норму.

На якій підставі працівникам МВС дозволено красти особисті речі? На якій підставі співробітникам МВС дозволено нападати на вболівальників-платників податків, які з власної кишені утримують цих самих співробітників МВС на чолі з міністром? На якій підставі власноручний захист вболівальників від воєнізованих угрупувань кваліфікується чиновниками як „адміністративні правопорушення”, а збройні напади представників цих воєнізованих формувань на громадян взагалі не караються?

Буде чесно, якщо чиновники визнають Беркут структурою, створеною для боротьби з футбольними вболівальниками. Після чого виникне логічне питання щодо доцільності існування та бюджетного фінансування цього „щастя”. Справді, навіщо фінансувати те, від чого одні неприємності? На звільнені гроші побудувати житло безквартирним офіцерам, підвищити зарплати, пенсії та стипендії. Крім чиновників МВС ніхто проти не буде. Що для нас важливіше, народ чи МВС?

Нарешті про розрекламоване Євро-2012. Уявіть собі Беркут, який „забезпечує порядок” під час цього дійства. Хтось хоче міжнародного скандалу з непередбачуваними наслідками? Хочуть - отримують. І не треба нам казати, що з іноземцями вони будуть поводити себе по іншому. А що, українці офіційно вже визнані громадянами другого сорту? На них можна організовувати збройні напади? Ні. Давайте тоді так – якщо зачищати трибуни від вболівальників, то від всіх. Незалежно від громадянства і національної приналежності. Доводилося бачити огидні сцени, коли підручні МВС з широко відкритими очима не наважувалися затримати власників паспортів Великої Британії та Швейцарії по причині їх іноземного походження. В МВС звикли, що безкарно можна переслідувати виключно українців. А як же, - вони толерантні, виважені, помірковані, одним словом ідеальна мовчазна біомаса. Помиляються.

Спротив, що його вчинили наші співвітчизники нападу озброєних спецпідрозділів Цушка, є символом того, що повернення до пацифістського минулого не буде. Народ почав себе поважати. Право на самозахист є священним правом. Згідно чинного законодавства кожне злочинне ублюдочне мурло повинно нести за свою злочинну ублюдочність відповідальність.

Толерантність до тих, хто хоче вас вбити – ідіотизм.


29.05.2007

Адреса матеріалу в інтернеті: http://white-blue.kiev.ua/news/185.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на УЛЬТРАС "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://white-blue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2007