This version of the page http://elit.ck.ua/kolos/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-08. The original page over time could change.
Ресторан бар "Колос" м. Черкаси. Проведення весіль, банкетів, корпоративних свят.

 


 

 

 
 


  Ресторан "Колос" побудований в 1956 році. Це один із самих відомих ресторанів   м. Черкаси. Спочатку це була робітнича столова облспоживспілки. Основна реконструкція була проведена в 2005 році. На даний час це один з кращих ресторанів міста.

   Весілля, банкети та ювілеї, корпоративні свята, проведені в нашому ресторані "Колос", залишать у Вас незабутні враження.  Вас приємно вразить дійсно радісних прийом Нашого ресторану. Ми можемо запропонувати Вам як традиційну кухню, так і європейську.

   Керівництво та адміністрація ресторану "Колос" завжди раді обговорити та спланувати  Вашу презентацію, корпоративне свято, день народження, весілля, банкет чи сімейне свято.

   Організація банкетів, організація корпоративних вечірок, днів народжень, проведення весіль, ювілеїв в ресторані "Колос" завжди відрізнялись високою якістю обслуговування та серйозністю підходу до організації свят.