This version of the page http://www.bratstvo.info/bratstvo-text-8365.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-08. The original page over time could change.
Онлайн-конференція з Дмитром Корчинським


Зробити стартовою
Додати в обране
Написати листа
 БРАТСТВО
 СВIТ
 ЗВ’ЯЗОК
 МАТЕРIАЛИ


 Пошук 
 Проповіді Д.Корчинського 
 БРАТСТВО-ПРОДАКШН 
 Йинчамулт кинволс 
 Русский без правок 
 Репресії проти БРАТСТВА 
 Книги Д. Корчинського 



Це і воно

Война в толпе

Філософія смути


П’єса "Упиряки,
або Мудаки при владі."



Дневник Нео


Шрифт для листівок

 Архів 
«« Серпень 2007 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 Наша кнопка 

код кнопки

Банери БРАТСТВА



WAP-сайт БРАТСТВА:

wap.bratstvo-ukr.wen.ru


Братство у ЖЖ

Стара версія сайту

- ukr
- rus
 Наші спонсори 

СБУ

ФСБ

MOSSAD

 

 

 


2003-2007, БРАТСТВО
Думки авторів ніколи не поділяються редакцією.
Передрук матерiалiв заохочується з посиланням на
http://bratstvo.info
 
ЗМІ про нас

20.07.2007 | forUm
Онлайн-конференція з Дмитром Корчинським


20 липня на сайті ForUm відбулася онлайн-конференція з лідером БРАТСТВА Дмитром Корчинським:

Наталка

Добрий день!От спостерігаю за вашею діяльністю і ніяк не можу зрозуміти: якою є її мета?Я маю на увазі кінцеву мету, "глобальну", якщо можна так сказати. Питаюся, бо крім самопіару та провокацій нічого не помічаю. Дякую за відповідь

Дмитрий Корчинский

У наш важкий постмодерністський час давно слід відкинути штучне розділення мети і засобів. Важливо, не куди ми йдемо, а від чого ми "танцюємо". Не цілі, а принципи.

А взагалі, нашим завданням є підготувати християнську революцію. Наші самопіар та провокації, імовірно, ефективні, якщо ви їх все-таки помічаєте.

пучок

курите ли вы марихуану? в каких количествах?

Дмитрий Корчинский

На жаль, ніколи не курив маріхуану. Ніяк не можу наважитись розширити собі свідомість.

гутта

кого бы в современной украине вы отнесли к авангарду? я имею в виду не только творческую, но и политическую сферу. Знакомы ли вы с деятельностью анатолия ульянова и как вы к нему относитесь?

Дмитрий Корчинский

На жаль, не знайомий з творчістю Анатолія Ульянова, і, взагалі, погано орієнтуюсь у сучасному українському мистецтві.

Політичний авангард в Україні представлений тільки "Братством". На жаль, всі інші політичні сили намагаються реалізувати проекти та ідеологеми далекого минулого.

Yuri

Говорят, что Сербии в обмен на независимость Косово предлагают членство в ЕС. Скажите, а на что Украина могла бы обменять это членство.

Дмитрий Корчинский

Україна повинна була б розпочату власну програму по відновленню ядерної зброї і обміняти її згортання на членство в ЄС.

шамилька басаева

я читала два ваших поэтических сборника. не планируете ли издать новый?
как вы относились к умершему недавно дмитрию александровичу пригову?

Дмитрий Корчинский

Планую незабаром видати нову поетичну збірку.

На жаль, не знаю Дмитра Олександровича Пригова. Одразу після онлайн-конференції поцікавлюсь цією особою.

Микита

Ви дуже влучно якось схарактеризували Н.Вітрянку як вдале поєднання форми і змісту. Вас в Запоріжжі реперезентують молоді манкурти-наркомани. Але ваша шизоїдна галіматня грає на руку бандитам Януковича. Отже хто ви - шизоїд чи лярва Ахметова?
Без поваги
Микита
Запоріжжя

Дмитрий Корчинский

Якщо наші запорізькі хлопці - справді наркомани, ми суворо запитаємо їх, чому вони не діляться ширкою з Києвом. Я вважаю себе респектабельним параноїком, а не яким-небудь галімим шизофреніком. До речі, щодо Вітренко - ми вважаємо необхідним об'єднання всіх радикальних сил в єдиний виборчий блок. У звязку з цим уже почали переговори з Вітренко і Тягнибоком. Сподіваємося, на зустрічі 25 липня у Премєр-палаці, нам удастсься домовитися про Блок "Братства", ПСПУ та ВО "Свобода" - "Націонал-прогресивна опозиція".

bill

Здравствуйте Дмитрий! Скажите пожалуйста какие у Вас сведения о расстановке политических сил после выборов, какая политическая сила прийдет к власти? У нас ведь в политикуме реально желающих сделать что-либо для народа нет, все норовять попасть туда для набивания своих кошельков.

Дмитрий Корчинский

Посиляться пропрезидентські сили, трошки послабляться "регіони". Гадаю, Юля будет на третьому місці, що для неї катастрофічно. Але у стосунках влади і народу нічого не зміниться.

Денис

По-Вашему мнению, как следует относиться к козням политиков (в том числе к пургенообразному желанию провести досрочные выборы за бюджетные деньги) и к современной политике вообще?

Дмитрий Корчинский

У нас цікава політика. А це головне, чого від політики потрібно очікувати. Вибори у нас тепер будуть завжди. До цього треба звикнути. Окрім того, вибори - це час, коли олігархи діляться з народом. Вони платять десяткам тисяч активістів виборчих кампаній, журналістам, рекламщикам, поліграфістам, купують виборців. Хіба це не чудово?

Денис

По-Вашему мнению, как следует воспринимать козни наших политиков (в том числе и эпопею вокруг зуда по досрочным выборам) : это клоунада, драматический театр или что?

Дмитрий Корчинский

Світ змінився. Євреї воюють, а німці борються за мир. Донецькі бандити волають за законність і намагаються захистити Конституцію. Натомість хлопчики і дівчата з комсомольским минулим з Секретаріату Президента цілком опанували мистецтво "бєспрєдєла". Вони розуміють: для того, щоб лишатися "на плаву", потрібно весь час наступати. Як тільки слабенькі донеччани згодилися з достроковими виборами, Секретаріат одразу став вимагати змін Конституції. Коли донецькі погодяться на зміни Конституції, Секретаріат почне вимагати змін правил дорожнього руху.

Уряд і парламентська більшість завжди в обороні, Секретаріат завжди в наступі. Їхнє гасло запозичене у Прудона: "Будь яка власність - крадіжка, а Конституція - брехня". Вони мені подобаються.

Юрий

Читаете ли Вы сейчас проповеди в Киеве?

Дмитрий Корчинский

Щочетверга в готелі "Салют" о 19.00.

WWW

Вы приедете в ЦИК на бронетранспортере или на чем покруче?

Дмитрий Корчинский

Бронетранспортери вийшли з моди в минулому сезоні. До речі, щодо активістів "Братства" досі ведеться кримінальна справа за дебош, який вони нібито влаштували в ЦВК іще в 2004 році.

Цього разу мені доведеться арендувати Майбах або Мазератті для того, щоб не виділятися з натовпу голів інших партій.

Федя

Дмитрий чем Вам так не угодил Кауров что ваши братчики вылили на него ведро дерьма.

Дмитрий Корчинский

На жаль, Кауров, до якого я ставлюся з щирою симпатією, багато робить для розпалювання міжнаціональної ворожнечі на півдні України. Він проводив в Одесі активну і дуже коштовну кампанію "Я говорю по-русски". В Одесі ніхто ніколи не мав проблем з російською мовою. Тому цю кампанію насправді потрібно було назвати "Я отрицаю украинское".

В піковий момент цієї кампанії двоє активістів "Братства" вилили на Каурова відро багна прямо під час його виступу на мітингу перед Одеською мерією. Цим людям ми винесли сувору догану на партійних зборах.

Александр

За кого вы воевали в Чечне? Вас, же, ФСБ в Москве задержавала и отпустила, значит служили в войсках РФ или были шпионом в тылу чечнцев?

Дмитрий Корчинский

Мені доводилося бувати в Чечні, але не з метою повоювати. Мене ніколи не затримувало ФСБ. Пару разів у Москві затримувала міліція. Нині прокуратура РФ веде проти мене кримінальну справу у зв'язку з чеченськими подіями.

Тому я, на жаль, не можу відвідувати зараз Російську Федерацію. Грозненська тюрма має погану репутацію. Проте вважаю, что після президентських виборів у Росії їхня прокуратура визнає свою помилку, і кримінальна справа проти мене буде припинена.

Оранжист

Расскажите о трупах украинской политики.

Дмитрий Корчинский

В українській політиці не буває остаточних поразок і остаточних перемог. ВІдповідно, ці люди. які нині здаються нам політичними трупами, завтра будуть весело бігати по зеленій політичній травичці, і ми з вами за них будемо голосувати.

Сергій

Дмитро, як Ви позиціонуєте ідеологію партії "Братство"? Які схожі партії існують в світі?

Дмитрий Корчинский

Якщо християнство можна назвати ідеологією, то у нас саме ця ідеологія. Взірцевою для нас партією є Хізболла. Хоча нам іще рости і рости до Хізболла.

Марк

Добрый день.
Вы хотите стать Президентом?

Дмитрий Корчинский

Дуже хочу стати Президентом, тільки ще не визначився, якої країни.

Лила

Скажите, вам нравится творчество Леся Подервьянского? А Верки Сердючки?

Дмитрий Корчинский

Я поважаю цих мужніх людей, але не читаю і не слухаю їх.

Рома Донецк

Добрый день, Дмитрий. Пополнится ли Рада очередным клоуном, на сей раз Сердючкой?

Дмитрий Корчинский

Дуже на це сподіваюсь. Якби "Братство" не йшло на вибори, я агітував би вас голосувати за Сердючку, а не за трансвеститів з усіх інших партій.

Орля

Как вы относить к скинхедам? Многие из них поддерживают ваши идеи!

Дмитрий Корчинский

Дуже добре ставлюсь до скінхедів. На моє здивування, деякі з них мужньо поводять себе в ув'язненні. Ще не доводилося зустрічати скінхеда, який би підтримував наші ідеї. Позаяк до негрів ми ставимося теж дуже добре. Хоча при сутичках вболіваємо за скінхедів.

Александр

Как вы считаете, трагедия на Львовщине, это кара небесная для Украины?

Дмитрий Корчинский

Я притримуюсь думки, що кого Бог любить, тому посилає випробовування.

Константин

признайтесь, это вы финансируете сайт СКУНС-ИНФО? :-)

Дмитрий Корчинский

Як ви дізналися?

Andres

Не думали всерьез добится политического влияния, а уже потом, изнутри сделать все по своему?

Дмитрий Корчинский

Коли я, нарешті, доповзу до посад і влади, мені вже буде наплювати на благо народу, на власні ідеї, на державу, на нашу місію в світі. Краще не ризикувати душею і бомбити систему ззовні.

Сергей

Убийство Кушнарева, розпуск ВР, уничтожение КС и ЦИК , аварии на ж/д. Как вы считате это звенья одной цепи. Спасибо.

Дмитрий Корчинский

Так, це ланки одного ланцюга. Він називається "життя".

В Корані сказано: "воїстину людина завжди потерпає збитки". Нас очікують іще цікавіші події. І турбувати нас з вами має лише одне - не ми стріляли, не ми розпускали, не ми знищували, отже, коли буяло життя, ми стояли в стороні.

Срань

Как вы относитлеь к лидерам мегаблока демократических сил?

Дмитрий Корчинский

Погано.

Справа в тому, что міліціонер - це не професія. Це національність.

Луценко саджав наших людей, розганяв наші мітинги. Я не люблю людей його національності.

Жужа

Вы не думали набрать к себе в партию людей, с определёнными наывками - умением убить, например? Проходите в парламент и всех там стреляете?

Дмитрий Корчинский

Ми набираємо в партію людей з навичками до станкового живопису і класичної поезії. Ми справді недолюблюємо всіх тих людей, які оголошують себе нашими начальниками. Але стріляти в депутатів не треба, вони нічим не гірші за своїх виборців.

Creator

Дмитрий, по какому принципу отбриаются люи в списки первых кандидатов в нардепы от вашей партии. У заключённого должна быть какая-то особеная характиристика?

Дмитрий Корчинский

Ми здійснюємо кастінг в кількох слідчих ізоляторах України. В списки "Братства" не потраплять люди, які звинувачуються за наркотичними статтями, за згвалтування, за побутові (неполітичні) вбивства, або вбивства, не пов'язані з правами честі, а також ті, хто помічений у співпраці з адміністрацією. Ми будемо надавати перевагу людям, історії яких можуть розчулити або викликати спіпвчуття у виборця. Скажімо, розповсюджувачам піратських компакт-дисків, тим, хто піддається політичним переслідуванням. Або, наприклад, людина вкрала торбу картоплі, і, позаяк, зламала при цьому амбарний замок, уже рік сидить у СІЗО, і буде засуджена років на п'ять. Або - захищав даму серця, наніс тяжкі тілесні ушкодження нападникам - посадять років на сім.

karmoy

В киевском СИЗО недавно задушили подозреваемого в контрабанде ракет. Остальные участники этого дела - ликвидированы все, кроме одного. Внимание, вопрос: предложит ли Братство этому последнему участнику место в своём предвыборном списке?

Дмитрий Корчинский

Обов'язково. Ми завжди з симпатією ставилися до контрабанди українських ракет. Якби не існувало цієї практики, контрсистемні сили в усьму світі почувалися б значно гірше.

Solnceva

Дмитрий, расскажите, кому и при каких обстоятельствах пришла в голову идея формировать список из заключенных?

Дмитрий Корчинский

"Братство" переважно займається вуличною політикою, отже, постійно стикається з судовим "бєспрєдєлом", неадекватністю кримінального законодавства, дивною міліцейскою практикою та системою виконання покарань. Ми вирішили підняти ці теми з правозахисної площини в площину політичну. На цих виборах список "Братства" буде формуватися з осіб, які перебувають в СІЗО, або в розшуці. Кандидати в депутати від усіх партій хочуть вирішити для себе два завдання: одержати недоторканість і "накосити" грошей. Наші кандидати хочуть лише недоторканості. Отже, вони кращі!

Ідея прийшла в голову, як завжди, за чаєм і кальяном.

Киевляне

Дмитрий, к Вам обращаются киевляне, которым Вы и Ваша команда оказали реальную, неоценимую помощь в 2002 году. Тогда Вы помогли отстоять наш двор от преступной застройки , развернутой компанией "Познякижилбуд". Как можно с Вами связаться, оставьте телефон и адрес.

Дмитрий Корчинский

Будь ласка, звязуйтесь з нами за телефоном 8097 568 21 84

Дмитрий Корчинский

Дякую за запитання. Підозрюю, що редакція сайту зарання видалила більшість матюків на мою адресу. У зв'язку з цим це була одна з найбільш спокійних, цензурних і приємних інтернет-конференцій. Щасти! 

 






Надрукувати    Переслати   


Читайте також:

- Скандальне відео про Дніпропетровське БРАТСТВО
- Дмитро Корчинський: Ми знову нічого не розуміємо
- Дмитро Корчинський: "Бути націоналістом у Львові смішно"
- Київ без політики
- Интернет-конференция Дмитрия Корчинского: Как вывести политиков на чистую воду: рекомендации «Братства»
Повернутися назад

Коментарі (0)


Останні повідомлення на форумі
ТемаАвтор Пр.От. Останній
hi here, i'm back :) VikaKorvetV 30 VikaKorvetV
Распределенная атака на отказ в обслуживании на Za... DS 22632199 DS
Голоса из ада Ross 1054 DS
Повертаясь до помаранчевої "революції" sindikat777 611 iuda
ВСЕ В СПИСОК НАРОДНЫХ ДЕПУТАТОВ! Linux 571 iuda
За кого голосовать на выборах? Космос 56023 iuda
З книги Елеонори Гройсман polockiy 2722 polockiy
Я не верю Фома Сергеевич 642274 Пекарь
РУССКИЕ ИДУТ! g_lekter 143419 DS
Московитія проти України: політика... культура sevtavr 445952 Пекарь


ЗАПИСАТИСЯ ДО СПИСКУ!
Вибір-2007
На позачерговій сесії Парламент видасть Закон про
перенесення 30 вересня на 30 лютого
заборону позачергових виборів
підпорядкування Секретаріату Президента Верховній Раді
нагородження Цушка Героєм України
скасування осіннього призову (Ющенко – без армії)
зняття президентської недоторканості
заборону зняття депутатської недоторканості
нешкідливість фосфорних сполук
обмеження кількості однакових президентських указів
визнання «Помаранчевої революції» помилкою
призначення 4-го туру президентських виборів-2004



Всього голосів: 76
Коментарів: 1
Результат опитування


07.08.2007
Україна заборонила м’ясо з Британії
07.08.2007
Новий саркофаг у Чорнобилі побудують французи
07.08.2007
Верховний суд Росії оголосив партію Лимонова поза законом
07.08.2007
Таїландські поліцейські носитимуть на рукавах рожеве кошеня
07.08.2007
Ющенко засилає Балогу до Кремля
07.08.2007
Журналісти "Без цензури" просять у Ющенка грошей
07.08.2007
Під Нацбанком вибухнув автомобіль
07.08.2007
Грузія звинуватила Росію в бомбардуванні околиць Тбілісі
06.08.2007
В Ірані арештовані учасники "сатанинського" концерту
06.08.2007
На кордоні КНДР і Південної Кореї відбулася перестрілка
06.08.2007
Німеччині загрожує наймасовіший страйк
06.08.2007
Невідомий партизан пустив під уклін ще один потяг
06.08.2007
В Естонії затримано сліпого водія без прав у стані алкогольного сп’яніння
06.08.2007
Японці створили авто, що працює на звичайних батарейках
06.08.2007
Україною крокує інфляція
06.08.2007
Теракт в Іраку: 25 загиблих, зруйновані будинки
06.08.2007
Аль-Каїда погрожує новими терактами
06.08.2007
Сьогодні - 62-а річниця атомного бомбардування Хіросіми
04.08.2007
Виборчі теледебати стартують на «5 каналі» (регламент)
04.08.2007
На Львівщині стався витік 100 кг соляної кислоти
Вся стрічка новин


Виявлено мощі учня Ісуса Хріста
Американцям вже почали імплантувати мікрочіпи!
Європейська Рада по правах Надлюдини
Лишний пророк- не в прок!
Цены на благодатность растут
Награда нашла героя!
Репетиция Конца Света
Интервью с призраком
В Лондоне открылся ресторан «В гостях на Лубянке»
Сайт РПЦ замироточил
Всі новини

Розбити свій комп'ютер!

Постріляти по ворожим американським літакам

Лист вебмайстру