This version of the page http://www.ukrpatent.org/ua/fond_fkg.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-07. The original page over time could change.
Державне підприємство 'Український інститут промислової власності'
http://www.ukrpatent.org/ua/fond_fkg.html © 2007 Всі права захищено.
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРОМИСЛОВОЇ ВЛАСНОСТІ
(УКРПАТЕНТ)

Фонд патентної документації громадського користування (ФГК)

ФГК призначений для забезпечення доступу широкого кола громадськості до патентної інформації, необхідної для вивчення та аналізу в процесі створення, правової охорони та використання об’єктів промислової власності. Розпочав функціонування у жовтні 1999 року. З квітня 2001 року Фонд патентної документації громадського користування увійшов до складу Філії “Український центр інноватики та патентно-інформаційних послуг” ДП “Український інститут промислової власності” (адреса: бульвар Лесі Українки, 26, м.Київ, 01133).

Комплектування ФГК здійснюється з урахуванням державної політики, зорієнтованої на інноваційний шлях розвитку України. Фонд містить патентну документацію 65 країн світу та 4-х міжнародних і регіональних організацій. Вона представлена на паперовому та електронному носіях. Значну частину фонду складають офіційні патентні бюлетені патентних відомств переважно на паперовому носієві. Описи до патентів на винаходи промислово розвинених країн представлені на CD-ROM та DVD з ретроспективою 10-20 років і більше. Загальний обсяг фонду на оптичних носіях станом на 2 липня 2007 року становить майже 12130 примірників. ФГК комплектується також стандартами, методичними, довідково-інформаційними та періодичними виданнями. Інформація щодо нових надходжень до ФГК подається щоквартально. ФГК надає патентно-інформаційні послуги для громадськості.

Перелік офіційних бюлетенів промислової власності, наявних у ФГК 

Перелік патентної документації на CD-ROM та DVD,  наявної у ФГК

Надходження у ІI кварталі 2007 року

Надходження у І кварталі 2007 року

Тимчасові тарифи на патентно-інформаційні та інші послуги Філії  Український центр інноватики та патентно-інформаційних послуг ДП Український інститут промислової власності

Користувачі мають можливість замовити в УкрЦІПІП паперові копії зарубіжної патентної документації, включеної до ПІБ і відсутньої у ФГК.