Запрошує на навчання за спеціальностями:

Ми надаємо додаткові освітні послуги:

  1. Курсова підготовка за професіями:
    •  Водій автомобіля категорій В,С;
    • Оператор  комп’ютерного набору.
  2. Поглиблене вивчення другої іноземної мови та дисциплін за вибором.
  3. Довузівська підготовка.

Для вступу у коледж необхідно подати:

  • заяву;
  • документ про освіту (оригінал або копії);
  • медичну довідку (форма 086-у);
  • 6 фотокарточок 3×4;
  • копію паспорта (копію військового квитка або свідоцтва про народження);
  • ідентифікаційний код;
  • 3 конверти.

Прийом документів проводиться з 24 червня по 22 липня. Вступні випробування з 23 липня по 31 липня.

Випускники коледжу продовжують навчання з ІІІ курсу у: Тернопільському державному технічному університеті імені Івана Пулюя; Тернопільському національному економічному університеті; Хмельницькому національному університеті;  Національному транспортному університеті (м. Київ) та інших ВНЗ міст Києва, Львова, Харкова.

Випускники ПТУ, ліцеїв, НВК мають можливість вступити до коледжу за спорідненими спеціальностями на ІІІ курс.

Кожен студент може навчатися паралельно (заочно) на будь-якій із спеціальностей коледжу, а також здобути професії “кваліфікованого  робітника” і після закінчення закладу отримати чотири дипломи.

Коледж має у своєму складі: бібліотеку з фондом понад 40 тис. примірників та доступом до мережі Internet, 2 спортивні зали, читальний зал, гуртожиток, їдальню.

В закладі працюють: 4 кандидати наук, 6 магістрів, 19 викладачів-методистів, 7 зі  званням “старший викладач”, 18 викладачів займаються науковою роботою, 20 - нагороджено знаком “Відмінник освіти України”. Лекції читають професори, доценти та провідні спеціалісти передових галузей та підприємств регіону.

Очолює коледж кандидат технічних наук, доцент Зеленський К.В.

З 2007 року розпочав діяти освітній проект про безкоштовне стажування наших студентів з можливістю отримати стипендії французького уряду відповідно до угоди між університетом і франкофонійною аграрно-індустріальною асоціацією “Кі-Франс”.

 Студенти мають можливість займатись у спортивних секціях, пізнавати рідний край у туристичних походах та екскурсіях, приймати участь  у КВК і гуртках художньої самодіяльності а також залучитися до наукової роботи.

Для проведення навчального процесу у коледжі створено 7 циклових комісій. /P>

1. ЦИКЛОВА КОМІСІЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ДИСЦИПЛІН.

Очолює комісію викладач-методист, відмінник освіти України Дудар Ін. А. В складі комісії 24 викладачі.

При цикловій комісії діють належно оснащені кабінети української мови та літератури, історії, математики, іноземної мови, біології, фізики.

Викладачі проводять наукові дослідження, теми яких різноманітні вивчення задач практичного змісту на заняттях з математики, проблеми інтеграції фізики і математики як важливий засіб розвитку творчих здібностей студентів, історичні дослідження приватного шкільництва в Галичині та східних областях Європи на початку XX століття, проблеми методики викладання фізики у навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації, проблема національного характеру у творчості Богдана Лепкого, роль української інтелігенції в розбудові держави в період Директорії УНР, вивчення  української літератури та її виховний потенціал в закладах технічного профілю.

2. ЦИКЛОВА КОМІСІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ.

Очолює комісію викладач вищої кваліфікаційної категорії Махобей Л.К. В складі комісії 4 викладачі.

Впродовж останніх років викладачам комісії вдалося налагодити тісні зв'язки з основними базовими підприємствами консервної промисловості Тернопільської та Хмельницької областей. Технологи-старшокурсники проходять технологічну і переддипломну практики на Сатанівському консервному заводі, Лісоводському плодоовочевому заводі, на фірмі ЛТД "Весна".

З метою покращення якості викладання спецдисциплін і вивчення передового досвіду інших навчальних закладів до читання лекцій залучаються кращі фахівці інших навчальних закладів та керівники передових підприємств.

Випускники-технологи працюють на відповідальних дільницях консервних заводів України, створюють власні підприємства.

3. ЦИКЛОВА КОМІСІЯ ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ.

Очолює комісію к.т.н. Гудь В.З. В складі комісії 9 викладачів.

За цикловою комісією закріплено 4 лабораторії: будови і експлуатації обладнання, ремонту і монтажу та конструкційних матеріалів,  креслення і стандартизації, технічної механіки і автоматизації, а також навчальна майстерня.

Викладачі комісії працюють над різними науковими темами в якості співшукачів, деякі з них склали кандидатський мінімум, публікуються в періодичних виданнях і передають свої знання студентам, залучаючи їх до творчої і наукової роботи.

Цикловою комісією за всі роки випущено понад 400 техніків-механіків.

4. ЦИКЛОВА КОМІСІЯ АВТОМОБІЛІВ І ДВИГУНІВ

Підготовку фахівців за спеціальністю "Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів" з 1995 року здійснюють викладачі циклової комісії автомобілів та двигунів, яку другий рік очолює досвідчений фахівець Квятковський І.В.

Для студентів обладнано аудиторії з необхідним матеріально-технічним забезпеченням: діючі макети та моделі двигунів та автомобілів, тренажери з правил та безпеки дорожнього руху, розрізи вузлів і механізмів автомобіля, стенди та плакати, автомобіль Opel, діючі двигуни "Москвич-412”, “Opel-Rekord”, ГАЗ-52; обладнано лабораторію для проведення ТО та ПР автомобілів.

Практичне навчання студентів-автомобілістів проводиться в механічній та автомобільній майстернях коледжу. Наявне там обладнання дозволяє пройти студентам практики: слюсарну і механічну, демонтажно-монтажну, з технічного обслуговування та ремонту автомобілів.

5. ЦИКЛОВА КОМІСІЯ ДІЛОВОДСТВА

Очолює комісію викладач вищої категорії, пошукувач кафедри методики викладання української мови та літератури Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова - Палагута М.І.

Великий інтерес у студентів викликають нестандартні заняття спеціальних предметів: проблемна лекція з послідовним вихованням в студентів високої культури полеміки і творчої дискусії, заняття-екскурсія, прес-конференція з активним застосуванням діалогу і полілогу. Для підготовки фахівців в коледжі створено та нарощується матеріально-технічна база: створений кабінет діловодства. Студенти мають змогу користуватися комп'ютерами, об'єднаних у локальну мережу.

6. ЦИКЛОВА КОМІСІЯ ПРОГРАМУВАННЯ ТА КОМП’ЮТЕРИЗАЦІЇ

Підготовку фахівців рівня молодший спеціаліст за спеціальністю "Програмування для електронно-обчислювальної техніки і автоматизованих систем" з 1998 року здійснює циклова комісія програмування та комп’ютеризації під керівництвом викладача-методиста, відмінника освіти України Барціховської К.І.

Для ефективного навчання студентів-програмістів використовуються 4-и комп'ютерні лабораторії, оснащені сучасною комп’ютною технікою, в склад якої входять персональні комп'ютери на базі процесорів типу Іntel. Організована локальна обчислювальна мережа об'єднує не лише лабораторії з наявним у них устаткуванням для обробки цифрової інформації зі встановленим ліцензійним, прогресивним програмним забезпеченням, а також з всесвітньою інформаційно-пізнавальною мережею Іnternet.

Для організації самостійного вивчення дисциплін у бібліотеці коледжу встановлено комп'ютерну техніку. Викладачами створено сучасне методичне забезпечення з використанням комп'ютерних технологій: електронних посібників, інтегрованих навчальних програм, забезпечення практичного навчання з використанням Web-технологій, що підвищує якість самостійної підготовки студентів.

7. ЦИКЛОВА КОМІСІЯ ЕКОНОМІКИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА

Очолює  циклову комісію економіки та організації виробництва викладач-методист, відмінник  освіти України  Коча Т.І. У складі комісії працює 10 викладачів.

За останні 5 років викладачами циклових комісій підготовлено 52 методичних посібники, з них: “Організація виробництва. Курс лекцій”, “Основи менеджменту. Конспект лекцій”,  “Основи маркетингу. Конспект лекцій”, “Планування діяльності підприємств”, “ Конспект лекцій ”, “Мікроекономіка. Конспект лекцій” та інші.

Однією з важливих складових підготовки кваліфікованих фахівців є науково-дослідна робота студентів, що реалізується на предметних гуртках спеціальних дисциплін. Члени гуртків приймають участь у роботі студентських наукових конференцій, які щорічно проходять у коледжі.

8. ЦИКЛОВА КОМІСІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ

Комісію очолює молодий викладач Слив’як Ігор Володимирович.

Велику увагу циклова комісія приділяє науковій роботі викладачів і студентів. Зокрема вони приймають участь в роботі міжнародних науково-практичних конференцій, в матеріалах яких друкують наукові статті, а також готують студентів для участі у студентських конференціях.

Особливе місце у діяльності циклової комісії посідає практична підготовка студентів. Зокрема, переддипломну практику студенти проходять на провідних підприємствах Тернопільської області (ВАТ “Самолусківський крохмальний завод”, ВАТ “Гусятинський механічний завод”, ТзОВ “Самолози”, ДП “Хоростківський спиртовий завод”, СФНВГ “Мрія”, ТОВ “М’ясні продукти”, ТОВ “Хоростків-цукор”) та Хмельницької області (ТзОВ “Городокконсервмолоко”, ПОП “Незалежність”, Чемеровецька філія ДП ЗАТ Оболонь “Красилівське”, Сатанівський консервний завод).