This version of the page http://rock.kiev.ua/arhiv/249/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-07. The original page over time could change.
:: Киевский Рок Клуб ::
Ж
И
В
О
Й
 
З
В
У
К
!
W
W
W
.
R
O
C
K
.
K
I
E
V
.
U
A

НОВОСТИ
· УКРАИНА
· CD.РЕЛИЗ
· БЛОГ
РОК.мастерская
· ГИТАРЫ
АФИША
РОК.лица
МУЗЫКА.mp3
ФОТО.банк
РОК.контакты
ОБЪЯВЛЕНИЯ
ФОРУМ
FAQ.справка

 

Музторг · Киев
Moon Records
Тарас Бульба
Шоу-Биржа
SKB Brothers
УкрТяжМет
Live in Kiev
Интересный Киев
Белый список 
Избранное
9.8.2007
Киев, клуб «Бочка Пивная»
 Bram Stoker
19.8.2007
Киев, клуб «Бочка Пивная»
 Gorod Solntsa

ЛОГОТИП · АРХИВ ПОСТЕРОВ 

Чутки про закриття фестивалю «Рейвах» виявились передчасними хоч і не безпідставними...

Чогось оргкомітет Всеукраїнського субкультурного фестивалю «Рейвах» думав, шо всі нещастя та невдачі залишаться в минулому високосному році. Тож без усяких зайвих хвилювань був запланований на 25-26 лютого 2005 року великий мистецький з*їзд, уже й реклама запустилася. Аж раптом... Без усяких видимих об*єктивних причин нам відмовили у аренді клубу, який ідеально підходив для проведення такої масштабної акції, як наша. Зрештою, ми не вперше працюємо в екстремальних умовах, радше, тільки в них ми і перебуваємо! Ще вчора ми збирались повністю відміняти фестиваль «Рейвах» 25-26 лютого і за якихось півгодини ситуація змінилася, хоч необхідні зміни доведеться таки внести .

Перше і основне: ми змушені розбити фестиваль на два етапи, адже через відмову у аренді клубу ми отримали на здачу ще й незадволення наших спонсорів, стиснуті строки реалізації проекту в умовах поширення чуток про закриття фестивалю. Тож концерт за участю гуртів «Перкалаба» (І.Франківськ); «Щастя», «Абzдольц», «Димна суміш», «Андерсон» (Київ); «САХР» (Дніпропетровськ); «Вєчний приют» (Сімферополь); «Zsuf» разом з «Elektrostatik Death» (Тернопіль) відбудеться 19 лютого 2005 року

У такій ситуації ми вирішили звернутися по допомогу до ЦДМІ ім.О.Довженка, де проводились «Рейвахи» традиційно. Нам не відмовили і та частина фестивалю «Рейвах», де ми збиралися вперше у Тернополі презентувати один з найпопулярніших напрямків електронної музики (psy-trance) відбудеться за планом - у суботу 26 лютого 2005 року. Ось вона - нова афішка:

За словами Сергія Кузьмінського (він же DJ Pubert) у проведенні псі-трансових вечірок важлива не стільки комфортність та «євроремонтність» приміщень, в яких вони відбуваються, як добра атмосфера, котру може створити публіка разом з ді-джеєм. Ті, хто хоч раз був на «Рейваху» в Довженка зрозуміє, що в частині «радості, яка витає в повітрі», кращого танц-полу тут не знайдеш ;)... Тож ковбаситись будем від 20.00 і аж до останнього псі-трансера!

Вхід вартуватиме: 10 грн. - попередній продаж у магазинах «Оскар», «Сто пудів», «Світ музики», «Відеогалактика»
12 грн. - безпосередньо перед входом
Кожному відвідувачу подарунок від мобільного оператора «ДЖИНС»

Окрема мова щодо приїжджих гостей щодо халявного поселення (до 10 грн.) та перебування на вечірці - пишіть свої заявки на мило: zoryan2003@ukr.net

Джерело: zo_zo



Читать в архиве по теме 3:
 
25.03.2005
• «Рейваху» затісно в концертному форматі
18.02.2005
Чутки про закриття фестивалю «Рейвах» виявились передчасними
29.07.2004
• «Грузовики» - вернулись с крымского побережья


:Имя
:e-mail (не обязательно)
Коментарий:

* Просьба оставлять комментарии, а вопросы задавать на форуме
 
Много ссылок
Магазины
Клубы
Фестивали
Рэкорд-лэйблы
Студии
Реп. Базы
Черный список 

РОКЕР ДНЯ!
Fritz guitar
Inferno.com.ua

сотрудничество · добавить новость · добавить афишу · контакты
copyleft 2003-2007 www.rock.kiev.ua
No rights reserved

Реклама: