This version of the page http://rep-ua.com/13589.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-07. The original page over time could change.
За авто, на якому колись їздив Віктор Ющенко хочуть мільйон (фото) :: І-РЕПОРТЕР
БЕЗ КУПЮРУ СВІТІЛЮДИНА І СУСПІЛЬСТВО ПОЛІТАНЕКДОТФОТОСПАЛАХФОРУМПАРКАНРЕДАКЦІЯ


НОВИНИ
03 листопада, 20:03    
 
За авто, на якому колись їздив Віктор Ющенко хочуть мільйон (фото)
 

B житті Віктора Ющенка несподівано для нього самого трапилася ще одна автомобільна історія, ніяк не пов’язана з сюжетом про BMW M6 його сина. На американському, найвідвідуванішому в світі інтернет-аукціоні "Ebay" з'явилося оголошення про продаж за 1 мільйон доларів (!) машини, якою колись начебто користувався нинішній президент України, пише  pravda.com.ua

"Ексклюзив. У світі більше не існує таких мерседесів, як цей!", - обіцяє оголошення. Цю астрономічну суму власники хочуть за автомобіль, який, за їх словами, в 1997-2003 роках належав Національному банку України. А відтак у ньому міг їздити Ющенко, який до грудня 1999 очолював цю установу.

На підтвердження своїх слів продавці заявляють, що тоді на апараті було встановлено номери 444-02 КА. Як відомо, раніше серія 444 дійсно вказувала на приналежність авта НБУ, а 02 значить, що це була одна з найголовніших машин в Нацбанку.

Це міг бути як резервний автомобіль для керівника НБУ, так і машина, надана в користування другій особі головного банку країни.

"Mercedes-Benz" S350 TD, на який встановлена стартова ціна з шістьма нулями, випущений у 1994 році.

Машина має дизельний двигун, чорний шкіряний салон, кондиціонер, касетний магнітофон і подушки безпеки для водія та пасажира. Як випливає з оголошення, нині авто знаходиться в Севастополі й до Ющенка не має жодного відношення.

На "Ebay" навіть вказано мобільний телефон власниці – її звати Анастасія Кононюченко, і, судячи з даних на сайті, вона 1981 року народження. Персона, яка от так просто хоче заробити мільйон доларів на прізвищі українського президента, не могла не зацікавити.

Коли ми потелефонували Насті, вона розповіла, що машина числиться на ній, хоча ідея продати авто на інтернет-аукціоні належить її батьку.

Ненормальні гроші, які вона просить за старий "Мерседес", Настя пояснює просто: "Це – раритет! Ми надіслали запит до ДАІ, і нам повідомили, що така машина з номерами 444-02 КА була у першої особи Національного банку. Який тоді очолював Ющенко".

За словами власниці, машина потрапила до них не прямо з НБУ: "Ми її придбали минулого року у іншої людини". І та ціна, за словами Насті, була зовсім іншою, ніж зараз.

Вона також повідомила, що оголошення на "Ebay" станом на четвер провисіло шість днів і за цей час до неї звернулося чотири людини. Інших подробиць Настя розповісти не змогла, порадивши звернутися до її батька, який мав взяти слухавку за півгодини.

Набравши телефон через 30 хвилин, ми натрапили на чоловіка, який відмовився від будь-який коментарів. На аргумент, що публікація в пресі допоможе знайти покупців, він сказав, що реклама йому "не потрібна". Також чоловік попросив взагалі нічого не писати на цю тему.

Щоб з'ясувати, чи було таке авто в Нацбанку, ми зателефонували до прес-служби НБУ. Але там несподівано повідомили: "Вам навряд вдасться отримати у нас цю інформацію". На додачу представник прес-служби порадив чомусь звернутися... до секретаріату президента.

Коли ж автор цих рядків попросив якось перевірити, чи справді Ющенко їздив на цій машині, то почув у відповідь: "Ми доручення преси за телефоном не виконуємо".

В підсумку "Українська правда" направила офіційний запит на ім'я голови Нацбанку і протягом місяця очікує дізнатися правду про цей "мерседес".

Потрапивши у безвихідь, співробітників УП покликали на допомогу власну пам'ять.

Якщо вона не зраджує, то Ющенко в останні роки на посаді в Нацбанку найчастіше користувався автомобілем "Вольво". Благородного, як каже президент, синьо-зелено-пляшкового кольору.

Дійсно, з'являвся тоді Ющенко і на чорному "Мерседесі". Але відбувалося це не так часто, щоб просити за машину не те що мільйон, але хоча б десяту частину від цієї суми. І якби не Ющенко, то в базарний день за таку машину з пробігом 250 тисяч кілометрів не візьмеш і 30 тисяч доларів.

Любителям же політичного антикваріату нагадаємо, що в підвалі Маріїнського палацу доживають своє коротке життя справжні позолочені меблі Леоніда Даниловича. Ціна на них нижча, ніж на "Мерседес" невідомого похождення. Звертатися до керівника Держуправління справами Ігоря Тарасюка.


І-РЕПОРТЕР         обговорити на форумі      





Причини актуальності мовного питання в сучасній Україні  Без Медведчука, але з Богословською




ОСТАННІ НОВИНИ:
   
  • 01:12   В Японії створили авто, що працює на звичайних батарейках
  • 00:04   Найжахливіші руйнування мостів за останні 100 років! (ФОТО)
  • 23:24   У Нью-Йорку за підозрою в підробці документів арештовано троє росіян
  • 22:10   Який тут імідж.. якщо спрага мучить…! (ФОТО)
  • 21:03   Український літак Ан-32П завершив роботи по гасінню лісових пожеж в Албанії
  • 20:36   Ющенко домовився з Путіним про візит Балоги
  • 20:02   В ЦВК припускають одночасне проведення референдуму й виборів
  • 19:41   Шуфрич стверджує, що в аврії під Ожидовом ніхто фосфором не труївся
  • 19:26   У Києві з'явилася фальшива книга Януковича
  • 19:14   Мера молдавського міста знайдено убитим!




    НОВИНИ ПАРТНЕРІВ
       
  • «Газовые» заявления Продана – неуклюжий и потенциально опасный предвыборный ход /эксперты/
  • В Украине взлетела цена на бензин
  • Морозу не дает покоя закон о госзакупках?
  • В ПР думают, насколько выгодно объединяться с друзьями-эсдеками
  • Это уже вошло в традицию. На Харьковщине сошел с рельсов поезд
  • Украина поднимет цену за транзит российского газа?
  • Черновецкий отдал парк Победы…
  • Балога увидел у ПР «безлимитный админресурс»
  • В Украине появились большие проблемы с газом
  • Погода снова будет издеваться над украинцами






     
    Загрузка...


      Новости Globe.ukr.net
    Загрузка...

    Загрузка...

    Загрузка...

    Загрузка...

    Загрузка...

    Загрузка...

    Работа и карьера
    Загрузка...
    Загрузка...
    Гороскопы
    Загрузка...

    РЕКЛАМА

       
    © 2005 "Інтернет РЕПОРТЕР" передрук матерiалiв за умови посилання на http://rep-ua.com 
    |  Редакція  |  Реклама на сайті  |  Веб-майстер  |