This version of the page http://kiev.usembassy.gov/press/040811_dv_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-07. The original page over time could change.
Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні
Початок | Пошук | Навігація | Основні контакти | Режим роботи | Свята | Візи | Часті питання | Пишіть нам | Вакансії | English
Посол США
Дипмісія США в Україні
Послуги громадянам США
Візові послуги
Преса та інформація
Центр інформаційних ресурсів
Програми допомоги
Програми академічного та професійного обміну
Регіональне відділення з питань викладання англійської мови
Культурні програми
U.S. Embassy Kyiv
вул.Ю.Коцюбинського 10
Київ 01901 Україна
380-44-490-4000

Служба преси та інформації > Архів прес-релізів

– 11 серпня 2004 року

УКРАЇНА СЕРЕД ЛІДЕРІВ У РЕЗУЛЬТАТАХ РОЗІГРАШУ ВІЗОВОЇ ЛОТЕРЕЇ - 2005

За результатами розіграшу Диверсифікаційної Візової (ДВ) Лотереї 2005 року переможцями у ній визначено більш ніж 5,300 осіб з України. Уже третій рік поспіль Україна знаходиться серед країн, громадяни яких займають провідні позиції у результатах проведення цієї програми по кількості переможців. Українські переможці цьогорічного розіграшу ДВ становлять 5,3 проценти від загальної кількості переможців в усьому світі, що ставить Україну на шосте місце серед країн-учасниць, після Бангладеш, Нігерії, Польщі, Ефіопії та Єгипту.

Згідно Статті 203(c) Акту про Іміграцію та Громадянство, Диверсифікаційна Візова Лотерея щороку проводиться між мешканцями країн із низьким рівнем іміграції до Сполучених Штатів, серед яких розігрується 50 тисяч віз, що дають право на постійне проживання у США. За останніми даними, близько 111000 осіб було повідомлено про те, що вони можуть звертатися за отриманням іміграційного статусу починаючи з 1 жовтня 2004 року, що є початком 2005 фінансового року. Консульський Центр у Вільямсбурзі, штат Кентуккі, відбирає вдвічі більше переможців, ніж є наявних місць, оскільки вірогідно, що деякі із перших 50000 зареєстрованих осіб не звертатимуться по іміграційні візи або будуть дискваліфіковані. Це дасть змогу використати всі наявні номери ДВ-2005.

5361 перемoжців 2005 походять із України. 6211 переможців походять із Польщі, що є найвищим показником серед європейських країн. Візи для українців та поляків, які виграли у цій лотереї, оброблятимуться у Варшаві, Польща (www.usinfo.pl).

Претенденти, які зареєструвалися у програмі ДВ-2005, були відібрані на принципах лотереї з-поміж приблизно 6,5 мільйонів осіб, які правильно оформили та надіслали свої заявки з 1 листопада до 30 грудня 2003 року. Вперше усі заявки були електронними і це унеможливило подання однієї заявки декілька разів, що становило проблему у минулі роки. Під час візової співбесіди основні претенденти повинні надати докази отримання вищої освіти чи її еквівалента, або мати впродовж останніх п'яти років дворічний робочий стаж, який вимагає не менше двох років професійно-технічної підготовки. Відібрані претенденти повинні швидко подавати заяви на отримання іміграційних віз. Претенденти на отримання іміграційних віз та їх утриманці повинні отримати свої візи протягом фінансового року, тобто до 30 вересня 2005 року.

Про виграш було повідомлено лише учасників програми ДВ-2005, справи яких було відібрано для подальшої обробки. Особи, які не отримали такого повідомлення, не були відібрані. Вони можуть, якщо бажають, брати участь у наступній лотереї ДВ-2006. Детальну інформацію про правила ДВ-2006 можна буде знайти на вебсайті Посольства у вересні: http://kyiv.usembassy.gov.

Інформація про цьогорічну програму, включаючи кількість переможців у Лотереї із кожної країни, знаходиться на вебсайті Посольства США. Особи, яких було обрано переможцями ДВ-2005, повинні виконувати інструкції, які їм було надіслано, або надсилати свої запитання електронною поштою на адресу: KCCDV@state.gov.

Послуги
Архів прес-релізів

Прес-центр для іноЗМІ
Інформаційні послуги
Центр інформаційних ресурсів

Публікації Держдепу
Е-журнали
Лістсерви
Вашінгтонський файл
Пошук уряду США

Прес-служби:
Білого дому
Держдепартаменту
НАТО
ООН
Інші теми
Економічна реформа
Міжнародна безпека
Демократія та права людини
Глобальні питання
Вгору

This site is produced and maintained by the Public Affairs Section of the U.S. Embassy in Kyiv, Ukraine. Links to other Internet sites should not be construed as an endorsement of the views contained within. Questions or comments? Please e-mail us at kyivwebmaster@state.gov.
Please read our Privacy Notice and other Disclaimers.