This version of the page http://www.gnc.ukrtelecom.ua/presscenter/media (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-07. The original page over time could change.
Центр післядипломної освіти ПРОФЕСІОНАЛІВ СТАНЕ БІЛЬШЕ
Прес-центр Про Центр Освітні послуги

Філії ВАТ "Укртелеком"
Сьогодні
07/08/2007
Центр післядипломної освіти / Прес-центр / ЗМІ про Центр / ПРОФЕСІОНАЛІВ СТАНЕ БІЛЬШЕ

ЗМІ про Центр

ПРОФЕСІОНАЛІВ СТАНЕ БІЛЬШЕ


06.12.2004

ПРОФЕСІОНАЛІВ СТАНЕ БІЛЬШЕ



Впровадження ефективних моделей бізнесу, участь у міжнародній економічній діяльності вимагає від персоналу Укртелекому відповідної професійної
ПІДГОТОВКИ.


Відгукуючись на цю вимогу часу, в Головному навчальному центрі (ГНЦ) національного оператора зв’язку 25 листопада розпочала роботу філія кафедри міжнародної економіки факультету менеджменту та маркетингу НТУУ «Київський політехнічний інститут».З нагоди відкриття філії викладачів привітав перший заступник директора Державного департаменту з питань зв'язку та інформатизації Олексій Савченко.


Створення спільного проекту підтримано науково-технічною радою ВАТ в Укртелеком» та затверджено головою правління товариства, повідомив директор філії ГНЦ Укртелекому Геннадій Дальший. Проект має за мету інтеграцію зусиль провідних фахівців кафедри управління, економіки та фінансів ГНЦ І факультету менеджменту та маркетингу НТУУ «КПІ» для створення якісно нового підходу до процесу підвищення кваліфікації кадрового резерву Укртелекому. Співпраця з викладацьким складом провідного університету України дозволяє об'єднати досвід Головного навчального центру з підготовки менеджерів середньої та вищої ланки підприємства з високим науковим потенціалом Національного технічного університету.

Декан факультету менеджменту та маркетингу НТУУ «КПІ» Василь Герасимчук представив своїх колег, які будуть брати участь в навчальному процесі. Філія кафедри міжнародної економіки стане однією зі складових партнерської мережі Головного навчального центру Укртелекому з числа провідних компаній та навчальних закладів, співпраця з якими спрямована на підготовку сучасного високопрофесійного персоналу.

Тетяна БОРОВКОВА
Версія для друку





 
Карта сайту

Центр післядиплмоної освіти ВАТ «Укртелеком»
телефони: 443-1089, 443-1093
поштова адреса: Україна, Київ-113, 03113, вул.Дружківська, 10