« »

Представники Фонду «Україна 3000» взяли участь у конференції Українського форуму ґрантодавців

22 Травня 2007 16:06

22 травня 2007 року Голова Правління Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Олександр Максимчук та керівник департаменту фондрайзингу Фонду Олександра Мушкудіані взяли участь у конференції «Благодійність в Україні – шлях до європейських стандартів», організованій Українським форумом ґрантодавців. У заході також взяли участь представники міжнародних та українських благодійних організацій та корпорацій, які займаються благодійністю. Метою конференції є актуалізація інтересу громадськості до благодійності в Україні.

Олександр Максимчук присвятив свою доповідь питанню об’єднання зусиль бізнесу, державних та благодійних організацій як запоруки успішної реалізації благодійних програм. Як приклад пан Максимчук навів досвід реалізації ініціатив Фонду «Україна 3000», зокрема – програми «Радість дитинства – вільні рухи» та проекту «Дитяча лікарня майбутнього».

Олександр Максимчук наголосив, що співпраця благодійних організацій «значно підвищує шанси успішного цілеспрямованого вирішення найболючіших питань сьогодення». «Ми повинні довести суспільству, що благодійність – це не хаотичне «розбазарювання коштів», а важка системна робота, яка приносить конкретний результат. Я переконаний, що такі ініціативи якнайкраще сприяють зміні громадської думки щодо благодійних справ», – зазначив він.

Пан Максимчук звернувся до благодійних організацій та організацій-ґрантодавцій з пропозицією взяти участь у спільній благодійній програмі. Він представив присутнім проект «Арт-терапія», який реалізується в онкологічних відділеннях дитячих лікарень за підтримки Фонду «Україна 3000». «Ми пропонуємо вам долучитися до цього проекту і поширити його на всю Україну. Візьміть під опіку якусь одну дитячу лікарню і допоможіть в організації там уроків з арт-терапії. Це не вимагатиме від вас значних коштів і великих затрат сил, проте ви на власні очі побачите переконливий результат», – сказав він.

Український форум ґрантодавців (створений 2004 року) – асоціація місцевих та міжнародних донорів, головною метою якої є розвиток відповідальності та ефективної благодійної діяльності задля розвитку українського суспільства. Членами Українського форуму ґрантодавців є Благодійний фонд «Творчий центр Каунтерпарт», Дім Свободи Україна, Донецький фонд «Доброта», Інститут сталих спільнот, ISAR – «Єднання», Карпатський фонд, Міжнародний фонд «Відродження», Польсько-українська фундація співпраці (ПАУСІ), Український жіночий фонд, Фонд Євразія – філія в Україні, Фонд Ч. С. Мотта, Центр «Америкен Джуіш Джойнт Дистриб’юшн Коміні Інк.». 18 липня 2006 року Голова Правління Фонду «Україна 3000» Олександр Максимчук взяв участь у 14-й зустрічі членів цієї організації.

Версія для друку



20 Липня 2007
Фонд «Україна 3000» висловлює подяку клініці «Борис» за безкоштовне лікування журналістів, які постраждали у Львівській області
Наразі журналісти телеканалів «Новий», «Інтер», НТКУ та ICTV, які постраждали при виконанні службових обов’язків, перебувають на лікуванні у клініці «Борис». »»

18 Липня 2007
Пані Катерина Ющенко та представники Фонду «Україна 3000» відвідали освітні заклади Чернівецької області
Гості побували у Чернівецькому національному університеті ім. Ю.Федьковича та у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 села Мамаївці Кіцманського району Чернівецької області. »»

18 Липня 2007
Благодійний фонд «Дитяча Лікарня майбутнього» пройшов акредитацію на Київській регіональній митниці
»»

18 Липня 2007
Пані Катерина Ющенко взяла участь у заключному гала-концерті Літнього табору у Ворохті
»»

16 Липня 2007
Оголошено початок національного конкурсу «Благодійник року 2007»
»»

11 Липня 2007
16 липня буде оголошено про початок Національного конкурсу «Благодійник року 2007»
»»


  









 
© 2001-2007
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua