« »

Катерина Ющенко привітала Національну телевізійну компанію України з 55-ю річницею телевізійного мовлення в Україні

06 Листопада 2006 19:11


6 листопада 2006 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Катерина Ющенко відвідала Національну телевізійну компанію України та привітала її працівників з 55-ю річницею телевізійного мовлення в Україні.

Катерина Ющенко побажала українським телевізійникам професійних успіхів, нових проектів, розуміння та підтримки глядачів.

«Сучасний світ важко уявити без телебачення. Для великої кількості наших співвітчизників телебачення було і залишається основним джерелом інформації. Мені дуже подобається те, що за останні роки український телевізійний продукт стає водночас і сучаснішим, і більш українським. Я бажаю всім вам нових професійних досягнень, цікавих проектів, а головне – відданої телевізійної аудиторії, без підтримки та розуміння якої телебачення неможливе. Я також хочу відзначити збільшення кількості соціальних проектів, які з’явилися на українському телебаченні. Це ще одне свідчення того, що в Україні відроджується справжнє громадянське суспільство».

Катерина Ющенко подякувала НТКУ та всім телевізійним каналами України за участь у проекті створення «Дитячої лікарні майбутнього». Меморандум про співпрацю між Фондом та провідними українськими телеканалами був підписаний 30 жовтня 2006 року.

Пані Катерина також провела зустріч з президентом НТКУ Віталієм Докаленком та оглянула приміщення Національної телекомпанії України. Голова Наглядової ради Фонду «Україна 3000» привітала ініціативу каналу зі створення Музею НТКУ.

Версія для друку



20 Липня 2007
Фонд «Україна 3000» висловлює подяку клініці «Борис» за безкоштовне лікування журналістів, які постраждали у Львівській області
Наразі журналісти телеканалів «Новий», «Інтер», НТКУ та ICTV, які постраждали при виконанні службових обов’язків, перебувають на лікуванні у клініці «Борис». »»

18 Липня 2007
Пані Катерина Ющенко та представники Фонду «Україна 3000» відвідали освітні заклади Чернівецької області
Гості побували у Чернівецькому національному університеті ім. Ю.Федьковича та у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 села Мамаївці Кіцманського району Чернівецької області. »»

18 Липня 2007
Благодійний фонд «Дитяча Лікарня майбутнього» пройшов акредитацію на Київській регіональній митниці
»»

18 Липня 2007
Пані Катерина Ющенко взяла участь у заключному гала-концерті Літнього табору у Ворохті
»»

16 Липня 2007
Оголошено початок національного конкурсу «Благодійник року 2007»
»»

11 Липня 2007
16 липня буде оголошено про початок Національного конкурсу «Благодійник року 2007»
»»


  









 
© 2001-2007
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua