This version of the page http://www.pg.com.ua/discreet_fashion.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-06. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин компанії / Офіційні Правила та Умови Акції "Discreet Fashion Promotion"



P&G Україна  
Basic info in English


Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті



Новини

Офіційні Правила та Умови Акції "Discreet Fashion Promotion"
(надалі - "Правила")


1. Організатор / Виконавці Акції, територія і строк (термін) проведення Акції

1.1. Організатором Акції "Discreet Fashion Promotion" (надалі - "Акція") є Товариство з обмеженою відповідальністю з іноземною інвестицією "Проктер енд Гембл Україна". Місцезнаходження Організатора: 04070, Україна, м. Київ, вул. Ігоревська/Набережно-Хрещатицька, 13/5 (літ. А). Реквізити Організатора: р/р 26008 200008 006 в Сітібанк Україна м. Києва, МФО 300584, код ЄДРПОУ 19341005.

1.2. За замовленням Організатора Акція проводиться Товариством з обмеженою відповідальністю "Нова Точка Україна" (надалі - "Виконавець Акції 1"). Місцезнаходження Виконавця Акції 1: 03150, Україна, м. Київ, вул..Горького,138 кв.14. Реквізити Виконавця Акції 1: р/р 26002074739801 в Філії "КРУ"Банку "Фінанси і кредит" м. Києва, МФО 300937, ідент. Код 34664293.

Підприємством із 100% іноземним капіталом "Грей" (надалі - "Виконавець Акції 2"). Місцезнаходження Виконавця Акції 2: 03150, Україна, м. Київ, вул. Димитрова, 14а. Реквізити Виконавця Акції 2: р/р 26006200130006 в Київській філії АКБ "Сітібанк (Україна)", МФО 300584,. код ЄДРПОУ 25587182.

Телефон технічної служби підтримки: (8 044) 461-01-13 (цілодобово).

1.3. Акція проводиться на всій території України.

1.4. Акція проводиться з 01 липня 2007 року до 01 жовтня 2007 року включно (надалі - "Строк проведення Акції" або "Тривалість Акції") в три етапи:

  • 1-ий етап: 01 липня 2007 року - 15 липня 2007 року включно,
  • 2-ий етап: 16 липня 2007 року - 14 серпня 2007 року включно,
  • 3-ій етап: 15 серпня 2007 року - 30 вересня 2007 року включно.

1.5. До участі в Акції приймаються Акційні коди, що надійшли не пізніше 23 години 59 хвилини 30 вересня 2007 року включно. Організатор/Виконавці Акції не несуть відповідальності за несвоєчасне надходження або ненадходження кодів, що трапилось не з вини Організатора/Виконавців.


2. Терміни

2.1. В даних Правилах терміни використовуються у наступних значеннях:

Учасник Акції - фізична особа, що відповідає вимогам п.3.1, виконала всі вимоги даних Правил Акції, та ідентифікується по MSISDN.

MSISDN - номер мобільного телефону відправника СМС - повідомлення.

СМС - коротке текстове повідомлення від відправника або відповідь відправнику.

Акційний код - унікальне восьмизначне число з упаковки продукції, що приймає участь в Акції, згідно п. 3.2. та яке використовується для реєстрації участі в Акції. Загальна кількість кодів складає 390 тис. Код є ідентифікатором упаковки Акційної продукції та підтверджує факт її покупки, а також надає право особі взяти участь у Акції.

Акційна наклейка - частина упаковки продукції, що приймає участь в Акції згідно п. 3.2. з нанесеним повним Акційним кодом. Частина упаковки, що не містить повного Акційного коду (8 символів) не вважається Акційною наклейкою у розумінні даних Правил та не дає право на отримання Заохочення.


3. Участь в Акції

3.1. Учасниками Акції можуть бути особи, які є громадянами України, проживають на території України, досягли повноліття (18 років), надалі по тексту - "Учасники Акції". Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь працівники Організатора/Виконавців Акції і будь-яких інших компаній, які беруть участь в підготовці та проведенні Акції та їх близькі родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки). Участь в Акції неповнолітніх, обмежено дієздатних і недієздатних осіб здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

3.2. Продукція, яка бере участь в Акції (далі за текстом - "Акційна продукція"): упаковки Discreet Water Lily, 60 шт., Discreet Ocean Breeze, 60 шт., Discreet Air, 60 шт., Discreet Multiform, 60 шт., Discreet Normal Plus, 60 шт. з Акційною наклейкою, що містить Акційний код.

3.3. Для того, щоб взяти участь в Акції будь-якій особі, що відповідає вимогам п. 3.1 даних Правил, необхідно:

  • знайти на упаковці будь-якої Акційної продукції, придбаної протягом періоду проведення Акції Акційний код, що складається з 8 символів.
  • зареєструватися для участі в Акції. Реєстрація відбувається шляхом відправлення СМС-повідомлення в період з 01 липня 2007 року по 30 вересня 2007 року включно з Акційним кодом на спеціальний короткий номер 1070 (послуга доступна абонентам національних GSM-операторів - КИЇВСТАР, Ace&Base, Djuice, UMC, Sim-Sim, JEANS, а також Beeline, Life). Вартість відправлення 1 СМС-повідомлення стандартна, згідно до діючих тарифів операторів мобільного зв'язку.

Кожна особа, яка відправила СМС-повідомлення з Акційним кодом, після процедури перевірки коду, автоматично реєструється для участі в Акції та отримує СМС з підтвердженням отримання від неї Акційного коду протягом 3 (Трьох) днів з моменту відправлення СМС з інформацією про прийом коду для участі в Акції. У випадку, коли в ході перевірки коду буде з'ясовано, що надісланий код або формат його написання є невірними, такі коди участі в процедурі Визначення Переможців не приймають, а особі, що його надіслала буде надіслано відповідне СМС-повідомлення з інформацією про відмову в реєстрації із зазначенням причини такої відмови (помилка у форматі, невірний код) та довідкову інформацію.

3.4. Особа, яка бажає взяти участь в Акції, і яка надіслала Акційний код в період вказаний в п. 1.4 даних Правил Акції, отриманий Виконавцем Акції 2 і виконала всі умови даних Правил, визнається такою, що бере участь у Акції. До участі в Акції приймаються унікальні коди, що відправлені протягом періоду проведення Акції, але не пізніше 23 години 59 хвилини 30 вересня 2007 року включно.

3.5. Кожен Акційний код є унікальним, один код можна відправляти тільки один раз. Надіслання більш, ніж одного (два, три, чотири, більше) рази однакового унікального коду не надає особі додаткових шансів на отримання Заохочень Акції.

3.6. Якщо особа має бажання прийняти участь в Акції декілька разів, вона має на це право за умови надсилання з одного мобільного телефону будь-якої кількості різних унікальних кодів. Кількість кодів, що може бути надіслано однією особою для участі в Акції, не обмежена.

3.7. У випадку, якщо Акційний код було отримано від Учасника в невірному форматі (невірний, неповний Акційний код, помилка у форматі написання Акційного коду, а також інформація, що не є Акційним кодом за формальними ознаками, або не піддається автоматичній обробці), тоді такий Акційний код до участі в Акції не допускається, а особу, яка відправила такий код буде сповіщено про це СМС-повідомленням відповідного змісту протягом 2 (Двох) днів з дати отримання такого СМС-повідомлення.

3.8. Акційні коди, отримані до початку строку проведення Акції, до участі в процедурі визначення Переможців Акції не допускаються, а Учасника буде сповіщено про це СМС-повідомленням відповідного змісту протягом 2 (Двох) днів з дати отримання такого повідомлення. При цьому за такою особою зберігається право зареєструвати такий Код пізніше, в період проведення Акції.

3.9. Акційні коди, отримані після завершення строку проведення Акції, до участі у процедурі визначення Переможців Акції не допускаються, а відповідну особу буде сповіщено про це СМС-повідомленням відповідного змісту протягом 2 (Двох) днів з дати отримання такого повідомлення.

3.10. Учасник, що зареєстрував Акційний код у ході Акції, зобов'язується зберігати упаковку продукції або її фрагмент із цілою Акційною наклейкою, на якій знаходиться зображення зареєстрованого Акційного коду, до кінця Акції та оголошення результатів.

3.11. Організатор/Виконавці Акції не несуть відповідальності за несвоєчасне надходження або ненадходження унікальних кодів, що трапилось не з вини Організатора/Виконавців. Організатор та Виконавці Акції не несуть відповідальності за роботу операторів зв'язку, будь-які помилки операторів, внаслідок яких відправлення кодів не надійшли або надійшли із запізненням.


4. Заохочення

4.1. Фонд Заохочень Акції складає:

Заохочення - ексклюзивний наряд від дизайнера Олександра Гапчука. Загальна кількість 3 (Три) штуки, по одному Заохоченню для кожного етапу Акції.

4.2. Організатор Акції залишає за собою право включити в Акцію інші Заохочення, не передбачені даними Правилами та підвищити вартість наявних Заохочень.

4.3. Заміна Заохочень, в т.ч. грошовим еквівалентом не допускається. Заохочення обміну та поверненню не підлягають.

4.4. Оподаткування вартості Заохочень здійснюється відповідно до чинного законодавства України. Виконавець Акції 1 провадить нарахування та сплату податку з доходів фізичних осіб Учасниками Акції, що отримали Заохочення, та направляє інформацію про отримання Заохочення, нарахування та сплату податку до відповідних податкових органів. В подальшому Організатор Акції/Виконавці не несуть відповідальності стосовно зобов'язань Переможців Акції, що одержали Заохочення, у відношенні сплати податку з доходів фізичних осіб.


5. Порядок визначення Переможців Акції

5.1. Переможці Акції визначаються відповідно до цих Правил з дотриманням такої процедури:

5.1.1. Визначення Переможців Акції відбувається по завершенню кожного з етапів Акції, тричі - 16 липня 2007 року, 15 серпня 2007 року та 1 жовтня 2007 року спільною комісією Організатора і Виконавця Акції 1 шляхом випадкової комп'ютерної вибірки серед всіх зареєстрованих Акційних кодів, що надійшли у Строк проведення Акції СМС-повідомленнями на короткий номер Акції особами, які бажають прийняти участь в Акції, та відповідають всім Правилам Акції. Результат визначення Переможця Акції, який здобуде право на отримання Головного Заохочення, затверджується спільною комісією Організатора та Виконавця Акції за участю незалежного нотаріуса

5.1.2. У процедурі Визначенні Переможців Акції беруть участь Акційні коди, які були отримані Організатором/Виконавцем Акції 1 від Учасників через Виконавця 2 під час кожного з етапів Акції та відповідають всім іі Правилам. Детальна інформація про дати проведення Процедур Визначенні Переможців Акції та період, за який провадиться Визначенні Переможців серед отриманих Акційних кодів, наведена нижче:

Номер етапуДата проведення визначення ПереможцівПеріод, у який були прийняті Акційні коди, що приймають участь у Визначення Переможців
116.07.200700:00 01.07.2007 - 23:59 15.07.2007 включно
215.08.200700:00 16.07.2007 - 23:59 14.08.2007 включно
301.10.200700:00 15.08.2007 - 23:59 30.09.2007 включно

Часом одержання Акційного коду вважається час внутрішнього годинника сервера (часовий пояс - GMT +02:00), який як мінімум один раз на добу здійснює синхронізацію даних із сервером time.windows.com.

5.1.3. Після завершення кожного з етапів Акції визначається:

1 (Один) Акційний код, що надає особі, яка його надіслала, право на отримання Заохочення.

Також визначається 3 (Три) резервних коди, що надають особам, які їх надіслали, право на отримання Заохочення у випадках, вказаних в п. 5.3.

5.1.4. За результатами визначення Переможців Акції буде складено перелік осіб, що визнані Переможцями, що здобули право на отримання відповідних Заохочень, та буде складено відповідний протокол, що затверджує результати проведення Акції, що підлягає завіренню незалежним нотаріусом. Переможцями Акції вважаються особи, інформацію про яких внесено у вказаний вище протокол.

5.2. Кожен з Переможців Акції, обраний на кожному етапі (16.07.2007, 15.08.2007 та 01.10.2007 року) отримуючи право на отримання Головного заохочення, підписує письмову угоду на отримання такого Заохочення. Отримання Головного Заохочення таким Переможцем можливо лише за умови його згоди з наступними нижчезазначеними умовами:

5.2.1. згодні приїхати до Києву для отримання головного Заохочення не пізніше 25 липня 2007 року (для першого етапу), 24 серпня 2007 року (для другого етапу) і 10 жовтня 2007 року (для третього етапу). Приїзд, проживання та харчування Переможців в м. Києві відбувається повністю за рахунок Виконавця 1;

5.2.2. згодні після приїзду залишатись у Києві в період: з 25 липня 2007 року по 2 серпня 2007 року (для першого етапу), з 24 серпня 2007 року по 1 вересня 2007 (для другого етапу) і з 10 вересня 2007 року по 17 жовтня 2007 року (для третього етапу);

5.2.3. згодні проживати у Києві за адресою, указаною Виконавцем 1;

5.2.4. дизайн створюється за попередньо розробленими Організатором або уповноваженим ним представником ескізами та попередньо погодженими параметрами - розмір Переможця, обраний ним стиль та варіант дизайну;

5.2.5. не має права висловлювати претензії що до отриманого Головного заохочення;

5.2.6. згодні прийняти участь у зйомках програми "Хроніки Української Моди" (ТВ -канал М1) в один з періодів, зазначених в п. 5.2.2.;

5.2.7. не має права відмовитись від зйомок в ексклюзивному наряді;

5.2.8. надати в строк документи, зазначені в п. 6.1. даних Правил та Умов;

5.2.9. підтвердити власним підписом акт прийому-передачі після закінчення надання послуг.

5.2.10. Переможець, який не згоден з вказаними вище умовами, вважається таким, що відмовився від Заохочення, втрачає право на його отримання і не претендує на отримання у зв'язку з цим будь-якої компенсації від Організатора/Виконавця Акції.

Отримання Заохочень особами, яких було визначено Переможцями, можливо лише за умови дотримання процедури отримання таких Заохочень, що вказана в п. 6.1 даних Правил. Недотримання умов особою, яка надіслала код, який за результатами процедури Визначення Переможців було визнано виграшним, позбавляє відповідного Переможця права на отримання Заохочення. При цьому Переможець вважається таким, який відмовився від отримання Заохочення, а право на його отримання переходить до особи, яка надіслала код, що за результатами проведення Процедур Визначення Переможців є резервним.

5.3. Учасників Акції, які за результатами Процедури Визначення Переможців отримали право на отримання Заохочення протягом 24 годин з дати проведення відповідної процедури Визначення Переможців буде сповіщено про це СМС-повідомленням. Також в СМС-повідомленні буде вказано номер Гарячої лінії, за якою можна отримати детальні інструкції з процедури одержання Заохочення. Дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонних номерів є безкоштовними. Дзвінки з мобільних телефонів оплачуються згідно тарифів відповідного оператора.

5.4. Результати процедур Визначення Переможців Акції, кожний з яких здобуває право на отримання Заохочення, затверджуються спільною комісією Організатора та Виконавця Акції 1 за участю незалежного нотаріуса та оголошуються на Інтернет-сайтах www.discreet.com.ua та www.pg.com.ua не пізніше ніж 5 днів днів від дати проведення відповідної Процедури Визначення Переможців.

5.5. У випадку виникнення будь-яких спорів та питань, пов'язаних із з'ясуванням правомірності володіння Учасником/Учасниками номерами мобільних телефонів, за допомогою яких було здійснено участь в Акції, для Організатора єдиним і вирішальним фактором підтвердження права на одержання Заохочення є надсилання за адресою 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, 34, офіс 504 Учасником упаковки Акційної продукції або її фрагмента, на якій знаходиться повне зображення Акційного коду із цілою Акційною наклейкою, зареєстрованого та обраного відповідно до процедури Визначення Переможців в п. 5.1.

5.6. Організатор може відмовити Учаснику в одержанні Заохочення у випадку його відмови виконати усі процедури та/або у разі ненадання ним необхідних відомостей у встановлений цими Правилами строк.

5.7. Результати процедур Визначення Переможців Акції, що отримають право на отримання Головного Заохочення відповідно є остаточними й оскарженню не підлягають. Організатор/Виконавець Акції 1 гарантують об'єктивність проведення процедур визначення Переможців Акції.


6. Порядок і термін отримання заохочень

6.1. Після отримання СМС - повідомлення про перемогу в Акції, вказаного в п. 5.2, Учасники Акції, які здобули право на отримання Заохочень, протягом 3 (трьох) календарних днів з дати сповіщення про перемогу, але не пізніше 18 липня 2007 року (для першого етапу), 17 серпня 2007 року (для 2 етапу) та 03 жовтня 2007 року (для 3 етапу), зобов'язані відправити Виконавцю Акції 1 за адресою: 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, 34, офіс 504, або передати кур'єром Виконавця 1 наступні документи:

  • копію паспорта (сторінку з фотографією, сторінку з даними про те, де й яким органом видано паспорт, сторінку з пропискою (реєстрацією)),
  • копію довідки про присвоєння індивідуального ідентифікаційного номера,
  • виграшну Акційну наклейку з упаковки Акційної продукції, що містить Акційний код визнаний таким, що переміг в Акції,
  • свої мірки (для виготовлення ексклюзивного одягу),
  • обраний для себе дизайн ексклюзивного одягу із альбому з ескізами, переданий Переможцю кур'єром Виконавця 1.

6.2. Видача Головного Заохочення здійснюється лише після надання відповідним Переможцем всіх документів, що визначено вище, та підписання відповідного Договору Дарування з Виконавцем Акції 1, що буде обумовлювати строки та умови отримання Головного Заохочення, та нотаріального посвідчення такого договору.

6.3. Місце та час підписання та нотаріального завірення вказаного вище Договору будуть завчасно повідомлені відповідному Переможцю.

6.4. Договір Дарування укладається з відповідним Переможцем не пізніше 2 (двох) місяців з дати його визнання Переможцем так, як це визначено вище.


7. Обмеження

7.1. Організатор/Виконавці Акції не несуть відповідальності за достовірність інформації наданої Учасниками Акції щодо контактів з ними.

7.2. Відповідальність Організатора/Виконавців Акції не виходить за межі вартості та кількості Заохочень, вказаних у даних Правилах.

7.3. Організатор/Виконавців Акції не несуть відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожар, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора/Виконавців Акції обставини.

7.4. Організатор/Виконавці Акції не несуть відповідальності за неможливість надання можливості отримати Заохочення Переможцем Акції з будь-яких причин, що не залежать від Організатора/Виконавців Акції, в т.ч. у випадку, якщо контактна адреса, ім'я та/або прізвище, номер телефону або інший спосіб зв'язку з Переможцями Акції були вказані невірно та/або нерозбірливо, або змінено тощо, так само як і у випадку неотримання від осіб, визнаних Переможцями Акції, копій документів, вказаних в п.6.1. даних Правил. При цьому такі Переможці Акції не мають права на одержання від Організатора/Виконавців Акції будь-якої компенсації.

Організатор/Виконавці Акції не несуть відповідальності за несвоєчасне надходження або ненадходження унікальних кодів, що трапилось не з вини Організатора/Виконавців. Організатор та Виконавці Акції не несуть відповідальності за роботу операторів зв'язку, будь-які помилки операторів, внаслідок яких відправлення кодів не надійшли або надійшли із запізненням.

7.5. Організатор/Виконавці Акції не несуть відповідальності за роботу пошти, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких поштові відправлення не надійшли, надійшли із запізненням, були загублені, пошкоджені; внаслідок яких Переможці Акції не були повідомлені або були несвоєчасно повідомлені про право на отримання Заохочення; за роботу операторів зв'язку; у разі настання форс-мажорних обставин. Організатор/Виконавці Акції не несуть відповідальності за неможливість контакту, якщо прізвище та/або адреса зазначені неправильно. Учасники Акції несуть особисту відповідальність за достовірність наданої ними інформації.

7.6. Організатор/Виконавці Акції не несуть відповідальності стосовно подальшого використання наданих Заохочень Переможцями Акції після їх одержання, жодних гарантійних зобов'язань щодо якості товарів/послуг, що надані третіми особами, за неможливість Переможцями Акції скористуватись наданим Заохоченням з будь-яких причин, а також за можливі наслідки використання таких Заохочень. Відповідальність за якість наданих Заохочень несе їх виробник.

7.7. Організатор Акції не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками/Переможцями Акції і прав на отримання Заохочень. Організатор Акції не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.


8. Порядок і спосіб інформування про умови Акції

8.1. Інформування щодо даних Правил та умов проведення Акції здійснюється за допомогою публікації цих Правил в журналі "Серіал" № 27 від 27.06.2007 року, на Інтернет-сайтах www.discreet.com.ua та www.pg.com.ua, а також розміщення короткої рекламної інформації щодо механіки Акції на Акційній продукції. Додаткова інформація щодо Акції надається за телефоном гарячої лінії 8 800 500 10 70 протягом усього строку проведення Акції. Дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонних номерів є безкоштовними. Дзвінки з мобільних телефонів оплачуються згідно тарифів відповідного оператора.

8.2. Зміна та доповнення правил та умов Акції можлива у випадку їх затвердження Організатором Акції та опублікування в журналі "Серіал", і розміщення на Інтернет- сайтах www.discreet.com.ua та www.pg.com.ua. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих Правил.


9. Надання інформації

9.1. Учасник Акції, якого було визнано Переможцем Акції згідно п. 5.1, зобов'язаний надіслати в порядку, передбаченому п.6.1. даних Правил, копію першої сторінки паспорту і копію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду. Збір вищезгаданої інформації дозволить Організаторові якнайшвидше передати Заохочення особам, що мають на них право, а також краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги і продукти найвищої якості. Учасник своїм підписом завіряє вірність наданої інформації та згоду на її використання, як це визначено вище. Цю інформацію може бути змінено Учасником/Переможцем протягом всього строку тривалості Акції шляхом додаткового інформування Організатора Акції.

9.2. Організатор/Виконавці Акції гарантують, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації, вони будуть дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо недоторканності особистої інформації, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації і надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави та у порядку, що визначений чинним законодавством України.

9.3. Беручи участь у Акції, кожен Учасник/Переможець Акції тим самим підтверджує свою згоду на використання наданої інформації Організатором/Виконавцями Акції з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв'ю або інших матеріалів про нього з рекламною метою, у тому числі право публікації його імені і фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, без обмеження по території, терміну та способу такого використання, і таке використання не компенсується (не оплачується) Організатором/Виконавцями Акції та/або третіми особами. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.


10. Інші положення

10.1. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог діючого законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.

10.2. Інформація та вкладення, надіслані Учасниками Акції, переходять у власність Організатора Акції і не повертаються Учасникам Акції. Учасник Акції, беручи участь у Акції, тим самим надає згоду на це.

10.3. Надісланням СМС-повідомлення Учасником відповідно до цих Правил Учасник Акції підтверджує факт ознайомлення з даними Правилами Акції і повну згоду з ними. Порушення Учасником Акції цих Правил Акції або відмова Учасника Акції від виконання цих Правил, надання недостовірної інформації у листі Учасника автоматично позбавляє його права на одержання Заохочення.


Нагору  |  До списку всіх новин

© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту