На початок
24 червня, в рамках фестивалю «Меч Луцького замку – 2006» в Майдані вкотрий раз відбувся вечір «Лицарських забав». Нашими гостями були представники численних клубів історичної реконструкції – українці, поляки, росіяни, білоруси, угорці, більше, ніж 50 лицарів, зброєносців та піхотинців, а також їхні прекрасні дами. Середньовічна музика, скандинавський та слов’янський фолк, східні та ірландські танці дозволили усім присутнім цього вечора поринути в атмосферу старого міста. Особливе і незабутнє враження справило вогняне шоу, яке розпочалося з першими сутінками. Дійство відбулося за підтримки Молодіжного товариства історичної реконструкції «Срібний вовк». Детальніше про фестиваль
“Хто живий у цьому світі, хто тут має серце в грудях, другом будь - зійди зі мною на страшну високу вежу” - 17 червня, в суботу Майдан відали «Королівські зайці», лірично-казковий гурт зі Львова. Альтернативний рок у поєднанні з віршами українських класиків, тонкою і проникливою поезією, що може бути краще для вечора української музики… Зворушлива лірика і проникливе Лесине виконання торкнули усіх присутніх. «Танцює дівчинка й ридає, я кличу сум. Чому, чому я жить не можу сама без дум?". Справжня львівська естетика, зрозуміла не лише естетам, а й звичайним людям, щирість за щирість, і ніяких компромісів з попсою. І якщо рок-н-рол – це стиль життя «Зайців», то вони живуть з нашим пивним клубом одним життям, як і з нашими відвідувачами та друзями, а отже серце в грудях таки б’ється і сходження «на страшну і високу вежу» триває.
17 червня, в суботу Майдан відвідають «Королівські зайці». Найбільш лірично-казковий гурт на українській сцені. Альтернативний рок у поєднанні з віршами українських класиків, тонкою і проникливою поезією, що може бути краще для вечора української музики? Давайте усі разом здійснимо музичну подорож в світ високих щирих почуттів та переживань, разом з незмінною фронтвумен гурту Лесею Герасимчук, у світ романтики і справжньої галицької естетики!
11 червня, в неділю, на Ваші багаточисленні прохання нас знову порадує своїм виступом гурт *КАРНА* з Івано-Франківська. Початок концерту о 20-00, прохання завчасно подбати про місця в залі...
27 травня Майдан відвідав легендарний український арт-рок гурт "МЕРТВИЙ ПІВЕНЬ", з презентацією свого нового альбому "Пісні Мертвого Півня". Сказати,що це був просто концерт, цілковите нахабство. У час, коли "курва радіо, телебачення, преса", задовбують (інакше, ніж "курвою" називати це все не хочеться), така МУЗИКА дає надію, що не все так катастрофічно погано у цьому довбаному світі. Потішили "Півні", дуже потішили, справжній поетичний рок-н-рольно-театральний перфоменс, що запам`ятається лучанам на усе життя. Особливо тішить те, що хлопцям і дівчатам (неперевершеній Ярці Якуб`як) теж у нас сподобалось, тому не кажемо їм "До побачення", а лише "До зустрічі". http://community.livejournal.com/dead_rooster
Let There Be Rock! 20 травня в суботу в пивному клубі "Майдан" відбулася вечірка під назвою «HARD IN MY HEART», присвячена хард-року, а, зокрема, неперевершеній австралійській команді AC/DC. З 20:00 і до 02:00 ми мали змогу переглянути безліч відео робіт улюбленого гурту, записи концертних виступів від Бона Скотта і до Браєна Джонсона. І хоча київська ватага «CROSSWISE» так і не потішила публіку своїм трактуванням безсмертних хітів AC/DC, а відіграла власний репертуар. Усе таки відбулося в контексті і справжні фани оцінили тематичну налаштованість дійства. Хард-рок іще живий і, поки що, не збирається здавати позиції, а отже війна проти несмаку і попси триває. Be Ready For The Good Time! Будьмо готові до продовження тематичних вечорів в "Майдані!!
"Року 2006-го від Різдва Христового, дня тринадцятого мая під повним місяцем в шинку "Майдан", що у древньому Лучеську, позбиралася всяка нечисть пити-веселитися... Заправляв тим мудрий "Вій", що із Києва зі стольного. Довго відьмаки з відьмарками, мавки із русалками, упирі й перевертні, чортенята босі грались-забавлялися. Слухали співи прадавнії, казки правдивії, музик файних. І порішили на тому, що краще "Вія" ніхто не розрадить, не звеселить серце змучене і душу пропащую, що посеред сірих днів та темної ночі правди-світла шукає. Світла музики і гармонії..."
Музика - це лише частинка життя, але якщо життя – це рок-н-рол, то воно таки прекрасне! З вересня місяця, щочетверга у нашому клубі будуть проходити програми під назвою «Juke Box» присвячені класичному року, рок-н-блюзу, рок-баладам, арт і хард-року, одним словом, музиці, яка здатна спровокувати найкращі душевні почуття і емоції. З 20:00 до 23:00, з професійної подачі нашого DJ Слави, меломани зможуть переглянути безліч цікаво і раритетного відео, заслухати розповіді про історію створення найбільш відомих рок-гуртів, купу іншої цікавої музичної інформації. Також, у контексті «Juke Box», відбуватимуться живі виступи рок і блюз гуртів. На четверги запрошуються як усі меломани, так і просто любителі якісної музики і спокійного відпочинку. Приготуймося усі до цікавих «Juke Box»-програм в «Майдані». Як не як, Rock-n-Roll will never die!
На початок
 

Афіша
НОВИНИ
Журнал "Live in МАЙДАН"
Творчість наших друзів та відвідувачів

Про Заклад
Екскурсія по закладу
Фотогалерея, перший зал
Фотогалерея, новий зал

КОЛЕКЦІЇ
Колекція афіш
Колекція картин
Колекція примочок
Колекція пивних етикеток

МЕНЮ
Для тіла
Для душі

ВЕЧОРНИЦІ
Фотоальбом вечорниць
ПОДІЇ 2006
Гості
ФОТОзвіти 2007
Золоте підпілля + mp3
Архівчик друку

КНИГА СКАРГ І ПРОПОЗИЦІЙ
ГОСТЬОВА КНИГА
КОНКУРС



Наша кнопка на Вашому сайті: