This version of the page http://adfestival.com.ua/ukr/romat.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-06. The original page over time could change.
8-й Київский Міжнародний Фестиваль реклами - Євгеній Ромат

Євгеній Ромат

 

Головний редактор журналів "Маркетинг и реклама", "Маркетинговые исследования в Украине", "Логистика: проблемы и решения".
 
Ромат – доктор наук державного управління, автор першої докторської дисертації в Україні з проблем реклами, професор кафедри маркетингу та комерційної діяльності Київського національного торговельно-економічного університету.
Автор 12 книг з проблем теорії комунікацій та державного управління рекламою та більш ніж 120 статей з даної проблематики. Шосте видання підручника "Реклама" визнане кращим учбовим виданням з реклами та суміжним дисциплінам у Російській Федерації за 2004 р. (Спільне рішення Асоціації комунікаційних агенцій Росії та Сьомої Всеросійської конференції завідуючих кафедрами реклами).
 
Ромат є співзасновником Українського студентського фестивалю реклами та Національного фестивалю соціальної реклами, а також представником Міжнародного студентського фестивалю реклами в Україні.
Член Ради з питань реклами при Кабінеті Міністрів України, заступник голови Спілки рекламістів України.

Лауреат проектів "След в рекламе", "Золотой ПРОФИль" та "Золотой манускрипт", "Золота відзнака" Спілки рекламістів України за внесок у розвиток вітчизняної реклами.

 

Пиво Фестивалю