This version of the page http://vopli.com.ua/news/band/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-05. The original page over time could change.
Воплі Відоплясова: Новини гурту
 

Новини гурту

03.03.2007
Запис нового альбому ВВ розпочався з ... оголошення конкурсу.
Запис нового альбому ВВ вирішили розпочати, здійснивши давню мрію - створити власну рок-версію Українського Державного Гімну. Втім перший день студійної роботи приносить несподіваний результат - "Воплі Відоплясова" оголошують літературний конкурс на кращу альтернативну поезію для Державного Гімну України, канонічний текст якого здався музикантам ну аж занадто сумним. "Українці - дуже позитивний народ, що у скрутні часи часто-густо виживав лише завдяки власному генетичному оптимізму, - вважає Олег Скрипка, - проте вірші Павла Чубинського ніяк не назвеш оптимістичними - в першому ж рядку згадується смерть...". До участі в конкурсі запрошуються усі бажаючі. Свої поетичні рядки надсилайте на адресу press@krainamriy.com. Найжиттєлюбніший текст "Воплі" заспівають та запишуть особисто.
28.02.2007
Перевидання класичних альбомів "ВВ" триває.
Музичне видавництво "Країна Мрій" продовжує серію перевидань класичного доробку "Воплів Відоплясова". Днями на полицях крамниць з'явились відразу чотири альбоми - "Файно", "Хвилі Амура" (ремастований та доповнений треком "Стривай, паровозе" із максі-сінглу "Любов"), "День НароDJення" (електронний альбом, складений з "вевешних" версій світових, радянських та власних хітів, вперше на CD - мегахіт "Каліфорнія") та перший сольник Олега Скрипки "Інколи. Live in Kiev".
22.02.2007
"ВВ" запрошують на "Етно-вечорниці".
Олег Скрипка та "Воплі Відоплясова" мають честь запросити на другу в цьому сезоні культурно-мистецьку акцію "Етно-вечорниці", яка відбудеться 23 лютого у Київській галереї мистецтв "Лавра". Як і завжди, "Вечорниці " носитимуть характер танцювально-розважальний, але не відступатимуть від етнічної ідеї. Серед заходів акції - виступ ватаги "Чоботи з бугая" та сет ді-джея Бінґі у стилі "гуцульський даб". Початок о 18-00. Адреса галереї "Лавра": вул. Січневого Повстання, 17.
21.02.2007
До уваги росіян! "Українську експансію" перенесено на весну!
"Воплі Відоплясова" сповіщають шановних московських фанів про відміну анонсованого дійства у клюбі "Тєнь". Причина - неможливість фізичної присутності Олександра Піпи, як наслідок перетину гастрольних шляхів дружніх команд "ВВ" та "БОРЩ". Висадку українського рок-десанту у Москві перенесено на 12 травня ц. р. Час та місце зустрічі лишається незмінним.
25.01.2007
"Були деньки" навколо світу: нова українська експансія.
Акція "Були деньки" набирає міжнародних обертів - наприкінці зими до Росії вирушає Другий Український музично-культурологічний десант. Три команди - "ВВ", "Гуцул Каліпсо" та "Пропала Грамота" - спробують відтворити дух та атмосферу десанту першого, коли влітку 1988 року інша українська трійця ("ВВ", "Раббота Хо" та "Колезький Асесор", разом відомі, як "Рок-артіль") буквально підірвала московську "Горбушку" та змусила заговорити про "українське вторгнення" на терени тодішнього Радянського Союзу. Другий вибух має відбутися 24 лютого у клюбі "Тєнь" (м. Москва, початок о 19-00). Організатори дійства - Олег Скрипка та Артемій Ківович Троїцький.
25.01.2007
Стрибаймо високо і низько - танцюєм в стилі "етно-диско"!
2 лютого в приміщенні Культурно-мистецького центру Києво-Могилянської академії DJ O'Skrypka розпочне черговий сезон етно-диско-вечорниць, що як і раніше пройдуть під егідою Міжнародного етнічного фестивалю "Країна Мрій". Цього року традиційні культурно-мистецькі акції носитимуть танцювальний характер із обов'язковим збереженням етнічної ідеї. Також на гостей чекатиме жива музика (гурт "Очеретяний кіт") та "Майстерня народних танців". Спеціальні етно-тарифи на вхід: безкоштовно - для людей в повному етнічному строї, 20 грн. - для людей з елементами етнічного вбрання та власників "Афіша-card", 80 грн. - для всіх фанів, що не встигли придбати етнічний одяг. Адреса: вул. Іллінська, 9. Початок о 20-00.
25.01.2007
"ВВ" отримали премію "Ukrainian Rock Awards" за вагомий внесок в рок-культуру.
Гурт "ВВ" отримав премію на всеукраїнському конкурсі "Національна премія "Ukrainian Rock Awards" за вагомий внесок у розвиток української рок-культури. Подібний проект стартував в Україні вперше. У конкурсі взяли участь 43 рок-команди – від українських "метрів" до початківців з різних регіонів України.
07.01.2007
На Різдво невгамовний Олег Скрипка знову рушив у гори.
Цього разу два сольні виступи Олега Скрипки сталися в австрійських Альпах. Різдвяної ночі в старовинному містечку Ішгль під супровід антикварного баяну марки "Восток" звучали ліричні романси та українські народні пісні у виконанні Олега, а ближче до ранку DJ O'Skrypka поставив на вуха місцевих "клабберів", загравши свій коронний діджейський сет у стилі "етно-диско".
07.01.2007
Олег Скрипка знову співає французькою.
4 січня в одному з київських клюбів Олег Скрипка знову заспівав на французькій мові. Заспівав разом з французьким ансамблем "Red Cardell", ультрамодним етно-роковим колективом, торішній виступ якого став незабутньою подією фестивалю "Країна мрій". Зараз "Карделі", з якими Скрипку об'єднує давня дружба, привезли до України свою нову концертну програму.
07.01.2007
Під час новорічного виступу ВВ в Карпатах пішов сніг. Але до ранку безслідно зник.
Новий рік "Воплі Відоплясова" зустріли, як і планували, в теплих та безсніжних Карпатах. Під час святкового виступу "Воплів" пішов перший сніг, густий та лапатий, повалив з першими акордами, але до ранку розтанув. Ніч гуляли в місцевій колибі, влаштувавши сейшн з місцевим фольклорним колективом. "Гвіздком програми" стало спільне виконання сороміцьких коломийок - гуцульських частівок з еротичним підтекстом.

Сторінки: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Архів по роках: 2005 2006 2007
RSS 2.0
Пошук по сайту: