This version of the page http://www.autolux.ua/ukrainian/baggage (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-04. The original page over time could change.
Доставка багажу - компанія Автолюкс - пассажирскі та грузові перевезення
     
 
 
   
 
Щодня "Автолюкс" здійснює перевезення багажу по території України вантажними машинами Mitsubishi Canter. Головною перевагою для клієнта є те, що він має можливість в будь-який час прийти в офіс, щоб відправити або отримати багаж. На сьогоднішній день відчинено 70 офісів у 49 містах України. У великих містах відчинено декілька офісів у різних районах для оптимізації логістики клієнта. Прийом багажу здійснюється у всіх офісах міста, а видається лише у центральному офісі.

    Загальний принцип роботи доставки багажу наступний:
1. Відправник приходить в офіс компанії "Автолюкс" та заповнює декларацію на багаж.
2. Багаж оцінюється робітником компанії, зі згоди відправника щодо ціни перевезення багаж оформлюється. Перевезення може бути оплачено як відправником, так і одержувачем. Постійним клієнтам надається можливість сплачувати перевезення по безготівковому рахунку.
3. Після оформлення багажу відправник повинен повідомити одержувачу номер декларації, рейс, яким буде відправлено багаж, дату відправлення та термін доставки (ці дані відправник отримає у оператора нашої компанії).
4. Компанія "Автолюкс" здійснює перевезення у кінцевий пункт доставки.
5. Одержувач приходить в офіс компанії у своєму місті.
УВАГА: ОДЕРЖУВАЧ ПОВИНЕН МАТИ З СОБОЮ ПАСПОРТ
, у тому випадку якщо багаж оформлений на юридичне лице, одержувач також повинен мати доручення, написане у вільній формі з мокрою печаттю. ОДЕРЖУВАЧ ТАКОЖ ПОВИНЕН ЗНАТИ НОМЕР ДЕКЛАРАЦІЇ. При відсутності документів багаж не видається!

    Компанія "Автолюкс" пропонує додаткову послугу - доставка багажу від/до дверей клієнта. Ціни та додаткову інформацію про цю послугу Ви зможете отримати по телефонам в регіональних представництвах.

ОБ'ЄМ (см3) / VOLUME(sm3)
ДОВЖИНА (см) / LENGTH (sm)
ШИРИНА (см)/ WIDTH (sm)
ВИСОТА (см)/ HEIGHT (sm)
ВАГА (кг) / WEIGHT (kg)
ЗАДЕКЛАРОВАНО (грн) /
                              DECLARED (UAH)
ВІДСТАНЬ (км) /
                              ROUTE LENGTH (km)
РАЗОМ (грн) / RESULT (UAH)

 
 знайти



Вiдправлення з


Прибуття в



 
 

© ААЗ Трейдинг Ко, 2001-2007