This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/05-04index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-01. The original page over time could change.
Щотижнева газета "33 канал" (м. Вінниця, Україна)

НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  

"Молодіжна газета Вінниччини"
Газета "Подільська радниця"
УКРАЇНО МОЯ
Україна моя – це свобода –
Скинь кайдани, з колін підіймись.
Розквітай, в злиднях жить тобі годі,
Пробудися від сну, усміхнись!
Україно моя! Нас багато,
Ми в образу тебе не дамо.
Нашу волю ніяк не здолати.
Ми – за світле майбутнє йдемо.
Україно моя – дзвін церковний,
Це молитви людей, каяття.
Україно, святе і духовне
Хай Бог дасть тобі вічне життя.

Світлана БЕРЕЗЮК, смт Турбів



since 1.08.2001

since 3.06.2004




Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25
Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com


Засновник i видавець: ТОВ «Регіна» ЛТД

Виходить українською та російською мовами


Редколегія:
Анатолій Жучинський - головний редактор
Тетяна Редько - 1-й заступник гол. редактора
Роман Ковальський - заступник гол. редактора Наталя Болховська - зав. відділом
Правове обслуговування - Світлана Чернюк

При передруку посилання на
«33 канал» обов’язкове.

Designed by
Paul Lebedev, 2000-2003.
= Best view in IE -
800x600 =
"МЕНТИ" ВИКРАЛИ ЧОЛОВІКА І ВИВЕЗЛИ ЗА КОРДОН. Стаття 25 Конституції України: "Громадянин України не може бути вигнаний за межі України або виданий іншій державі". Отож, у Конституції написано гарно. Поглянемо, що ж відбувається насправді...

№4 вiд 19 січня 2005 р.

  • ДОНЬКА ЕКС-ГУБЕРНАТОРА ВІННИЧЧИНИ РОБИЛА СПРОБУ ПОКІНЧИТИ ЖИТТЯ САМОГУБСТВОМ?
    Ці розмови набули неабиякого резонансу не лише у Вінницькій, а й у Хмельницькій областях. Про це нам повідомили наші колеги-журналісти із сусіднього обласного центру.

  • ОДНОГО ГОЛОСУ НЕ ВИСТАЧИЛО, ЩОБ ГРИГОРІЙ ЗАБОЛОТНИЙ СТАВ ГУБЕРНАТОРОМ ВІННИЧЧИНИ. Нардеп Володимир Скомаровський назвав сесію спробою державного перевороту в окремо взятій області
    Запитання, за яким принципом збиралися підписи ініціативної групи для проведення позачергової сесії, чому голова обласної ради Іванов зібрав її з порушенням регламенту і для чого ця поспішність — так і залишилися без відповіді.

  • ВІННИЦЬКИЙ М'ЯСОКОМБIНАТ СТАВ ПОЛЕМ БОЮ. 56% його акцій викупила івано-франківська компанія
    Сьогодні м’ясокомбінат нагадує арену бойових дій: одне судове рішення «перехльостується» з іншим, у кабінетах сидять двоє директорів, на прохідній чергують дві ворогуючі команди охоронців з Iвано-Франківська і Вінниці, ворота міцно зачинені, телефони відключені і на територію абсолютно нікого не пускають. Фортеця, та й годі! Що ж сталось? Чому комбінат, який і до того ледь працював, опинився у такій облозі?

  • ЕКС-ГОЛОВА ДПА ЛАВРЕНКО ПОВЕРТАЄТЬСЯ? Його поновив на роботі суд. А квартиру Лазірка обчистили невідомі
    Приклад Генпрокурора Піскуна отримав гідний почин... Сенсаційну новину про поновлення на посаді голови Вінницької податкової адміністрації Миколи Лавренка через суд обговорюють переважно близькі до цієї «теми» люди. Нагадаємо, що у травні 2003 року Микола Миколайович прийшов до Вінниці з Кіровограда, коли із заступника тамтешнього губернатора став головою ДПА Вінниччини. Але у своєму вінницькому кріслі в адмінбудівлі «книжки» публічний чиновник, чи, як ще його називали за серією «крутих» автомобільних знаків, «Н.Н» (мабуть, що іменні — Николай Николаевич?) протримався усього 13 «чортових» місяців до 23 червня 2004 року. Тоді саме через два тижні після приходу до області нового «хазяїна» — Григорія Калетніка — Лавренку довелось згортати свою бурхливу діяльність на Вінниччині. Своє звільнення він вважав незаконним. Щоправда, не публічно.

  • СОЦІАЛІСТИ МАЮТЬ КВОТУ НА ОБЛАСТЬ. Їхні кандидати - Бондарчук, Мельник та Одайник
    Серед 8 областей, на керівництво в яких претендують соціалісти, — Вінниччина. Про це під час робочого візиту у нашу область зазначив перший секретар СПУ, людина, якій Олександр Мороз доручив вести переговори стосовно кадрових змін у новому уряді, Йосип Вінський: «Всього ми претендуємо на одну шосту в уряді Ющенка. Про це є усна джентльменська угода Олександра Мороза із новообраним Президентом. А саме: в чотирьох областях країни мають бути призначені губернатори за поданням СПУ, а також чотири урядових портфелі».

  • НЕВІДОМА ЕПІДЕМІЯ У ВЛАДНИХ КАБІНЕТАХ ОБЛАСТІ. МАЙЖЕ ВСІ КЕРІВНИКИ - НА ЛІКАРНЯНИХ
    Схоже, нам треба оприлюднити інформацію про невідому епідемію, яка закралась у кабінети чиновників та високопосадовців усіх рівнів. Як відомо, будь-яка хвороба набирає форми епідемії, коли вона трапляється одночасно і масово у багатьох людей. Ні, це не курячий грип, не коров’ячий сказ... А що ж тоді? Варто дослідити, бо зараз в Україні та зокрема у Вінницькій області її справжній «пік». Дивує лише, чому цей феномен одночасного і поголовного захворювання керівників усіх рівнів ще не зацікавив санітарно-епідеміологічні служби.

  • ЯК ПОДРУЖЖЯ "ВІДМИВАЛО" ГРОШІ
    Поняття «сімейний» бізнес можна трактувати по-різному. Нещодавно у Вінниці було затримано подружжя. Чоловік та дружина заробляли на тому, що створювали фіктивні фірми. Потім знаходили клієнтів, яким пропонували послуги, образно кажучи, по відмиванню грошей. Тобто виконання фіктивної роботи.

  • В АВАРІЇ ЗАГИНУЛИ ТРОЄ. ВОДІЙ - У ВАЖКОМУ СТАНІ. Одна із найжахливіших ДТП місяця сталася 13 січня о 21-й годині неподалік села Ялтушків Барського району
    43-річний житель села Петрашівка, який керував автомобілем «ВАЗ-2106», зіткнувся із автомобілем «ВАЗ-2115», в якому був ще й пасажир. Від численних тілесних травм пасажир і водій «п’ятірки» загинули на місці пригоди. Також загинула 45-річна пасажирка «шістки». Водій цього авто із численними тілесними ушкодженнями госпіталізований до реанімації Барської районної лікарні. Він є останнім свідком трагедії.

  • "ВИННИЦКИЙ ГОРСОВЕТ НАЧАЛ РЕПРЕССИИ ПО ОТНОШЕНИЮ К ВЕРУЮЩИМ УПЦ", - вважає прес-служба Української Православної Церкви
    І далі продовжує: «Религиозная община священномученика Макария, митрополита Киевского, Украинской Православной Церкви с 2001 года проводит богослужения во временном храме на территории, которую выделило под строительство храма Министерство обороны Украины.

  • ХТО КОГО ПОСИЛАЄ "В БАНЮ"? У 370 тисячах дотації для "Лазні" на Першотравневій опозиція вбачає шкурні інтереси чиновників
    Чи варто щороку вливати у дві вінницькі комунальні бані сотні тисяч гривень, аби 10 тисяч міських пенсіонерів могли помитись за елементарного «трояка» чи взагалі безплатно у благодійний «чистий четвер»?

  • УНА-УНСО ПІКЕТУВАЛО "КНИЖКУ" З ВИМОГОЮ ЗВІЛЬНИТИ НАЧАЛЬНИКІВ УПРАВЛІНЬ. ЗА ЩО?
    18 січня активісти об’єднання УНА-УНСО пікетували адміністративну будівлю в обласному центрі – «книжку». Вони вимагали провести розслідування по фактах зловживання вінницькими чиновниками адмінресурсом під час президентської виборчої кампанії.

  • СИН СТУСА ПРЕЗЕНТУВАВ У ВІННИЦІ СВОЮ КНИГУ З НОВОЮ ДРУЖИНОЮ
    Вже вісімнадцятий раз у січневі дні збирає вінничан поет, місія якого – єднати людей, — Василь Стус. Кожна із щорічних зустрічей не схожа на іншу. Під час цьогорічних «Стусівських читань» вінничанам була презентована книга, написана Дмитром Стусом: «Василь Стус: життя, як творчість».

  • ХТО ЧОТИРИ РАЗИ ПАЛИВ І ТАКИ СПАЛИВ ШКОЛУ ТА 6000 КНИГ БІБЛІОТЕКИ У ГРАБІВЦЯХ? Як вчителів перекваліфікували у дезінфекторів, а потім у слідчих
    За тим, як горіла ця школа у селі, можна було б відзняти цілий детектив. І, як це буває за сценарієм хорошого фільму, думали то на одного, то на іншого злодія. А ним виявилась особа, на яку ніхто б і не подумав. Проте, як кажуть, «кіна не буде», бо той, на кого ніхто б і не подумав, так і не знайшовся...

  • ДВА НОВИХ ОПЕРАТОРИ МОБІЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ, ДВА ТЕЛЕКАНАЛИ ТА РАДІО ЧЕКАЮТЬ ВІННИЧАН
    Вже зовсім скоро теле- і радіоефір та кількість операторів мобільного зв'язку на Вінниччині збільшаться. Про те, що чекає вінничан, розповів Олександр Козак, директор ДП «Вінницький обласний радіотелевізійний передавальний центр».

  • У ГРУДНІ-СІЧНІ ЗАТРИМАЛИ ВИПЛАТУ ПЕНСІЙ
    Ця затримка обурила пенсіонерів у багатьох районах і в обласному центрі. Цілі делегації звертались із скаргою до редакції.

  • "У НАС СВІЙ БАДЕН-БАДЕН У КОЖНОМУ РАЙОНІ!" вважає провідний геолог Вінниччини Володимир Грицик
    Коли Бог наділяв народам землю, нам, подолянам, випала діляночка Раю. Принаймні, у цьому переконаний Володимир Омелянович Грицик — голова Вінницького обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Спілка геологів України».

  • ТЕЛЕВІЗОР ДОВІЧНО УВ'ЯЗНЕНОМУ ПЕРЕДАВ ЧИТАЧ ГАЗЕТИ
    Навряд чи сподівався довічно ув'язнений вінницької тюрми Сергій Гусєв, що після публікації його листа у газеті «Подільська радниця» (додаток до газети «33-й канал»), так швидко відгукнуться люди. А звертався чоловік до усіх небайдужих допомогти йому з придбанням у камеру телевізора.

  • СУСІД ЗАМОВИВ СУСІДА. "Мразь розплодилась в Українi", - вважає постраждалий
    Цю кримiнальну iсторiю, яка сталась перед Новим роком у Вiнницi, зараз розслiдують правоохороннi органи. Постраждалий попросив змінити його справжнє ім’я. Тому назвемо його Вiктором Михайловичем.

  • "МЕНТИ" ВИКРАЛИ ЧОЛОВІКА І ВИВЕЗЛИ ЗА КОРДОН. Стаття 25 Конституції України: "Громадянин України не може бути вигнаний за межі України або виданий іншій державі". Отож, у Конституції написано гарно. Поглянемо, що ж відбувається насправді...
    Розповідає громадянин України В. М. Максименко, житель села Придністрянського Ямпільського району...

  • ПОСАДОВЦІ-ПЕРЕБІЖЧИКИ: керівник району, який себе скомпрометував, претендує на начальника центру зайнятості?
    «Двічі протягом минулого року представники Вінницької громадської організації «Корпорація працюючих у несприятливих умовах» зверталися із письмовим зверненням до губернатора Григорія Калетніка. У своїх листах-зверненнях, які підкріплені документами прокуратури, ми писали про діяльність голови райдержадміністрації Липовецького району А. Здора. Я як голова громадської організації наводив численні факти порушення законодавства з боку керівника району.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть