This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/05-01index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-01. The original page over time could change.
Щотижнева газета "33 канал" (м. Вінниця, Україна)

НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  

"Молодіжна газета Вінниччини"
Газета "Подільська радниця"

Я стояв на Майдані,
Вільно дихав грудневою спекою.
Я стояв на Майдані,
Щоб батьки не стояли під церквою.

Я стояв на Майдані,
Щоб людей цінували за працю.
Я стояв на Майдані,
Щоб сини не спивались у двадцять.

Я стояв на Майдані,
Щоб ніхто не прощався із мріями.
Я стояв Майдані,
Щоб жінок не робили повіями.

Я стояв на Майдані,
Щоби брат не соромився брата.
Я стояв на Майдані
І буду стояти.

Я стояв на Майдані,
Де розлився надій океан.
І щоб бути Людиною -
Я іду на Майдан.

Анатолій ЖУЧИНСЬКИЙ



since 1.08.2001

since 3.06.2004




Архив
д а й д ж е с т а







286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25
Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

E-mail: chanel33@vinnitsa.com


Засновник i видавець: ТОВ «Регіна» ЛТД

Виходить українською та російською мовами


Редколегія:
Анатолій Жучинський - головний редактор
Тетяна Редько - 1-й заступник гол. редактора
Роман Ковальський - заступник гол. редактора Наталя Болховська - зав. відділом
Правове обслуговування - Світлана Чернюк

При передруку посилання на
«33 канал» обов’язкове.

Designed by
Paul Lebedev, 2000-2003.
= Best view in IE -
800x600 =
Від редакції: громадяни світу, українці, всі, хто читає нашу газету, підтримайте нас і Україну! Бо це буде крах свободі. Надсилайте листи на нашу адресу, діліться своїми враженнями, давайте поради. Народу України як ніколи потрібна ваша підтримка!

№1 вiд 1 січня 2005 р.

  • ПОЧНЕМО ДНІВ Й РОКІВ ЩАСЛИВИЙ ЛІК У СПОВНЕНИЙ НАДІЙ ЦЕЙ НОВИЙ РІК!
    Яке то диво — бути щасливим у своїй країні. За два місяці ми відчули, що маємо гідність, віру у добро, правду, свободу. А можна ж так жити увесь час. Можна гордитися тим, що ти українець, радіти від того, що ми разом, що наші серця б’ються в такт, коли ми на площі в один голос співаємо Гімн України.

  • ЯНУКОВИЧУ У ВІННИЦІ ДОВЕЛОСЬ РОЗБИРАТИСЬ: КУДИ ДІЛИСЬ ГРОШІ З ШТАБУ І ЧИ ОСІЛИ ВОНИ У КАЛЕТНІКА, ЯК ТАМ ВІДПОВІЛИ НЕЗАДОВОЛЕНИМ?
    Візит Януковича розділив Театральну навпіл — «помаранчеві» назвали 30-хвилинний десант свого опонента «останньою гастроллю артиста», а його прихильники — «сміливим стрибком на «оранжеві» поля Вінниччини».

  • ПЕРЕВЕДИ МЕНЕ ЧЕРЕЗ МАЙДАН
    Спосіб уникнути владі народного гніву, використаний на цих президентських виборах, старий, як світ.

  • ТАК РОЗПОДІЛИЛИ СВОЇ ГОЛОСИ 78,67% ВІННИЧАН: ЮЩЕНКО - 84,07%, ОПОНЕНТ - 12,94%
    Навчені гірким досвідом вливання в урни фарби та клею, члени окремих виборчих комісій по всій Вінниччині закривали 26-го грудня щілини урн із бюлетенями своєрідним «ноу-хау» третього туру — картонками, вирізаними із ящиків із новорічними подарунками. Адже ніхто не давав гарантії від повторення інцидентів місячної давності на №20, 21 та 35 дільницях виборчого округу № 11, коли невідомі «художники» вкидали спеціально до урн з бюлетенями фарбу та клей.

  • ЗА БОРГ У 262 ТИСЯЧІ ПРАПОРЩИКА ПІДІРВАЛИ НА КОСМОНАВТІВ... Через 7 хвилин після передачі саморобної «бомби» жінка привела її в дію дзвінком із мобілки «Nokia». все виготовив її чоловік...
    - Ви чули? На Космонавтів чоловік вибухнув, прямо на ходу! Весь базар каже, що йому ноги відірвало і яблука із пакета розкотились по всій вулиці... А що було б, якби він сів у «маршрутку» чи повернувся із «бомбою» на Лісопарк? — так тиждень тому Вінницю знову сколихнув вибух, а хвиля жахаючих новин та чуток про кривавий теракт біля літака на проспекті Космонавтів прокотилась через все місто. А серед трьох перших слів про цей зухвалий злочин у ті хвилини були — бомба, борг, жінка...

  • НАЙКРАЩЕ У ВІННИЦІ. Конкурс народної довіри продовжується
    Ми продовжуємо конкурс «Найкраще у Вінниці», який був запроваджений минулого року газетою «33-й канал». Мета його — незмінна: за допомогою читачів газети, громадськості міста та області визначити та відзначити дійсно найкращих та найдостойніших вінничан, знайти та вшанувати підприємства та установи, які є найкращими як на Вінниччині, так і в Україні.

  • ПІСЛЯ АВАРІЇ, В ЯКІЙ ЗАГИНУЛИ МАТИ ТА СЕСТРИЧКА, ІРУ ВАСИЛЬЄВУ ПІДНЯЛИ НА НОГИ. Силами вінницьких лікарів, бізнесменів і просто небайдужих людей
    Чотири роки тому у Вінниці сталась жахлива аварія. Ми свого часу писали, як серед ночі водій мікроавтобуса не справився з керуванням і врізався у стовп. Авто з 9-ма пасажирами перевернулось... З важкими травмами лікарі «швидкої» забрали з місця аварії 9-річну Іру Васильєву. Її 6-річна зведена сестричка загинула одразу на місці пригоди. Внаслідок удару Маша випала через вікно, її накрило «бусом», котрий перевернувся. 29-річна Тетяна, мати дівчаток, ще 40 хвилин боролась за життя...

  • ШАНТАЖ У СОСНІВЦІ НЕ ПРОЙШОВ. ВЛАДА ЗЛЯКАЛАСЯ, І ГАЗ ТЕПЕР БУДЕ У ДОМІВКАХ. У селі Соснівка все ж таки з'явився газ. Жителі дякують за це нашій газеті та громадськості
    Село Соснівка на Шаргородщині на початку зими опинилося у скрутному стані. Замість обіцяного владою газу вони отримали холод і ультиматум від влади: якщо Янукович не стане Президентом, то тепла не буде.

  • У НОВОМУ РОЦІ ВОДІЇВ ЧЕКАЮТЬ НОВІ ПРАВА. З 1-го січня 2005 року почнуть виготовляти і видавати права нового зразка
    Про це говориться у постанові Кабміну від 30-го листопада. Посвідчення нового зразка виготовлятимуть у відповідності з міжнародним стандартом.

  • НАДЛИШКИ БЮДЖЕТУ ОБЛАСТІ ПІДУТЬ НА ЗАРПЛАТИ. 30 мільйонів піде на заробітну плату бюджетникам
    Перевиконання бюджету області цього року прогнозують у сумі 30-40 мільйонів. Ці надходження обласна влада планує витратити на виплату зарплати бюджетникам.

  • ПРОФСПІЛКИ ПОКАЯЛИСЬ... У ВТРАТІ НАРОДНОЇ ДОВІРИ. "Якщо краще не буде - то гірше вже не треба"
    На засіданні ради Федерації профспілок області (ФПО) голова Федерації Володимир Паращук у своїй доповіді згадав про корисну і потрібну для людей роботу, проведену профспілками. Але зараз, у часи великих змін, коли вся країна повертається до правди, присутні на засіданні стрепенулись, почувши цитату, наведену у виступі Михайла Федика, голови профкому «Поділляцукор»...

  • ВІДВІДУВАЧІ "ЕКСПО-2005" В ТОКІО ПОЗНАЙОМЛЯТЬСЯ З ВІННИЧЧИНОЮ
    У павільйоні України на Всесвітній виставці «Експо-2005» Вінницька область буде представлена в електронному вигляді. В Японію повезуть не ящики і контейнери з експонатами, а всього лиш один CD-диск, текстовий супровід до якого звучатиме англійською і японською мовами. Що ж буде на ньому? Про це розповідає начальник управління зовнішних відносин та зовнішньоекономічної діяльності Вінницької облдержадміністрації Анатолій Демчук...

  • ХТО ЗАЦІКАВЛЕНИЙ У БАНКРУТСТВІ "ТЕРМІНАЛУ"? І чому бізнесмен подав судовий позов на СБУ?
    Вінницька «лампочка»... Декілька років тому це було одне з найбільших підприємств області, де працювало 16 тисяч (!) працівників. Сьогодні тут картина досить плачевна. Що ж сталося із підприємством, котре, як відомо, працювало на «оборонку»?

  • ЯК ГРОМАДОЮ У БРАЦЛАВІ ТА ШАРГОРОДІ "ПРИБРАЛИ" З ЦЕНТРАЛЬНИХ ВУЛИЦЬ ВЕЖІ "КИЇВСТАР". У цьому брав участь і "33-й канал"
    Будь-які проблеми легше вирішувати всією громадою. Яскравим свідченням того, як на місці, об'єднавши зусилля, народ захистив свої права, стали «прецеденти» у Брацлаві та Шаргороді. Саме у цих містечках Вінниччини люди виступили проти спорудження веж «Київстар». Загалом вони були не проти мобільного зв'язку, та їх обурило те, що місця для веж обрали у самісінькому центрі населених пунктів і навіть поруч зі школами.

  • ІЗ СВОЇМ ОСТАННІМ КОРАБЛИКОМ ВІТЯ ПІШОВ ПІД КРИГУ
    Він хотів дістати кораблика. Але двосантиметровий лід не витримав. Друзі намагались його врятувати, та коли хлопчик перестав рухатись, одразу втекли. Про нещасний випадок домовились нікому не говорити.

  • ЧОЛОВІКИ ОСТАННІХ "УРОЧИСТИХ ПАР" 2004-ГО РОКУ БУЛИ З НІМЕЧЧИНИ
    Чи вірять вінничани у повір’я? Чи злякав їх високосний рік? Якщо порівнювати минулий рік із цим, то все-таки злякав. Адже минулого року шлюб уклали 3535 пар, а цього року зареєстровано лише 2720 весіль.

  • "В ІТАЛІЇ МИ МОЛИЛИСЬ ЗА НОВУ УКРАЇНУ"
    «Ці фотографії з мітингу, який відбувся в Неаполі на Пунковій площі.

  • П'ЯНІ ДЯДЬКИ ВІДСТРІЛЮЮТЬ ЛЕБЕДІВ, а діти рятують поранених птахів від холоду та голоду. Таким може стати сюжет "Лебединої пісні" 2004 року
    Рік, що відходить, на жаль, відзначився жахливими випадками знищення лебедів. Ми неодноразово писали про те, як безжальна людська рука замахувалась на життя королівських птахів. У 2004-му тільки «33-й канал» за допомогою наших читачів відслідкував шість браконьєрських випадків.

  • 20 ВУЛИЦЬ МІСТА ЧЕКАЮТЬ НОВИХ НАЗВ. 34 - У ЦЬОМУ РОЦІ ВЖЕ ПЕРЕЙМЕНОВАНО
    20 вулиць із 653-х, які є у Вінниці, очікують на перейменування. В основному їхні назви пов’язані із іменами радянських діячів. Багато громадських організацій міста та інтелігенції вимагають від влади змінити назви таких вулиць. Це стосується, наприклад, вулиці Володарського, Воїнів-інтернаціоналістів, Луначарського та ін. За словами заступника міського голови Миколи Гунька, громадськість пропонує, щоб назви вулиць були пов’язані із іменами тих видатних осіб, які проживали там, або із якимись історичними подіями.

  • "Я - ТА САМА АННА, З ЯКОЮ ВИ ЧИТАЛИ ІНТЕРВ'Ю В ОДНІЙ ІЗ ВІННИЦЬКИХ ГАЗЕТ. Через "33 канал" хочу повідомити, що мене оббрехали"
    «Останнім часом на сторінках газет з’явилися статті, нібито православна церква грає в політичні ігри, молиться «за упокій» живих людей. Перекручуючи факти та друкуючи те, чого насправді не було, і мене як віруючу людину втягнули в цю політичну гру. Але я хочу, щоб усі знали правду! Я не хочу, щоб, використавши моє ім’я, нечесні люди ганьбили святу Церкву.

  • "МАЙДАН. 10 ЛЕТ СПУСТЯ"
    «В центре Киева, на «Рио де Майдане» стояли уже не палатки, а большие, обустроенные кирпичные бараки. Зачатые десятилетие назад дети гоняли мяч и играли в прятки. Тут же появился самый большой в городе стихийный рынок, где вовсю шла торговля американскими валенками оптом и в розницу и наколотыми апельсинами по рублю за штуку.

  • ХОЧ ЗА ОКЕАНОМ, АЛЕ СЕРЦЕ - НЕ ЕМІГРАНТ... Короткі вісім рядків... Телефонний зв'язок доніс їх за тисячі й тисячі кілометрів
    Надія — одна із десяти дітей, котрі народилися і виросли у родині Ткачуків у сільській глибинці Іллінецького району. Восьмеро братів і дві сестри. Усі, як намальовані — високі, гарні, стрункі. З усякою роботою у родичах. Пияцтво чи інші гріхи, які добряче витолочили українські села впродовж цієї чортової дюжини останніх років, так до них і не прилипли.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть