This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/0414_index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-01. The original page over time could change.
Щотижнева газета "33 канал" (м. Вінниця, Україна)

НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
Анонс
  • УНА-УНСО хоче зірвати концерт Пугачової у Вінниці
  • Протистояння «за» чи «проти» Козака закінчилось скандалом
  • Дідовою рушницею... по вікнах рідної школи
  • Параджанов сидів у Стрижавській колонії за гомосексуалізм
  • «Кохання на трьох» у 400 гайсинських страусів
  • Чому Жорноклей зламав замок кафе «У Віктора»
  • Віктор Черномирдін вручив у Вінниці годинники героям війни
  • Вінницька перукарка Валентина Макарова отримала орден Княгині Ольги
  • До Дня визволення Вінниччини ветеранам подарували конфісковану горілку?

  • ПРИЗ
    читацьких симпатій


    ІРИНА


    ОЛЕКСІЙ


    since 1.08.2001

    since 3.06.2004


    «ЗА» ЧИ «ПРОТИ» КОЗАКА. ПРОТИСТОЯННЯ, ЯКОГО ВІННИЦЯ ЩЕ НЕ ЗНАЛА. І пов’язують його із великою політикою, «Нашою Україною», Партією Регіонів та виборами Президента

    Читайте у №14 вiд 31 березня 2004 р.

  • УНА-УНСО У ВІННИЦІ ХОЧЕ ЗІРВАТИ КОНЦЕРТ ПУГАЧОВОЇ. Націоналісти запрошували усіх «гідно зустріти старушку». Це питання зараз на контролі мера, начальника міліції, СБУ
    У понеділок, 29 березня, по Вінниці розповсюджували листівки, в яких УНА-УНСО запрошувала 31 березня о 18 годині прийти до Будинку офіцерів перед концертом Алли Пугачової і «гідно зустріти (як вказано в листівці) старушку та підтримати наших представників, які зустрічатимуть її у залі». Вінницькі націоналісти приїзд російської зірки пов'язують із «різноманітними політичними диверсіями відносно Севастополя»… А далі стверджують: «Особливо активно зараз Росія повела наступ на духовний простір України. Це здійснюється за допомогою газет, книжок, радіо-телепередач, різноманітних вояжів «звйозд расєйськой естради». Недаремно днями в нашу Вінницю приїжджає старенька мегазірка Алла Пугачова...»

  • З ДІДУСЕВОЇ БЕЛЬГІЙСЬКОЇ ГВИНТІВКИ ПО ВІКНАХ РІДНОЇ ШКОЛИ… Під час уроку в гімназії №6 по вул. Червоноармійській куля пролетіла просто над головою учня
    26 березня близько 17-ої години на «02» зателефонував житель Вінниці, який мешкає по вул. Червоноармійській. У вікнах його квартири з’явились дві дивні дірки, ніби хтось чимось кинув, поки його не було — донька в той час знаходилась у сусідній кімнаті. Годину по тому у міліцію звернулась адміністрація гімназії №6, яка теж знаходиться по вул. Червоноармійській. Під час уроку в одному класі куля пролетіла над головою школяра. Хтось прострелив два вікна на першому поверсі і одне вікно на другому...

  • НАПАД НА ТАКСИСТА О 6-ІЙ РАНКУ. Пасажирка по мобільному навела на жертву
    24 березня близько 6-ї години ранку диспетчер вінницької служби таксі «001» повідомила міліцію про напад на їхнього таксиста на вул. Стахурського. Таксист ще встиг передати по рації, що на нього напали…

  • БIЛОРУСИ У ЕКОНОМIЦI ВIННИЦI — СВОЇ
    У Вiнницi вiдбулась зустрiч Надзвичайного та Повноважного Посла Республiки Бiлорусь Валентина Величка, 1-го секретаря посольства Республiки Бiлорусь Вiктора Денисенка з представниками мiської та обласної влад. Валентин Величко так сказав про нашi взаємостосунки:

  • ВIКТОР ЧЕРНОМИРДIН У ВIННИЦI ВРУЧИВ ГОДИННИКИ ГЕРОЯМ, а доля Павла Лазаренка його не хвилює
    Як сказав сам Надзвичайний i Повноважний Посол Росiйської Федерацiї в Українi Вiктор Черномирдiн, головною метою його вiзиту до Вiнницi було святкування 60-рiччя визволення Вiнниччини вiд фашистських загарбникiв. А ще — вручення вiнничанам — семи Героям Радянського Союзу — золотих годинникiв. На сцену театру iм.Садовського змогли пiднятися лише четверо Героїв — Микола Сищиков, Iван Ковальов, Володимир Булат, Григорiй Герман. А iншим подарунки вiд росiйського народу вручили вдома.

  • «ЗА» ЧИ «ПРОТИ» КОЗАКА. ПРОТИСТОЯННЯ, ЯКОГО ВІННИЦЯ ЩЕ НЕ ЗНАЛА. І пов’язують його із великою політикою, «Нашою Україною», Партією Регіонів та виборами Президента
    Такої сесії міськради у Вінниці ще не було. 30 березня навколо голосування за відставку чи збереження повноважень секретаря ради Віктора Козака в залі зійшлись дві сили, два вектори сучасної політики, і ці «розборки» — своєрідна репетиція осінніх виборів Президента України. Тому що Козака підтримують мер Домбровський, «Наша Україна», опозиційні до теперішнього Президента партії. Проти Віктора Анатолійовича — група депутатів. Хто і за кого «грає» в сесійній залі та за її межами напередодні вчорашньої сесії — дискутували народні обранці, політичні лідери та прості вінничани.

  • ЧОМУ ВАСИЛЬ ЖОРНОКЛЕЙ ЛОМОМ ВІДЧИНЯВ ДВЕРІ КАФЕ «У ВІКТОРА»? Віктор Малиновський впевнений, що купить підвал у центрі за 4000 грн.
    З 2000 року не працює популярне колись кафе в самому серці Вінниці, яке свого часу мало назву «Вернісаж», а згодом — «У Віктора». Після такого п’ятирічного простою минулої середи на на Козицького, 32 було гаряче... Бо заступник мера Вінниці Василь Жорноклей у присутності міліції, судового виконавця, експертів та журналістів зламав ломом двері цього комунального приміщення, яке простоювало.

  • ДО 60-РІЧЧЯ ВИЗВОЛЕННЯ ВІННИЧЧИНИ ВЕТЕРАНАМ ПОДАРУВАЛИ… КОНФІСКОВАНУ ГОРІЛКУ? На мітингу проти так званої Пенсійної реформи пенсіонери із Сосонки погрожували привести свою худобу під ОДА. Для осіменіння
    «Пенсійного чуда», про яке галасували з найвищих трибун і якого з нетерпінням чекало майже 14 млн. пенсіонерів України, не сталося. Гіркі розчарування з цього приводу зібрали минулої суботи під стіни ОДА мітинг-протест проти реалізації Пенсійної реформи та підвищення цін на продукти харчування та тарифів на комунальні послуги.

  • ПОДАТКОВА ВИГРАЛА СУД У «NEMIROFF»
    Але 10 млн. грн. податків та штрафів горілчана компанія «Nemiroff» у добровільному порядку так і не сплатила. Керівництво компанії повідомило нашому кореспонденту, що має намір це рішення оскаржувати у Вищому господарському суді.

  • ВІКТОР ПИНЗЕНИК: «ЗА 5 РОКІВ ЗАРПЛАТУ УЧИТЕЛЯ МОЖНА ПІДНЯТИ ДО 1500 ГРН.» У Вінниці «Наша Україна» презентувала програму боротьби з «освітнім апартеїдом»
    Статистичні дані Центру Разумкова свідчать, що 54% респондентів на запитання, як, на їх думку, змінилася в Україні система освіти, відповіли — погіршилась.

  • 4 РОКИ 11 ДНІВ НА ВІННИЦЬКИХ ЗОНАХ ПРОВІВ ВІДОМИЙ РЕЖИСЕР ПАРАДЖАНОВ. Він сидів тут за гомосексуалізм
    Стрижавська виправна установа. 1973 рік. Саме сюди, після оголошення вироку, було направлено всесвітньовідомого кінорежисера Сергія Параджанова. Стаття 122, за якою його засудили — гомосексуалізм. Це було 30 років тому. Багато хто вважав, що це була цілеспрямована політична акція проти дисидента. Існувала думка, що це розправа батька його коханця, високопосадової особи Совміну, одного із заступників першого секретаря ЦК КПУ України Івана Сеніна.

  • ХАТА ГОРІЛА, а бабуся з сусідкою мирно спілкувалися в ній...
    Неважко здогадатися, що б сталося з 85-річною Марією Сафонівною Наконечною, мешканкою села Лаврівка Вінницького району, якби 23 березня пожежники випадково не опинилися поряд. Позбавлена змоги пересуватися без сторонньої допомоги, швидше за все, жінка б загинула... Не допомогла б навіть її сусідка, яка під час пожежі мирно бесідувала із господаркою в її оселі.

  • ДЛЯ ХРАМІВ ІТАЛІЇ, ФРАНЦІЇ ТА ІСПАНІЇ ЛИВАРНЯ З НЕМИРОВА ВИЛИВАЛА ДЗВОНИ. 100 років тому немирівський завод (контора Петра Фельнагеля) підкорив світовий ринок
    У 90-х роках минулого сторіччя Петро Олександрович був власником найстарішого в усьому Південно-Західному регіоні заводу по відливу церковних дзвонів.

  • СТРАУСИНА «ЛЮБОВ НА ТРЬОХ»
    Матінка-природа іноді дивує нас своїми примхами. І якщо ми всі звикли до моногамії, то страусина сім’я – це яскравий приклад полігамії. Страус та дві страусихи – ось законна сім’я цих екзотичних птахів. Самець все життя утримує двох дружин, причому у його правилах обрати найулюбленішу. Він і диктує правила гри в період шлюбних ігор. До речі, саме зараз, наприкінці березня і на початку квітня, пік «медового місяця».

  • НАПРУГА «СКАЧЕ», ХОЛОДИЛЬНИКИ, ТЕЛЕВІЗОРИ ТА БОЙЛЕРИ ГОРЯТЬ. Куди звертатись за допомогою?
    Президент Вінницької обласної асоціації споживачів (ВОАС) Микола Болтак повідомив:

  • ЧЕРЕЗ ДВА РОКИ «БІ-2» ПОВЕРНУЛИСЬ ДО ВІННИЦІ
    «Бі-2 і Чичеріна» — до цього часу такі написи прикрашають наше місто. Два роки тому «Бі-2» разом з Юлею Чичериною в рамках туру «Мяу кіс мі» мали відвідати Вінницю, але на концерті виступала тільки Юля. Чутки ходили різні. Казали, що «Бі-2» втекли до Львова. Що тоді трапилося, «33-му» каналу розповів Льова:

  • ВIННИЦЬКI СТУДЕНТИ СТАЖУВАТИМУТЬСЯ У ФРАНЦIЇ
    Троє вiнницьких студентiв мають шанс пройти стажування у фермерiв Францiї — в числi 35 чоловiк зi всiєї України. У списки очiкування внесено ще двох студентiв-аграрникiв.

  • САМБIСТКА З ВIННИЦI — ПЕРША В УКРАЇНI
    На чемпiонатi України, що проходив у Львовi, заслужений майстер спорту, студентка ВДТУ Тамара Карапетян вчетверте стала чемпiонкою України. У поєдинках вiнничанка перемогла спортсменок з Чернiгова, Житомира, Одеси.

  • «СПЕКТАКЛЕМ, КОТРИЙ НЕ МОЖНА ПРОПУСТИТИ» наші артисти зустрічали День театру
    У виставі «Забути Герострата» за п’єсою Горіна головну роль майстерно зiграв заслужений артист України Валерiй Прусс. Прагнучи обезсмертити своє iм'я, базарний торговець Герострат за нiч спалив одне з семи чудес свiту — храм Артемiди, який будувався 120 рокiв. Його злочинне марнославство i девiз «Роби, що заманеться, не боячись богiв i не зважаючи на людей!» — виявляються сильнiшими за чеснiсть i поряднiсть суддi, роль якого також блискуче виконав Анатолiй Вольський. Девiз Герострата живе i донинi — переконанi творцi спектаклю, — як i його ганебна слава.

  • ПЕРУКАР-МОДЕЛЬЄР ВАЛЕНТИНА МАКАРОВА ОТРИМАЛА ОРДЕН КНЯГИНI ОЛЬГИ. А колись вона зачiсувала подруг i... перших манекенiв в унiвермазi...
    У кожнiй професiї є свої Майстри i свої нездари. Як стати Майстром? Напевно, потрiбно, насамперед, мати в собi iскру Божу, а потiм зрозумiти, в якiй саме професiї ця iскра запалить полум'я таланту.

  • У СОКіЛЬЦI БУДУЮТЬ ВОДНО-СЛАЛОМНУ ТРАСУ
    Село Сокілець Немирiвського району вiдоме не лише на Вiнниччинi своїми порогами на рiчцi Пiвденний Буг, якi є лiкувальними природними «джакузi», санаторiєм «Сокілець». Крiм цього, Сокілець є туристичною «Меккою» завдяки унiкальному ландшафтному парку та пам'ятникам архiтектури, одним з яких є палац Потоцьких. Зараз там стараннями Вiнницького туристичного клубу «Меркурiй» споруджується водно-слаломна траса.

  • ВIННИЦЬКI БАСКЕТБОЛIСТКИ ЗIБРАЛИ «КОШИК» ПЕРЕМОГ
    У 4-му турi Всеукраїнської дитячо-юнацької лiги з баскетболу в Києвi всi iгри виграли ученицi спортивного класу школи №23 та МСДЮСШОР (тренер Олександр Аносов). Дiвчата 1989-91 рр. народження подолали команди суперниць з Рiвного, Здолбунова, Iвано-Франкiвська та Чернiвцiв.

  • У ВIННИЦI СТВОРЮЄТЬСЯ МУЗЕЙ ОСВIТИ
    Пiд час березневих педагогiчних читань «Василь Сухомлинський — Сократ української педагогiчної науки» було вирiшено створити музей освiти мiста. Iнiцiатором створення є управлiння освiти мiськради.

  • БРУСЛИНІВ СТАРШИЙ ЗА МОСКВУ. Як радгосп-мільйонер став пусткою. Хто винен — керівники, народ чи влада?
    Над Бруслиновом майорить березневе небо. Я слухаю небо, землю і діда:

  • «ЗЛИДЕННА ШКОЛА НЕ ДАСТЬ ПАТРІОТІВ ВІТЧИЗНІ, а дасть байдужих споглядачів, здатних переступити через неї»
    «Добридень, шановна редакцiє газети, що є єдиною, якiй довiряють тисячi читачiв, тож стали передплатниками щиросердечно, а не з примусу. А цього в нашiй освiтянськiй «сторонi» вистачає. Бо здоровий глузд, здається, є лиш у простого сумлiнного громадянина, а все, що стосується «мудрого керiвництва», сповнене безглуздя. От i падають на голови нашi горе-реформи, укази та постанови. А бiдна практикуюча освiта тремтить вiд громових ударiв, новизни i цькування контролюючих вказiвок (на кшталт подання до 10 видiв iнформацiї щомiсячно).

  • «ЧОМУ ВИ, ВЕЛЬМОЖІ, ТАК НЕНАВИДИТЕ СЕЛЯНИНА?»
    «Я і такі, як я, дуже хочемо отримати відповідь від тих, хто це придумав: «Чому Ви, вельможі, так ненавидите селянина?»

  • «ЕЛЕМЕНТАРНО, ВАТСОН! Пишучи цього листа, я намагався бути чесним перед Господом і людьми. Бо це — мій вибір»
    «Мене звуть Володимир Миколайович Коров’янко. Вам здається дивним це прізвище? Нічого дивного, бо це швидше прізвисько, яким кількасот років тому нагородили мого пращура у січовому товаристві. Коров’янка, кров’янка — це така українська ковбаса. Любив чоловік попоїсти...

  • У ЯКІЙ ПРОФЕСІЇ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ЦВЯХИ З ЦУКРУ?
    На це питання знаходили відповідь вінницькі вчителі біології на семінарі, що відбувся у Вінниці в межах Соціального проекту Петра Порошенка «Освіта – майбутнє». Дуже скоро наші вінницькі діти запитуватимуть про це у нас — батьків. Як виявилось, усе просто: медики використовують ці специфічні цвяхи для тимчасового скріплення окремих кісткових тканин.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть