This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/04-21index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-08-01. The original page over time could change.
Щотижнева газета "33 канал" (м. Вінниця, Україна)

НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
ПОШУК:

  

Анонс
  • Завтра — чорний день. Наша газета отримала листа від терористів
  • 185 грн. з кожного студента брав викладач
  • Нам знову недодали 11 000 000 грн.
  • Хлопці встелили дорогу до дівчат тисячами тюльпанів
  • Зять зґвалтував тещу?
  • Вінницька модель покинула нареченого через арабського шейха
  • Як ліки “своїх” компаній нав’язують хворим лікарі
  • Є у нас циганка... Сара Абрамівна
  • “Замахи на моє життя здійснює високопосадовець-правоохоронець”

  • ПРИЗ
    читацьких симпатій


    ОЛЕНА


    АНДРІЙ


    since 1.08.2001

    since 3.06.2004




    Архив
    д а й д ж е с т а







    286000, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 25
    Тел. +380 432 53 0501, 53 1715, 53 1718

    E-mail: chanel33@vinnitsa.com


    Засновник i видавець: ТОВ «Регіна» ЛТД

    Виходить українською та російською мовами


    Редколегія:
    Анатолій Жучинський - головний редактор
    Тетяна Редько - 1-й заступник гол. редактора
    Роман Ковальський - заступник гол. редактора Наталя Болховська - зав. відділом
    Правове обслуговування - Світлана Чернюк

    При передруку посилання на
    «33 канал» обов’язкове.

    Designed by
    Paul Lebedev, 2000-2003.
    = Best view in IE -
    800x600 =
    ОБІЦЯЛИ «ЗОЛОТІ ГОРИ», А ОТРИМАЛИ... 700 ГРН. Стільки зібрали паркувальники у квітні. На цьому ринку Вінниці назріває «революція»

    Читайте у №21 вiд 19 травня 2004 р.

  • АГРОНОМ ВИРОЩУВАВ КОНОПЛІ, а покупців запрошував до ресторану
    В одному з сіл Іллінецького району працював агрономом 30-річний Микола П. Знав ще з навчання у сільгоспакадемії, що існує кілька різновидів конопель. Промислові, без вмісту наркотичної речовини використовують, наприклад, у морозиві «Стоп, наркотик!» А є коноплі з підвищеним вмістом наркотичних речовин. Саме такі використовують натуральні наркомани. У так званому «відстійнику» — закинутому місці — Микола підпільно вирощував маріхуану. А збутом займалися двоє спільників такого ж віку.

  • ІЗ 15 000 000 МИ ОТРИМАЛИ ЛИШЕ 4. По грошах для вінниці знову помилка
    У виділенні коштів на потреби Вінниці знову помилка! І поки спікер ВР пообіцяв найближчим часом всім відомі 6 млн. Вінниці повернути, місто поки що не може розпочати освоєння виділених Кабміном з технічною помилкою 4 із 15 планових мільйонів на реконструкцію Соборної. Чому?

  • ЧАЛИЙ ПОТРАПИВ В ОПАЛУ ДО ПРЕЗИДЕНТА?
    Минулої п'ятниці Президент України звільнив Олександра Чалого з посади першого заступника міністра закордонних справ. Багатьох вінничан така звістка шокувала, адже Олександр Олександрович — наш земляк, свого часу закінчив Вінницьку школу №4. Містом поширилися чутки, що «Чалий потрапив в опалу», мовляв, «неугодним» став, бо заявив, що Україна на довгий період не має шансів на євроінтеграцію.

  • ПОДРУЖЖЯ ПЕНСІОНЕРІВ ПІДПАЛИЛИ, АБИ НЕ ПОВЕРТАТИ БОРГИ? Чи варто позичати гроші?
    Під ранок минулої п'ятниці у будинку подружжя пенсіонерів з с. Білої Ямпільського району спалахнула пожежа. Щоб врятуватись, 72-річна жінка кинулась до дверей. І як не пробувала, вони не відчинялися. Знад-двору хтось їх закрутив дротом.

  • ЗА «УСПІШНИЙ» ЗАХИСТ КУРСОВИХ викладач збирав зі студентів по 185 грн.?
    У студентів починається гаряча пора — здача курсових і дипломних робіт, а там і екзамени. Багато кому доводиться задуматись не про знання. Бо навіть вундеркінду може трапитися викладач (а то й не один), який прозоро натякне, як успішно скласти його предмет. У деяких вузах, і це ні для кого не секрет, студенти вже наперед знають, скільки попросити у батьків на екзамен, захист курсової.

  • НОВУ «ДЕВ’ЯТКУ» ЗА 39900 КУПИЛИ ЧИНОВНИКУ. Чому не лижі чи байдарки для ДЮСШ?
    Війна компроматів, про яку давно говорили, дійсно розпочалась. Цього разу всебічного розслідування та оприлюднення факту придбання за бюджетні кошти Вінниці службового авто ВАЗ-21099 за 39900 грн. для начальника міського управління спорту та фізичної культури вимагають 4 депутати Вінницької міськради.

  • ДЕ БУДЕ НАЙБІЛЬШИЙ СУПЕРМАРКЕТ?
    «Максімус» — так, за попередньою інформацією, називатиметься найбільший у Вінниці торговельний центр загальною площею до 30 000 квадратних метрів, будівництво якого розпочато біля міської ДПА в парку Дружби народів на Вишеньці. Колись, на початку 80-х, біля колишнього готелю «Дружба» мали звести спортивний комплекс та басейн, але встигли профінансувати лише фундамент. В кінці 2005 року інвестор — міжнародна компанія, що володіє мережею супермаркетів у Прибалтиці та Росії, планує відкрити торговельно-офісний комплекс із 2000 робочих місць.

  • ОБІЦЯЛИ «ЗОЛОТІ ГОРИ», А ОТРИМАЛИ... 700 ГРН. Стільки зібрали паркувальники у квітні. На цьому ринку Вінниці назріває «революція»
    Піднімають гроші прямо з асфальту, роблять гроші з повітря! – як тільки не ділили рік тому під час тендеру цей привабливий паркувальний бізнес фірми та фірмочки, що обіцяли міському бюджету «золоті гори» – від 600 тисяч до 1 мільйона гривень зборів на рік. А вийшло... Як завжди, бюджет «кинули», і вже за місяць на парковках Вінниці очікується новий переділ, бо лише 11,3% — близько 34000 гривень від запланованих на 2004 рік 300000 грн. отримав з початку року бюджет Вінниці. Скандал із жалюгідними надходженнями — всього 700 гривень у квітні від всіх фірм, що обслуговують аж 30 паркувальних зон, чи більше 1800 місць для авто, сплив на останньому засіданні виконкому.

  • ЯК ЗАКОН “ПОИМЕЛИ” НАШІ ЧИНОВНИКИ. Відписка – форма знущання над людьми
    В 1996 році Президент Леонід Кучма підписав дуже серйозний Закон «Про звернення громадян». Як же наші чиновники зуміли «поімєть» його! Він їм зовсім ніби вже і не закон. Взяти хоча б для прикладу мої багаточисельні звернення до нашого губернатора.

  • ЗАВТРА – ЧОРНИЙ ДЕНЬ ВІННИЦІ. У п’ятницю «33-й канал» отримав першого листа від терористів. Хто вони?
    Цей день пройде для нас усіх непомітним. І, може, більшість з нас навіть не згадає, що ці 23 вінничан закрили нас собою. Бо у тих «маршрутках» могли бути ви, могли бути ваші діти і ваші дружини. День 20 травня для них став початком іншого життя. Життя, наповненого болем і німим питанням – чому? Двох з нами вже немає. 54-річна Ганна Танасійчук та 16-річна Маринка Ларченко назавжди пішли, так і не зрозумівши — невже для цього вони повинні були народитися і жити?

  • КЛУБ ПОЗАШТАТНИХ КОРЕСПОНДЕНТІВ «33-ГО КАНАЛУ» розпочинає свою роботу
    Ми з радістю повідомляємо всім читачам, що при редакції нашої газети почав діяти клуб позаштатних кореспондентів. Ми дуже цінуємо внесок кожного із вас у нашу спільну працю. Дякуємо всім, хто надіслав на нашу адресу свої листи. З нетерпінням чекаємо їх від тих, хто ще не наважився цього зробити.

  • НА РАХУНКУ БРАТІВ 8 КРАДІЖОК з магазинів і дві — з дач
    Нещодавно у селі Комсомольському (Козятинський район) правоохоронці затримали двох братів: 36-річного та 40-річного. Останній, до речі, раніше судимий за зберігання наркотиків, переховувався на горищі їх будинку.

  • ДАРУВАННЯ, СПАДКУВАННЯ ЧИ ДОВІЧНЕ УТРИМАННЯ – ЩО КРАЩЕ?
    Як краще розпорядитись своїм майном? Це питання хвилює багатьох наших читачів, а особливо – людей похилого віку. Що краще — заповідати чи подарувати коханим родичам, приміром, свою нерухомість? А, може, скласти договір довічного утримання?

  • У ВІННИЦІ ВІДБУДУТЬСЯ ЗМАГАННЯ З КАРТИНГУ ДЛЯ ЖУРНАЛІСТІВ
    23 травня о 14.00 у Вінниці на території автодрому поблизу облДАІ відбудуться змагання з картингу серед представників місцевих ЗМІ. Організаторами їх проведення виступає обласна громадська організація «Молода Просвіта» та Вінницький міський картинг-клуб «Екстрім-карт».

  • В БУШІ АЖІОТАЖ — ЗНОВУ ЗАПАХЛО ВЕЛИКИМИ ГРІШМИ...
    Напередодні Дня Перемоги в селі Буші Ямпільського району терміново проводили схід села. В сільському будинку культури, з величезним портретом Леніна на фасаді, за червоними столами президії і кумачевою трибуною вирішувалося питання не лише сільського масштабу, а й, по суті, загальнодержавне, міжнародних і міжрелігійних відносин.

  • ЗАМІСТЬ «МІВІНИ» — МАРІХУАНА
    У місцях позбавлення волі очікувана кожна передача чи посилка з дому. Отримав таку «вісточку» і 32-річний С., який відбуває покарання у вінницькій колонії. І перш, ніж йому видали посилку, контролери оглянули її вміст. Серед іншого там знаходились пакетики з «Мівіною». Коли їх розірвали, з двох випали пакетики з... маріхуаною. Вага її склала 36 грамів.

  • ЗЯТЬ ЗГВАЛТУВАВ ТЕЩУ... За те, що вона ображала та била свою доньку?
    Кажуть, що матір, незважаючи на те, що її донька вже стала дорослою, заміжньою жінкою, продовжувала виховувати її, як і в дитинстві — за допомогою кулаків та лайки.

  • ОРДЕН «МАТІР-ГЕРОЇНЯ» ТЕПЕР ДАВАТИМУТЬ ЗА 5 ТА БІЛЬШЕ ДІТЕЙ. Всього в області — 11373 багатодітних сім’ї, що виховують трьох дітей — 8574, чотирьох — 1788, п’ятьох та більше — 1011. Найбільше — на Шаргородщині
    Пам’ятаєте часи, коли за народження 10 та більше дітей давали орден «Матір-героїня»? Тоді з багатодітних сімей журналісти робили репортажі і обов’язково показували велику каструлю, у якій вариться суп, а у коридорі фотографували кілька рядів дитячого взуття. Таких репортажів вже давно немає на сторінках газет і у телесюжетах. Власне, як і саме звання «Матір-героїня» перестало звучати. Бо вважається, що сьогодні виховати навіть двох дітей є вже подвигом.

  • СЕРГІЙ МАНЯК: «ПРАВООХОРОНЦІ ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ МЕНЕ ЗАХИСТИТИ. ТОМУ ЗВЕРТАЮСЬ ДО ГРОМАДСЬКОСТІ». Голова асоціації фермерів Вінниччини переконаний, що на його життя з боку силових структур було здійснено вже кілька замахів...
    Зі слів Сергія Маняка, ця історія розпочалася близько року тому. На Вінниччині його знають, як активного громадського діяча та захисника.

  • ЖИТІЄ ЦИГАНКИ... САРИ АБРАМІВНИ
    Дівчинка народилася 7 листопада 1941 року в подільському містечку Ямполі, і назвали її Сарою на честь матері батька — єврея Абрама. Народити дитину від єврея в цей страшний час та ще й назвати єврейським ім'ям, коли діяло тут єврейське гетто і євреїв розстрілювали часом тільки тому, що вони євреї — це уже велика мужність. До того ж, батько маленької Сари був не просто євреєм, а й офіцером Радянської Армії. Але найдивніше, що Сару народила навіть не єврейка, а циганка!

  • КОЖНИЙ П’ЯТИЙ ЛІФТ В УКРАЇНІ ВІДРОБИВ СВОЄ
    В багатоповерхівках України змонтовано приблизно 90 тисяч ліфтів, із них кожний п’ятий (більше 18 тис.) уже відробив своє та потребує проведення технічної експертизи, щоб виявити, чи можливо їх надалі використовувати.

  • У ДРУЖЕЛЮБІВЦІ ДИСЛОКУВАЛАСЬ КАРАЛЬНА ГЕСТАПІВСЬКА ЧАСТИНА. Братську могилу із жертвами, в тому числі і вчительку із дитиною на руках, знайшли односельчани
    По-особливому запам'ятався цьогорічний День Перемоги жителям с. Дружелюбівки Калинівського району. Всі вони — від сивочолих ветеранів до малечі — зібрались погожим весняним ранком у центрі села. На святковому мітингу не тільки вшанували земляків, полеглих на полях Другої світової, але й урочисто відкрили біля школи меморіальний знак в пам'ять тих, кого розстріляли тут фашисти у січні-лютому 1944 року.

  • УСЯ ДОРОГА І ПОДВІР'Я БУЛИ ВСТЕЛЕНІ ТИСЯЧАМИ ТЮЛЬПАНІВ. Так троє хлопців освідчувались у коханні дівчатам. Щоправда, для цього вони вирізали плантацію квітів у односельчанки
    - Я вже їх простила. Усі ми були молодими. А спочатку плакала — за що ж мені таке? — згадує 57-річна Галина Василівна Савчук з села Курашівці Мурованокуриловецького району.

  • «СЬОГОДНІ БІЛЬШІСТЬ ЛІКАРІВ — ПРЕДСТАВНИКИ РІЗНИХ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ КОМПАНІЙ. От вони і намагаються «всунути» хворим «свої» ліки...»
    Якщо вам доводилось недавно побувати на прийомі у лікаря або ж ви перебували у лікарні, то ця ситуація буде вам знайомою. Призначаючи лікування, лікар зазначає, що існують дуже хороші ліки, які можуть допомогти. А про те, що саме лікар є дистриб'ютором фармацевтичної фірми, яка продає ліки, хворий дізнається пізніше. Хоча сьогодні вже ніхто з лікарів не приховує, що кожен з них є представником різних компаній, які пропонують біологічно-активні добавки (БАД). Питання в тому, чи дійсно ці вітаміни можуть заміняти медикаментозне лікування?

  • У ВІННИЦЬКОГО ФОТОГРАФА НАРЕЧЕНУ ЗАБРАВ ШЕЙХ ІЗ ЕМІРАТІВ. Історія кохання і зради. Місцева фотомодель не оцінила почуття українського хлопця
    Кохання з першого погляду — річ така неординарна. Ніхто не знатиме, кого саме воно візьме до свого полону. Представники богемного життя — не виняток. Їх інколи теж вражає стріла Амура. Цю історію розповіла людина, яка має безпосереднє відношення до вінницьких знаменитостей. З етичних міркувань імена головних героїв змінено. Але впізнати їх буде неважко багатьом. Із слів мого співрозмовника, цей роман розпочався так.

  • ІНВАЛІД 1-Ї ГРУПИ НАРОДИЛА ДИТИНУ. Це дуже рідкісний випадок, як і сама доля дівчини
    Інвалідом Наталя стала, викинувшись із вікна через нещасливе кохання. А вже потім, прикутою до візка, відчула щастя від взаємності....

  • «ЧИ ВИВЕДЕ КОЗА МАНЬКА В ЄВРОПУ»
    «Як грім серед ясного неба, так і повідомлення Липовецького районного управління статистики в місцевій пресі викликало сполох і нерозуміння того, що ж все-таки діється в сільському господарстві. Адже керівники району постійно твердили про позитивні результати реформування агропромислового комплексу.

  • НАТАЛІЯ КРАЧКОВСЬКА У ВІННИЦІ КУПИЛА КАПЦІ ДЛЯ НЕВІСТКИ і не визнала себе винною у київському скандалі із «Фабрикою зірок»
    Ільфа і Петрова із «12 стільцями» зіпсувати чи критикувати – марно. Тому не буду зупинятися на одноіменній виставі, а зразу перейду до інтерв’ю із Наталією Крачковською, крилату фразу якої «и тебя вылечат... и меня вылечат» із фільму «Іван Васильович змінює професію» знають всі.

  • «ЩЕ РАЗ ПРО ПАМ’ЯТНИК ШЕВЧЕНКУ»
    «Прочитав у одній вінницькій газеті велику статтю про спорудження пам’ятників у нашому обласному центрі. У ній багато місця відведено невдало проведеному конкурсу на пам’ятник Кобзарю та міркування з цього приводу заступника начальника управління містобудування і архітектури міськради С.О. Царенка і головного спеціаліста відділу охорони культурної спадщини і дизайну цього управління Н.Б.Козерацької. Прочитав і, нарешті, зрозумів, чому така гірка доля спіткала виставлені роботи скульпторів, чому жоден із 12 проектів не був обраний журі, хоча, за книгою відгуків, деякі з них заслуговували на увагу.

  • «МИ ТУТ — НЕ РАБИ. Бо тільки в Італії я відчула себе людиною»
    «Доброго дня, шановна редакціє газети! Читаю вашу газету з запізненням, але люблю читати. В №14 я прочитала лист Наталки Петренко «Чому ви, вельможі, так ненавидите селянина?». Мені хотілося б, щоб і Наталка прочитала цього листа. Цитую: «Багато повиїжджало за кордон бути рабами... залишивши дітей, батьків...» Вельможі думають про себе, а я думаю про себе. В даний момент я ж-и-в-у і п-р-а-ц-ю-ю за 3000 км від рідної хати, від сина, від чоловіка, від чотирирічної онучки, від моїх сестер і братів, бо нас усіх семеро, від могил батьків і рідних.

  • «..З НЕПОРОЗУМІННЯМ, АЛЕ ЩЕ — З ПОВАГОЮ!» Письменнику Володимиру КУЗЬМЕНКУ
    «Шановний пане Володимире! Ще ніколи в житті, як-от тепер, прочитавши лист, у нашому випадку — Вашого «відкритого листа письменникам Вінниччини» в газеті «33-й канал», — мені так не хотілося відразу все покинути і сісти за відповідь. Але це саме той випадок, коли витерпіти і змовчати несила.

  • «ЧОМУ МИ ПОВИННI ВИКУПОВУВАТИ СВОЄ ЖИТЛО?» — запитують мешканцi гуртожитку ВАТ «Автобусний парк»
    «Рокiв 30 тому наш гуртожиток по вул. Стеценка, 58 був холостяцьким, де в кiмнатах передбачались тiльки лiжко-мiсця. Але, як це в життi буває, поступово вiн трансформувався у сiмейний — хтось привiв дружину, хтось — чоловiка, народились дiти... Сiм’ї, за згодою тодiшнього керiвництва i профспiлкового комiтету, займали окремi кiмнати i цiлi секцiї.

  • ТУТ МЕДИЦИНА БЕЗСИЛА
    Уже протягом кількох років наша охорона здоров’я реформується й реорганізовується. Однак зміни поки ще не настільки відчутні, як цього хотілося б, і реформа має швидше декларативний характер.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15


    Украинская баннерная сеть