This version of the page http://www.nkrz.gov.ua/444372d0bbf10/467a75036b9ff/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-31. The original page over time could change.
Національна комісія з питань регулювання зв'язку України - Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту, а саме Положення про вимірювання параметрів телекомунікаційних мереж з метою здійснення державного нагляду в сфері телекомунікацій

Головна  |  Контакт  |  Мапа сайту  |  Обговорення проектів  





Офіційне Інтернет-представництво
Пошук на сайті


Українська
Русский
English










Про КомісіюДіяльність КомісіїПрес-службаНормативна базаРеєстр радіоелектронних засобівРеєстр присвоєнь радіочастотРеєстр дозволів номерного ресурсуРеєстр виданих ліцензійКаталог пропозицій взаємоз'єднанняОператори і провайдериПерелік засобів телекомунікаційОголошення








лінки

ДСТСЗІ СБ України
Міністерство транспорту та зв'язку України
Державний департамент з питань зв'язку та інформатизації

Оголошення


21.06.2007

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту, а саме Положення про вимірювання параметрів телекомунікаційних мереж з метою здійснення державного нагляду в сфері телекомунікацій


Положення про вимірювання параметрів телекомунікаційних мереж з метою здійснення державного нагляду в сфері телекомунікацій розроблено на виконання Закону України "Про телекомунікації" та Порядку здійснення державного нагляду за ринком телекомунікацій, затвердженого рішенням НКРЗ від 27.10.06 № 426, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.11.06 за № 1207/13081 ( далі–Порядок ) та визначає організаційно–правові засади здійснення вимірювань параметрів телекомунікаційних мереж.
Відповідно до пункту 2.1. Порядку, державний нагляд за ринком телекомунікацій здійснюється шляхом проведення планових та позапланових перевірок та комплексу відповідних заходів, зокрема з вимірювання параметрів телекомунікаційних мереж, спрямованих на виявлення та усунення порушень та недоліків суб’єктами ринку телекомунікацій.
Цей регуляторний акт передбачає механізм здійснення вимірювань параметрів телекомунікаційних мереж, яке покладено законодавством на Державну інспекцію зв’язку.
Основними завданнями вимірювання є здійснення контролю технічними засобами за дотриманням вимог законодавства та нормативних документів в сфері телекомунікацій щодо технічних параметрів функціонування телекомунікаційних мереж, експлуатації та взаємодії телекомунікаційних мереж в частині порядку маршрутизації телефонного трафіка, технічних параметрів якості телекомунікаційних послуг".
Для отримання додаткової інформації та надання пропозицій щодо даного проекту акта звертатися за такими адресами:

- Національна комісія з питань регулювання зв’язку України
01001, м. Київ-001, вул. Хрещатик, 22
- Державний комітет України з питань регулярної політики та підприємництва
01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.

Пропозиції та зауваження до проекту можуть надаватися за вказаними вище адресами на протязі місяця з дня оприлюднення проекту Положення.






[ Версія для друку ]

Анонси



Наступне засідання НКРЗ відбудеться 2 серпня 2007 року

[ ... ]








Укрчастотнагляд








Державна інспекція зв'язку








Допомога бажаючим отримати ліцензію








Бюлетень НКРЗ








Documents in English








архів


з:
до:
дд мм рррр












Головна  |  Контакт  |  Мапа сайту  |  Обговорення проектів

© 2006. Права на всі матеріали, розміщені на сайті належать Національній комісії з питань регулювання зв'язку України

Передрук матеріалів сайту дозволяється за умови розміщення лінку на зазначені матеріали.