This version of the page http://www.nkrz.gov.ua/444372d0bbf10/467240a70ed9b/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-31. The original page over time could change.
Національна комісія з питань регулювання зв'язку України - Повідомлення про оприлюднення Проекту Порядку проведення конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України

Головна  |  Контакт  |  Мапа сайту  |  Обговорення проектів  





Офіційне Інтернет-представництво
Пошук на сайті


Українська
Русский
English










Про КомісіюДіяльність КомісіїПрес-службаНормативна базаРеєстр радіоелектронних засобівРеєстр присвоєнь радіочастотРеєстр дозволів номерного ресурсуРеєстр виданих ліцензійКаталог пропозицій взаємоз'єднанняОператори і провайдериПерелік засобів телекомунікаційОголошення








лінки

ДСТСЗІ СБ України
Міністерство транспорту та зв'язку України
Державний департамент з питань зв'язку та інформатизації

Оголошення


14.06.2007

Повідомлення про оприлюднення Проекту Порядку проведення конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України


Проект Порядку проведення конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України (далі – Порядок), розроблений Національною комісією з питань регулювання зв’язку України (далі – НКРЗ) відповідно до Закону України “Про радіочастотний ресурс України” від 24.06.04 № 1876-IV (далі – Закон) та інших нормативно-правових актів.

Відповідно до статті 30 Закону порядок проведення конкурсів або тендерів установлюється НКРЗ. На виконання цієї статті НКРЗ було розроблено Положення про проведення конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України, яке зареєстроване в Міністерстві юстиції України 22.12.05 за № 1550/11830 (далі – Положення).

Досвід проведених тендерів на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України свідчить про те, що їх механізм, який запроваджений вищезазначеним Положенням, недосконалий та потребує доопрацювання. Суб’єкти господарювання неоднозначно тлумачать норми Положення, що приводить до виникнення непорозумінь, судових оскаржень рішень НКРЗ та значного затягування термінів проведення тендерів.

У зв’язку з цим виникла нагальна потреба в коригуванні діючого Положення, що дозволило б в майбутньому уникнути недоліків, які були виявлені в ході проведеної практичної роботи.

Проект Порядку розроблено з метою приведення механізмів проведення конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України до норм діючого законодавства у сфері телекомунікацій, до вимог Цивільного кодексу України та усунення виявлених недоліків за результатами проведених тендерів.

Порядок створить рівні умови отримання радіочастотного ресурсу України на прозорих та недискримінаційних засадах, буде сприяти удосконаленню механізмів проведення конкурсів або тендерів, врегулюванню особливостей господарських та цивільних відносин.

Проект Порядку та аналіз регуляторного впливу до проекту оприлюднені 14 червня 2007 року на веб - сайті Національної комісії з питань регулювання зв’язку України (НКРЗ) за електронною адресою: www.nkrz.gov.ua у рубриці „Обговорення проектів”.

Пропозиції та зауваження до проекту Порядку проведення конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України просимо надіслати до 14 липня 2007 року на електронну пошту: spel2003kiev@ukr.net або на адресу НКРЗ: вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001, та електронну пошту: mail@dkrp.gov.ua або на адресу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.






[ Версія для друку ]

Анонси



Наступне засідання НКРЗ відбудеться 2 серпня 2007 року

[ ... ]








Укрчастотнагляд








Державна інспекція зв'язку








Допомога бажаючим отримати ліцензію








Бюлетень НКРЗ








Documents in English








архів


з:
до:
дд мм рррр












Головна  |  Контакт  |  Мапа сайту  |  Обговорення проектів

© 2006. Права на всі матеріали, розміщені на сайті належать Національній комісії з питань регулювання зв'язку України

Передрук матеріалів сайту дозволяється за умови розміщення лінку на зазначені матеріали.