This version of the page http://www.nkrz.gov.ua/444372d0bbf10/45b07e494931e/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-31. The original page over time could change.
Національна комісія з питань регулювання зв'язку України - Повідомлення про оприлюднення проекту Порядку виконання робіт з виявлення та усунення дії джерел радіозавад у смугах радіочастот загального користування

Головна  |  Контакт  |  Мапа сайту  |  Обговорення проектів  





Офіційне Інтернет-представництво
Пошук на сайті


Українська
Русский
English










Про КомісіюДіяльність КомісіїПрес-службаНормативна базаРеєстр радіоелектронних засобівРеєстр присвоєнь радіочастотРеєстр дозволів номерного ресурсуРеєстр виданих ліцензійКаталог пропозицій взаємоз'єднанняОператори і провайдериПерелік засобів телекомунікаційОголошення








лінки

ДСТСЗІ СБ України
Міністерство транспорту та зв'язку України
Державний департамент з питань зв'язку та інформатизації

Оголошення


19.01.2007

Повідомлення про оприлюднення проекту Порядку виконання робіт з виявлення та усунення дії джерел радіозавад у смугах радіочастот загального користування


На виконання Рішення НКРЗ від 28.12.06 № 527, на веб-сайті НКРЗ 28.12.2006 розміщено проект Порядку виконання робіт з виявлення та усунення дії джерел радіозавад у смугах радіочастот загального користування (далі – Порядок) для громадського обговорення, отримання зауважень і пропозицій.

Порядок розроблено відповідно до статей 16 і 56 Закону України „Про радіочастотний ресурс України” від 24.06.04 № 1876-IV (далі - Закон) для приведення нормативно-правових актів у сфері користування радіочастотним ресурсом України (далі - РЧР) до норм цього Закону.

Метою впровадження Порядку є запровадження процедури взаємовідносин між органами державного нагляду, підрозділами УДЦР та користувачами РЧР щодо виконання робіт з виявлення та усунення дії джерел радіозавад у смугах радіочастот загального користування, а також сприяння захисту потреб користувачів РЧР.

Водночас цим проектом документу визначається чітка процедура складання й подання документальних матеріалів для усунення виявлених порушень у сфері користування РЧР та дії джерел радіозавад на роботу РЕЗ загальних користувачів.

Дія цього Порядку поширюється на загальних користувачів РЧР, суб’єктів господарювання й фізичних осіб, у тому числі тих, які здійснюють приймання програм телерадіомовлення, а також на підрозділи УДЦР та ДІЗ.

Зауваження та пропозиції до проекту Порядку виконання робіт
з виявлення та усунення дії джерел радіозавад у смугах радіочастот загального користування просимо надсилати до 05.02.2007 у письмовому вигляді на поштову або електронну адресу НКРЗ (вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001, info@nkrz.gov.ua), або на адресу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва (вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, mail@dkrp.gov.ua).






[ Версія для друку ]

Анонси



Наступне засідання НКРЗ відбудеться 2 серпня 2007 року

[ ... ]








Укрчастотнагляд








Державна інспекція зв'язку








Допомога бажаючим отримати ліцензію








Бюлетень НКРЗ








Documents in English








архів


з:
до:
дд мм рррр












Головна  |  Контакт  |  Мапа сайту  |  Обговорення проектів

© 2006. Права на всі матеріали, розміщені на сайті належать Національній комісії з питань регулювання зв'язку України

Передрук матеріалів сайту дозволяється за умови розміщення лінку на зазначені матеріали.