Умови доступу   Авторизація  
 

 Можливості програмного забезпечення «Норматив pro»

Повна інформація про документ

Кожен документ має картку реквізитів, в якій відбивається повна інформація про документ, включаючи розробника документа, наявність в офіційних переліках документів, заміни, відміни, документи що відміняють документ, документи, які замінені, посилання на супутні документи або такі документи, що мають відношення, коментарі укладачів банку нормативів.

 

Перехресні посилання

На кожен документ є список документів, на які він посилається. Також наводиться перелік документів, які посилаються на активний документ.

 

Класифікації нормативних документів

Програмне забезпечення підтримує більше десяти різних динамічних класифікаторів (каталогів) документів.

Наприклад, кожен норматив може бути класифікований за типом документа, по приналежності до галузі або до розділу галузі, або до різних розділів різних галузей одночасно, класифікований по КВЕД і т.п.

 

Свої документи

Функціональністю програмного комплексу «Норматив pro» передбачає можливість введення (редагування і видалення) власних документів.

Це вельми зручна опція, оскільки свої документи знаходяться в базі, каталогізовані по класифікаторах і беруть участь в загальному пошуку.

 

Пошуковий модуль

Підтримується три види пошуку: "строга відповідність фразі", "наявність одного із слів запиту", "присутність всіх слів запиту".

Практика і дослідження показали, що подібної функціональності цілком достатньо, що б знайти потрібну інформацію з максимальною зручністю.

Також, для зручності роботи, результати пошуку зберігаються далі, якщо Ви працюєте з Каталогом або з Вибраними документами.

 

Вибрані документи

Як правило, фахівець безпосередньо працює не зі всіма тисячами нормативів, а з якимось певним набором документів. У зв'язку з цим, програмне забезпечення «Норматив pro» містить модуль вибраних документів. Будь-який документ може бути помещен/убран в "Вибрані" і з ним можна працювати окремо від всього списку нормативів або результатів пошукового запиту.

"Вибране" має структуру папок з владеннями, що дає можливість формувати свої списки по різних областях діяльності.

 

Передвстановлені фільтри

Підтримується різні види фільтрів: "всі документи", що "тільки діють", "тільки з текстами", "тільки відмінений", "офіційний перелік тих, що діють в будівництві", "реєстр нормативних актів з охорони праці".

При установці відповідного фільтру робота системи буде проводиться тільки з нормативами, що відповідають умові.

Наявність різних документів (недіючих, без текстів) необхідна для впорядковування банку даних нормативів. Навіть відмінені документи мають значний попит для судових слухань або для інформації.

 

Інформація загальна і персональна

Користувач «Норматив pro» має можливість отримувати через програмне забезпечення різні повідомлення як загального, так і персонального призначення.

 

Оновлення програмного забезпечення і бази нормативів

Щодня в нормативну базу додається значна кількість нових документів і змін, змінюється інформація про документи, що вже є в наявності.

В «Норматив pro» передбачена можливість постійної актуалізації програмного забезпечення і нормативної бази як за допомогою Інтернету так і на CD (DVD) дисках.

Процес управління интернет-синхронізацією або оновлення через диск виглядає як натиснення однієї кнопки, і настільки простий, що не вимагає спеціального опису.

   

 
Добавить
Новини
Новини
Архів новин
Новини проекту
Нормативні документи
Реєстр НПАОП
Класифікація за реєстром ДНАОП
Нормативи за алфавітом
За типом
Інструкції
Накази
Форми документів
Статті
Нові надходження
Проект
Про проект
Про фірму розробника
Рекомендації і копірайти
Наші користувачі
Контакти
Мапа порталу
Програмне забезпечення
Про «Норматив pro»
Технічні можливості ПЗ
Керівництво користувача
Склад нормативной бази
Демо версія
Умови та знижки
Заповнити заявку
Ліцензійна угода
Інтернет-доступ
Умови інтернет-доступу
Заявка на обслуговування
Технічна підтримка абонентів
Ліцензійна угода
Служба охорони праці
Служба ОП (мапа розділу)
Про Cлужбу ОП
Організація Служби ОП
Дозволи на початок робіт
Нормативи
Кабінет ОП
Управління ОП
Відповідальність
Розслідування НВ
Фінансування
Наші послуги
Сервіси
Питання-відповідь
Роз'яснення
Видані дозволи
Органи ОП (довідник)
 
Пошук

повна відповідність

по документах

по новинах

по питання-відповідь

 
 
Питання - відповідь

У зв'язку із залишенням без змін п. 104 нового Переліку робіт з підвищеною небезпекою від 15.02.2005р. чи залишаються чинними вимоги пп. 3.5 і 3.6 ДНАОП 7.1.30-1.02-96 та типових інструкцій з охорони праці за професіями щодо інструктажів, проведення навчання, перевірки знань з питань охорони праці, стажувань (повторних інструктажів кожні три місяці) працівників, зайнятих експлуатацією електро- та газового технологічного обладнання харчоблоків санаторно-курортних закладів (на 1000 посадових місць) і через який термін вищевказані працівники повинні проходити чергові навчання та перевірку знань з питань охорони праці? Чи належать до робіт підвищеної небезпеки роботи з дезінфекції окремих приміщень у санаторно-курортних закладах із застосуванням концентрованих розчинів (хлорного вапна, лізоформіну-3000, пергідролю 33%-ного тощо), в складі яких є шкідливі хімічні речовини 2-3 класів небезпеки?

Відповідь


 
 
Запитання та технічна підтримка:
8 (044) 599-7658
info@dnop.com.ua