This version of the page http://www.molod-kredit.gov.ua/print/39 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-28. The original page over time could change.
10 січня 2004 року у місті Суми по вул. Інтернаціоналістів, 41 у рамках Державної програми забезпечення молодi житлом буде здано в експлуатацію 88-квартирний будинок
Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву
10 січня 2004 року у місті Суми по вул. Інтернаціоналістів, 41 у рамках Державної програми забезпечення молодi житлом буде здано в експлуатацію 88-квартирний будинок

    Програма молодіжного житлового кредитування, яка реалізується Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву є єдиною програмою, що дає можливість молоді отримати нове житло в кредит на пільгових умовах.

   З початку заснування Фонду більш як 5 тисяч молодих родин по всій Україні вже отримали кредити, на загальну суму 270 млн.грн.

   У 2003 році Державним бюджетом України на програму забезпечення молоді житлом було передбачено 70,5 млн. грн. Слід зазначити, що фінансування відбулося у повному обсязі. Це дозволило більшій кількості молодих родин отримати власне житло.

   А ще минулий рік приніс потенційним позичальникам Фонду додаткові можливості отримання кредиту.

   Так, завдяки впровадженню програми часткової компенсації відсоткової ставки кредитів комерційних банків вже біля 50 молодих сімей отримали кредити на пільгових умовах.

   У поточному році Фонд планує випустити облігації на суму близько 100 млн. грн. На суму випуску облігацій Фонд зможе надати додаткових 1,5-2 тис. кредитів молодим родинам.

   Першопрохідцями ж у здачі будинків в експлуатацію за молодіжною програмою було місто Суми. Тут у 1999 році 27 молодих сімей отримали ключі від власних квартир з рук Президента України Леоніда Кучми. Це стало стрімким початком розвитку молодіжної програми на Сумщині та неабияким прикладом для інших регіонів. На даний час вже 223 молоді родини є щасливими володарями власного житла. Сьогоднішня урочиста подія слугує підтвердженням хорошої традиції Фонду: надавати молодим родинам власний дах над головою.

Прес-служба
09.01.2004 р.

Постійна адреса сторінки: http://www.molod-kredit.gov.ua/news/39
При використанні матеріалів з сайту гіперпосилання (hyperlink) на сайт Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву (http://www.molod-kredit.gov.ua) обов'язкове