This version of the page http://ytj.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-27. The original page over time could change.
Християнська спільнота м. Львова "Молодь до Ісуса"




 

 

 
Студентський Центр : : Пілігрими : : Англомовний клуб : : Новини : : Фотогалерея : : Посилання : : Piro-nite : : Схема доїзду
Cтудентська християнська спільнота міста Львова "Молодь До Ісуса" : : Студентський Центр

Молодь до Ісуса


Січових Стрільців 8/9
Пілігрими - четвер - 18:30
Англомовний клуб - субота - 18:00
Богослужіння - кожна 3 неділя - 11:00

Молодь до Ісуса: Студентський Центр: Пару слів про студентський центр

Привіт! Ось деяка інформація про студентський центр. Ми розташовані за адресою Січових Стрільців 8/9. Кожен четвер, о 18:30 тут відбуваються зустрічі групи "Пілігрими", групи вивчення Біблії і вивчення того, як бути послідовником Ісуса Христа. Кожну суботу о 18:00 тут зустрічається англомовний клуб, де люди здобувають практичні навики спілкування на англійській мові - між собою, та з Native Speakers. Кожну третю неділю о 11:00 тут проводиться богослужіння Об'єднаної Методистської Церкви Кожен день двері студентського центру відкриті, можна приходити і проводити ваш вільний час, користуватися комп'ютером (якщо він вільний), і робити що завгодно інше - в рамках християнської поведінки.


Молодь до Ісуса                                                                  24 July 2007 

Сенс Життя
Згадую тихий, ласкавий літній вечір. Наді мною казковий і незбагненний світ зоряного неба. Задумуюсь про безмежжя Всесвіту, про його вічність і розумію, що ми- наче піщинки в цьому безмежному океані, а життя людини- мить. І так хочеться зробити цю мить значущою, важливою!
У чому ж сенс життя? Безперечно, кожен вбачає його у різному. Для когось- це слава, достаток, гроші. Для іншого- творчість, самовдосконалення, служіння людям, улюблена професія.
Людина живе стільки, скільки живе пам"ять про неї. Багато великих людей залишили по собі добрі спогади. У лікарів-це тисячі вилікуваних, повернених до життя людей, у письменників- їх невмирущі твори, у художників- геніальні картини, що дивують людство багато віків, у музикантів, композиторів- їхні безсмертні шедеври.
Видатний філософ, поет,мислитель- Г.Сковорода сенс життя вбачав у пізнанні самого себе, навколишнього світу і Бога в собі. Він вважав неохідним прожити життя так, щоб совість була, як "чистий кришталь". Великий син України Т.Г.Шевченко сенс життя вважав у визволенні свого уярмленого народу. Згадуються слова Остапа Вишні, сказані про нього:"Досить було однієї людини, щоб врятувати цілий народ."
Важливо, на мою думку, мати мету життя, щоб знати, куди й за що нести своє життя. Для мене сенс життя у самовдосконаленні. Мені подобається вчитися, пізнавати щоразу нове, робити для себе маленькі відкриття кожного дня. Важливо дбати про стосунки з людьми, особливо з близькими, щоб спілкування завжди приносило користь і задоволення.
Вважаю передумовою повноцінного життя людини- свободу, свободу від страхів, від глупоти, від будь-якого тиску. Безперечно, повноцінне життя неможливе і без самореалізації людини. Адже щастя- займатися тим, до чого ти здатний і схильний за характером, що відповідає твоїм уподобанням.
Усі мають зрозуміти, що життя, прожите лише для себе, осібно- то порох, що розвіється безслідно. Лише прагнення до сяйва високих ідеалів добра, справедливості, прагнення допомогти людям, бути їм потрібним, бути справелливим- ось що робить людину значною. Якщо у серці людини будуть ці стремління, то можна бути впевненим, що ніколи не будуть втрачені такі святі почуття, як любов, вірність, доброта, ніжність. На життєвому шляху, на жаль, є безліч перешкод, випробувань. І саме тоді людині потрібна віра, віра в Бога, що врятовує її від помилок і допомагає знайти правильний вихід із скрутних ситуацій.
Людина, по-моєму, повинна навчатися радіти життю й дарувати радість іншим. Це повинно стати природним прагненням людини, її звичкою.
Треба жити так, щоб колись, згадуючи минулі роки, можна було сказати онукам, що прожиті вони не даремно, що тобі не соромно за них.
Про свою майбутню долю, про власне покликання ми замислюємося, читаючи прекрасні твори І.Франка, Лесі Українки, М.Коцюбинського, П.Грабовського і багатьох інших, чиє серце боліло вселюдськими болями, хто віддав своє життя заради визволення народу, заради щастя України.
Думав і творив Omega. Дякую Богу.


На початок

 

 

 

 

 

27 July 2007
Головне меню
  • Студентський Центр
  • Пілігрими
  • Англомовний клуб
  • Новини
  • Фотогалерея
  • Посилання
  • Piro-nite
  • Схема доїзду
  • Додати статтю
24 July 2007
Сенс Життя Чому ми тут?
детальніше >>>





ADD URL :: Давайте обмінюватися банериками. Розмістіть у себе наш банерик, повідомте мене про це на пошту (111ESEARCH@NM.RU - без цифер 111), і я розміщу у нас ваш лінк, або банерик. Вимога - близька тематика сторінок

Каталог ссылок RU61.COM