This version of the page http://xenia.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-26. The original page over time could change.
Готель Ксенія - готель Кам'янець-Подільський Кам`янець-Подільський Камянець-Подільський Ксенія, замовити номер, бронювання номерів, проживання, ресторан, харчування, відпочинок, Каменец-Подольский отель Ксения, бронирование номеров

Наша адреса: 32300, Україна, Хмельницька область, м.Кам'янець-Подільський, вул.Жванецьке шосе,3
тел. (03)(849) 2-03-79,
факс (03)(849) 2-86-13
моб. +380673828524

 

Готель Ксенія
Контакти
Готель
Ресторан
Відпочинок
Екскурсії в Кам'янці-Подільському
Інформація про місто
Як нас знайти
Гостьова книга
Фотогалерея

Login Form






Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація

кондиционеры из элитных пород дерева
Готель, ресторан Ксенія, м.Кам'янець-Подільський

Готель ”Ксенія” є самим престижним серед усіх готелів в м.Кам’янець-Подільський. Вирізняється оригінальною забудовою, сучасним оздобленням, поєднаним з національними колоритами, гармонійно вписується в старовинну архітектуру та природній ландшафт міста. Готель побудований в 2004 р. в західній частині Старого міста (р-н ”Підзамче”) на відстані 200 метрів від твердині м.Кам’янець-Подільський – Старої Фортеці. Дуже зручне розташування, кваліфікований персонал із знанням іноземних мов, естетично оформлені номери зі всіма зручностями, затишний відпочинок у поєднанні з неповторними пейзажами міста привертають увагу туристів та гостей міста.
Приватний готельний комплекс ”Ксенія” включає 55 номерів і може розмістити 150 осіб одночасно. У готелі наявні номери різних класів: від звичайних номерів ”тур-класу” до номерів класу ”Пів-Люкс”(6 номерів), ”Люкс”(8 номерів), ”Супер-Люкс” – апартаменти з трьома спальнями, ванною та душевими кімнатами, банкетний зал з каміном.
Всі номери готелю - зі зручностями – цілодобово гаряча та холодна вода, телевізор, фен, холодильник, телефон, зональне освітлення. Номери класу ”Люкс” оснащені індивідуальною системою кондиціонування повітря. Сучасний дизайн, оформлення інтер’єрів створює всі умови для комфортного відпочинку наших гостей. Оснащені секції для зберігання цінних речей, автомат міжнародного зв’язку, побутові кімнати для прасування.
Готель обладнаний незалежними системами водопостачання та електропостачання (холодна та гаряча вода - постійно), очисних фільтрів для води, опалення, сучасна протипожежна система встановлені за європейськими стандартами, система охорони.

Кваліфікований персонал із знанням іноземних мов, естетично оформлені номери зі всіма зручностями, затишний відпочинок у поєднанні з неповторними пейзажами міста привертають увагу туристів та гостей міста.
 

 

Ресторан приватного готелю ”Ксенія” розрахований на 300 осіб, збудований за сучасними технологіями. Естетично оздоблені інтер’єри з використанням натуральних матеріалів(місцевий камінь, дерево, вироби з глини,) прикрашені картинами, декоративною підвісною стелею, металевими виробами ручної роботи, предметами антикваріату, штучним фонтаном з водоспадом, розкішним каміном, живими квітами та рослинами. Літній майданчик під відкритим небом на другому поверсі ресторану, з якого відкривається неповторна панорама старого міста, мальовничих околиць та каньону річки Смотрич, оснащений каміном та барбекю, має все необхідне для комфортного відпочинку. Вишукана кухня з українськими стравами та великим асортиментом інших страв, колоритна музика, вдало підібране освітлення створює затишну атмосферу і задовільнить смак будь-якого гурмана.
Завершується оформлення новозбудованого корпусу, який складається з 12 номерів ”Люкс”, облаштовується тренажерний зал, більярдна, настільний теніс, перукарня.

Додаткові послуги:

  • Приймаємо замовлення для святкування банкетів, вечірок, весіль, оформлення фуршетів та інших урочистих подій – шоу-програми, концертні номери, сольні виступи, троїсті музики, вокально інструментальні ансамблі.
  • Організовуємо харчування та розміщення великих туристичних груп та туристів зокрема.
  • Для проведення бізнес-семінарів, конференцій та урочистих подій є два чудово оснащені конференц-зали зі всіма необхідними засобами, розміщують 300 і 30 осіб відповідно.
  • сауна (фінська, турецька) з масажем, малий та великий басейни з індивідуальним очищенням та підігрівом води.
  • послуги Інтернет-кафе, парковка автомобілів, сувеніри, магазин з широким асортиментом продуктових, промтоварів та інших товарів широкого вжитку.
  • організовуємо та проводимо екскурсії по місту та околицях: Екскурсії по Старому Місту та фортеці в м.Кам’янець-Подільський, Бакотський монастир(фото), Хотинська фортеця, Кришталеві печери с.Кривче, каньон річки Смотрич, подорожі по річці Дністер, кінні екскурсії по старому місту та мальовничих околицях, нічний тур з театральними елементами по старовинному замку (контактний телефон - +380977888372 +380973432193 , Роман)
  • ”Bungee Jumping” (фото).
  • польоти на повітряних кулях над містом та околицях (фото).

В Камянець-Подільському ви зможете взяти участь у культурному житті міста :

  • Лицарські турніри
  • Козацькі забави
  • Свято національних культур (фото)
  • Свято міста ( фото).
  • Етапи чемпіонатів України з повітроплавання та авторалі.
  • Фестивалі, концерти, ярмарки.

 

Про Камянець-Подільський 

Старовинне місто Кам’янець-Подільський - місто зі світовою славою, яке називають перлиною Поділля, відоме як місто-фортеця, історичний музей під відкритим небом, культурно-туристичний центр Поділля.
Місто, яке знаходилося між античним і слов’янським світом, Між Заходом і Сходом, між християнством та ісламом, органічно поєднало різні світогляди, культури, багатонаціональний устрій.
Серед історичних міст України Кам'янець-Подільський по праву займає одне з провідних місць разом з Києвом і Львовом. У формуванні архітектурної зовнішності Кам'янець-Подільського в різні періоди історії вклали свою майстерність архітектори і скульптори Італії, Нідерландів, Вірменії, Польщі, Франції, Росії, Туреччини і інших країн. Геополітичне положення Подільського краю зумовило його тривале перебування у сфері інтересів Литви, Польщі, Росії, Туреччини. Його столиця Кам’янець формувалася перш за все як могутній оборонний комплекс.
Старе місто – територія Національного історико-архітектурного заповідника „Кам’янець”, що об’єднує декілька десятків унікальних об’єктів і його твердиню – Стару фортецю. Природний ландшафт нашого міста входить до складу Національного природного парку „Подільські товтри”. Каьйон річки Смотрич зі скелястими берегами, висотою до 40 метрів є об’єктом до внесення у Список пам’яток Світової спадщини ЮНЕСКО як спільний витвір Людини і Природи.
„Лицарські турніри”, „Козацькі забави”, „Свято національних культур”, етапи чемпіонатів України з повітроплавання та авторалі, що проходять у нашому місті, відомі далеко за межами України.
У Кам’янця велике і перспективне майбутнє. Тисячі туристів відвідують наше прекрасне місто, цей унікальний музей під відкритим небом, що зберігає пам’ять про минулі часи, несе у собі ще багато нерозгаданих таємниць.
Відвідайте Кам’янець-Подільський, пройдіться його вузькими древніми вуличками, полюбуйтеся архітектурою, відчуйте велич сивої давнини і ви назавжди закохаєтесь у це красиве місто.

Останє оновлення ( 25. Мар. 2007 )