This version of the page http://rip.in.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-26. The original page over time could change.
R.I.P’s BloG

FlatOut2: Best Fucking Crashes

Відео представляє із себе багато аварій склеєних в такт до музики. Автор: Я :)

Калькулятор Трупа

Випадково набрів на такий калькулятор, він задасть вам 20 питань з яких і вирахує вартість вашого трупу. Мій результат на картинці :)
PS:Сподіваюсь, моєї домашньої адреси ніхто не знає?

А на сторінці http://copypast.ru/ знаходиться єдиний, за словами з шапки сайту, сайт в рунеті, що не приховую своєї роботи в режимі copy/paste. Винахідливі :)

Народні способи боротьби з перегрівом.

Ось таким цікавим чином двоє хлопців борються з перегрівом своєї улюбленої приставки XBOX 360. Червоні кільця - ознака перегріву, що може призвести до поломки іграшки.

Хроніки розрухи

ЖЖ юзер asena дала можливість всім почитати унікальні записи часів перебудови, які вела її мати. Особливо цікаво буде тим, хто в ці часи ще не жив.
Читати Хроніки Розрухи

Взято з: nevsedoma

ZWOK - мультиплеєрна флеш-гра.

Грати в ZWOK
Мультиплеерна флеш-гра, за геймплеем схожа на “Черв’яків”. Створюєте профіль, граєте, набираєте очки - відкриваєте нову зброю і так по колу. Гра затягує, тому будьте обережні.

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

Пам’ятаю, були колись часи, коли я захоплювався цією серією книг. Спочатку прочитувалися всі книги підряд, попутно виходили фільми – для мене це була «золота ера» Поттероманії. Та потім перечитувати книжки набридло і час в очікуванні нового фільму «за мотивами» я проводив на форумах. Пізніше я почав розуміти, що ціна за іноземний трафік занадто велика. Після цього єдиний зв’язок зі світом магії by J. K. Rowling розірвався.
Тепер перейдемо до самого фільму. Що ж, він мені здався досить слабеньким у зрівнянні з попередніми екранізаціями. Можливо, тут справа у невеликій насиченості сцен – картина порівняно спокійна, тільки в кінці спостерігається невелике напруження. Сюжет в цій частині буде досить зрозумілий глядачам – не перша частина все-таки, хоча він простіше сприймається – великий злодій на свободі, але ніхто в це не хоче вірити. Хоча від сюжету залишилася тільки ідея – як не як найтовща книга в серії. Все-таки екранізації каструють книги. А в самому Хогвартсі з приходом однієї леді в рожевому влаштували комунізм. Історія подається шматочками – події ідуть одна за одною майже без переходів. Не зважаючи на те, що фільм іде близько двох з половиною годин, він не здається затягнутим. Спецефекти звичайні і їх не дуже багато - більша кількість тут по сюжету і не потрібна, хоча деякі моменти могли б зробити яскравішими.
Від фільму я очікував більшого – через півтора року видати продукт такої якості якось негарно з боку Warner Bros.. На жаль, як самостійний фільм, та як екранізацію картину можна охарактеризувати не найкраще.
6/10

ГП5 - прем’єра.

По-перше: сьогодні прем’єра; по-друге: через годину мій сеанс. :) Безмежно радий :)))

UPDATE: Десь з пывгодини назад повернувся додому, фыльм непоганий, хоча я очікував більшого. Ввечері (дуже сподіваюся :) ) напишу рецензію.

Якби океани були сушею…

Echochrome

Досить незичайну гру на E3 2007 показала Sony.

Гра запускатиметься на PS3 та PSP.

DM ламає сервак AG.ru :)

Page 1 of 41234»