This version of the page http://www.experts.com.ua/oformlennja.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-25. The original page over time could change.
Недвижимость и экспертиза в Черкассах, эксперты Черкасс
Определение стоимости разного рода зданий и сооружений./div>
Контроль качества строительства (технадзор).
 
Техническое исследование зданий и отдельных помещений.

ГЛАВНАЯ

КОНСУЛЬТАЦИИ СХЕМА РАБОТЫ КОНТАКТ Web-ДИЗАЙН
 
 

ОФОРМЛЕННЯ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТИЗИ (укр. язык)

 
  Експертиза проводиться після подання особою чи органом, які призначили експертизу, матеріалів, оформлених згідно з вимогами процесуального законодавства та цієї Інструкції  
  До експертної установи слід надсилати: постанову (ухвалу) про призначення експертизи, а також об'єкти дослідження (у разі потреби — зі зразками для порівняльного дослідження, протоколами вилучення речових доказів, їх огляду, схемами тощо).  
  Орієнтовний перелік питань, що можуть бути поставлені при приведенні експертизи, надасться в Науково-методичних рекомендаціях з питань підготовки і призначення судових експертиз у науково-дослідних експертних установах Міністерства юстиції України.  
  Про вилучення та відбір зразків складаються відповідні протоколи, в яких, крім загальних реквізитів такого роду документів, зазначається, які саме зразки були вилучені або відібрані, їх кількість, умови відбору або вилучення, а також інші суттєві обставини.  
  Для відбору зразків слідчий (суддя) може запросити спеціаліста. Протокол мають підписати всі особи, які брали участь у відборі  
  Якщо в матеріалах справи є дані про особливості виявлення, вилучення, зберігання об'єкта експертного дослідження або про інші обставини, що могли вплинути на формування його ідентифікаційних ознак, про них слід зазначити у постанові (ухвалі) про призначення експертизи або надіслати експерту копії тих протоколів слідчих дій (оглядів, допитів тощо) чи виписки з них, де йдеться про ці обставини.  
  У виняткових випадках, коли об'єкт дослідження не може бути представлений експертові, експертиза може проводитись за фотознімками та іншими копіями об'єкта, його описами та іншими матеріалами, приєднаними до справи у встановленому порядку. Про проведення експертизи за такими матеріалами має бути вказано у постанові (ухвалі) про її призначення.  
 

У постанові (ухвалі) про призначення експертизи вказуються такі дані:

 
  - місце й дата винесення постанови чи ухвали;  
  - посада, звання та прізвище особи, назва суду, який виніс постанову (ухвалу);  
  - назва справи та її номер;  
  - обставини справи, які стосуються експертизи, підстави призначення експертизи, прізвище експерта або назва установи, експертам якої доручається проведення експертизи;  
  - питання, поставлені експертові;  
  - перелік об'єктів, що підлягають дослідженню, порівняльних матеріалів, а також матеріалів, направлених експертові для ознайомлення, або посилання на такі переліки, які є в матеріалах справи;  
  - інші дані, які мають значення для проведення експертизи.  
 

У разі призначення додаткової або повторної експертизи крім матеріалів, вказаних раніше, експертові надсилають також висновки попередніх експертиз з усіма додатками (фотознімками, порівняльними зразками тощо), а також додаткові матеріали, що стосуються предмета експертизи, які були зібрані після надання первинного висновку.

 
 

У постанові (ухвалі) про призначення додаткової та повторної експертизи зазначаються мотиви й підстави їх призначення.

 

 

                                                                Copyright © 2005-2007 Businessman Karasyov S.B. Cherkassy, Ukraine