This version of the page http://www.consumerinfo.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-25. The original page over time could change.
Споживчі новини
Інформація - перша лінія захисту
українська / english
Споживчі новини
Форум


Головна

Ласкаво просимо на Всеукраїнський портал споживчої інформації!

Купили неякісний товар та не знаєте, що робити? Вам відмовляють у поверненні грошей? Ви не знаєте, до кого звернутися? На порталі споживача ви знайдете відповідь на ці та інші питання.

Ми ставили за мету зібрати на одному сайті різносторонню інформацію, що може стати в нагоді споживачу: про безпеку товарів та послуг, про права споживачів та механізми їх захисту тощо. Також, ви можете скористатися контактною інформацією відповідних організацій – як державних, так і неурядових, – до яких можна звернутися за допомогою у випадках порушення споживчих прав або здійснення необхідних превентивних заходів в інтересах невизначеного кола споживачів.

Портал знаходиться у стані постійного розвитку та оновлення. Заздалегідь вдячні вам за ваші коментарі та побажання, а також за ту інформацію, яка, на вашу думку, заслуговує на те, аби бути розміщеною на Порталі Споживача. Висловити свою думку щодо корисності та ефективності порталу, можна тут.

Споживчі новини

19.07.2007 11:39:20
В Украине создадут Всеукраинскую ассоциацию строителей

В Украине в ближайшее время создадут Всеукраинскую ассоциацию строителей, сообщила пресс-служба Министерства регионального развития и строительства Украины со ссылкой на заседание круглого стола при участии министра строительства Владимира Яцубы и ведущих инвестиционно-строительных компаний в Киеве во вторник.

19.07.2007 11:15:40
Минрегионстрой разработал концепцию развития строительства жилья в Украине в 2008-2012 гг.

Министерство регионального развития и строительства Украины разработало концепцию развития строительства жилья в стране в 2008-2012 годах.

19.07.2007 10:29:55
Дітям для поїздки за кордон потрібен дозвіл обох батьків - постанова уряду

Кабінет міністрів України постановою №932 від 11 липня вніс зміни до Правил перетинання державного кордону громадянами України.

19.07.2007 07:19:00
Активне зростання цін на вторинному ринку землі довкола Києва припинилося

Вторинний ринок землі Київської області оцінюється в 5,5 млрд. дол. Про це УНІАН повідомили в консалтинговій компанії SV Development.

13.07.2007 18:51:55
Moody's присвоило рейтинги Ощадбанку

Международное рейтинговое агентство Moody's Investors Service присвоило ОАО "Государственный ощадный банк Украины" (Ощадбанк, Киев) рейтинг финансовой устойчивости "E+", глобальные рейтинги обязательств в местной валюте "Baa2/Prime-2" и долгосрочный и краткосрочный рейтинги обязательств в иностранной валюте "B2/NP".

(Новини 1 - 5 з 74)    Початок          Попер.  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11    Наст.          Кінец


Версія для друку
Пошук по сайту

Авторизація
запам'ятати мене на цьому комп'ютері
Забули свій пароль?
На вашу думку, наскільки ефективною є система захисту прав споживачів в Україні?

 Ефективна
 Неефективна
 Важко відповісти

Проект фінансується
Європейським Союзом

© 2007

Спільнота споживачів та громадські об'єднання
Спільний проект Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй

Цей вебсайт створено в рамках виконання спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвиту ООН «Спільнота споживачів та громадські об’єднання». Думки, висновки чи рекомендації належать авторам та упорядникам цього вебсайтy і не обов’язково відображають погляди Європейської Комісії та/або ПРООН.

Останнє оновлення: 19.07.2007 11:39:20