This version of the page http://kiev.usembassy.gov/navtips_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-07-24. The original page over time could change.
Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні - Навігація
 

Навігація

Цей сайт найкраще переглядати за допомогою таких браузерів:
  • Майкрософт Інтернет Експлорер 5.0 та вище
  • Нетскейп Навігатор 6.0 та вище

Загальну інформацію про Посольство, свята та години роботи Ви знайдете за допомогою меню, що розташоване у верхній частині сторінки.

За допомогою меню, що розташоване у лівій частині сторінки, Ви знайдете інформацію про послуги, які надає Посольство.

За допомогою меню, що розташоване у правій частині сторінки, Ви знайдете детальну інформацію про роботу кожного відділу і окремі служби Посольства. Ця інформація буде з”являтися в тому самому вікні, де розміщені посилання на неї. Посилання на інші сайти, включно із сайтами американського уряду, ви знайдете за допомогою меню, що розташоване також у правій частині сторінки. Ці сайти відкриватимуться в окремому вікні браузера.

Інформація про посольство
Початок
Пошук
Навігація
Основні контакти
Режим роботи
Свята
Часті питання
Пишіть нам
Вакансії
Файли та інша інформація
Інтернет Експлорер 5
Нетскейп Навігатор 6
Адоби Акробат
Інформація про інтернет
Вгору

Цей сайт створений та підтримується Відділом преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Посилання на інші Інтернет-сторінки не слід розглядати як схвалення поглядів, що там висловлюються. Маєте запитання чи коментарі? Будь ласка, пишіть на електронну адресу kyivwebmaster@state.gov. Прочитайте наші Зауваги про дотримання приватності та інші Застереження.